haj` matere ti ubijaj drugacije to svoje radno vrijeme, a ne spamaj po temi RK Celik!RK Gradacac je napisao/la:Ne znam stvarno, svi drugi klipovi na youtube rade normalno samo taj nema tona... svasta.
kako jbt tebi nema tona, a svima drugima ima.

haj` matere ti ubijaj drugacije to svoje radno vrijeme, a ne spamaj po temi RK Celik!RK Gradacac je napisao/la:Ne znam stvarno, svi drugi klipovi na youtube rade normalno samo taj nema tona... svasta.
Nadam se da će RK Čelik unijeti bar malo neizvjesnosti u ovu našu ligu.rob do bagro je napisao/la:evo i zvanicno smo usli u premier ligu pobjedili smo banovice 32:26 hajmo robovi slijedece subote ili petka u areni proslaviti to
nece se igrati u Areni ova zadnja nego na Bilimiscu. sta se moze, nije toliko atraktivna.zivinice rkk je napisao/la:sve cestitke RK Celik i gradu Zenici iz Zivinica , jer jedan takav grad zasluzuje i mora imati rukometnog premierligasa......Sad poslednje kolo dolazi vam nas tim KONJUH 2 i nadamo se jednoj dobroj utakmici i praznickoj atmosferi....SIDIK OMEROVIC je legenda koju su "otjerali" iz Zivinica, a to upravi nikad necemo oprostiti......
Robijasi vidimo se onda u Areni...
p.s u prvom dijelu smo vas porazili u Zivinicama al su nam oduzeli tu pobjedu i bodove.....
pa dobro to znam, mi i kad bi bili prvi ne bi mogli uci u premierligu,jer vec imamo jednog premierligasa..A i ovako smo pokazali da imamo dobru, mladu ekipu....a to sto smo vas pobijedili u prvom dijelu sezone, bili smo bolji malo al su nam nasli gresku i oduzeli tu pobjedu..AL et kako bilo, cestitam vam ulazak u premier ligu.......Vidimo se na Bilmiscu....Pasha je napisao/la:nece se igrati u Areni ova zadnja nego na Bilimiscu. sta se moze, nije toliko atraktivna.zivinice rkk je napisao/la:sve cestitke RK Celik i gradu Zenici iz Zivinica , jer jedan takav grad zasluzuje i mora imati rukometnog premierligasa......Sad poslednje kolo dolazi vam nas tim KONJUH 2 i nadamo se jednoj dobroj utakmici i praznickoj atmosferi....SIDIK OMEROVIC je legenda koju su "otjerali" iz Zivinica, a to upravi nikad necemo oprostiti......
Robijasi vidimo se onda u Areni...
p.s u prvom dijelu smo vas porazili u Zivinicama al su nam oduzeli tu pobjedu i bodove.....
a za ovo drugo, nista vam nije oduzeto, nego se takmici klub izvan konkurencije i ne pikaju se bodovi.
da se malo ne potcjenjuje redovni ucesnik lige prvaka???da se malo ne potcjenjuje redovni prvak bosne...kako je dosao irfan ionako nema niko sta da trazi,slijedece godine ce pobijediti sve.....ipak najjaci su i dugo ce vladati jer su dali i davat ce najvise igraca za repku....pa jbt znate li ko je irfan,pa covjek je sve osvojio u svijetu rukometa...lino je veliki motivator,a irfan je takticar i ako je iko malo bolje pratio uvijek on objasnjava ivanu zadnje akcije....to je nekada bilo,a sada je jos bolji,iskusnij...hhh je napisao/la:Bas mi je drago da je Celik u premijer ligi, jer na njihovoj utakmici će biti ljudi koliko u cijelom jesenskom dijelu na Bosni sarajevskoj.
Moglo bi biti zanimljivo iduće prvenstvo sa Čelikom i Zrinjskim, sigurno ozbiljnim klubovima, a ne neki Olimpik pa zajebe cijelo prvenstvo.
Biti ce jos veća kriza, Bosna SO će propasti i Izvidjac biti prvak.
hhh je napisao/la:Bas mi je drago da je Celik u premijer ligi, jer na njihovoj utakmici će biti ljudi koliko u cijelom jesenskom dijelu na Bosni sarajevskoj.
Moglo bi biti zanimljivo iduće prvenstvo sa Čelikom i Zrinjskim, sigurno ozbiljnim klubovima, a ne neki Olimpik pa zajebe cijelo prvenstvo.
Biti ce jos veća kriza, Bosna SO će propasti i Izvidjac biti prvak.
Jao "Skauta" objektivnog?!hhh je napisao/la:Sa onolikim budžetom kojeg troši Bosna SO, Izvidjac bi igrao u finalu lige prvaka.
Bosna je instant klub i kao takva će i završiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.