RK Čelik

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: RK Celik

Post Postao/la Pasha » 30 apr 2009, 16:09

RK Gradacac je napisao/la:Ne znam stvarno, svi drugi klipovi na youtube rade normalno samo taj nema tona... svasta.
haj` matere ti ubijaj drugacije to svoje radno vrijeme, a ne spamaj po temi RK Celik!
kako jbt tebi nema tona, a svima drugima ima. :? :?: :?: :?:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 30 apr 2009, 20:05

Ne znam majke mi, ovo mi se prvi put desilo da nema tona stvarno :roll:
Izvini necu vise...
010 ISN'T JUST A CODE

Jakov
Kontakt:

Post Postao/la Jakov » 30 apr 2009, 21:23

Svi ljubitelji rukometa od sada postoji i rukometni forum na nivou cijele države. Podržite naš projekat i registrirajte se jer za pa tjedana ovo bi trebalo biti mjesto gdje ce se druziti svi ljubitelji rukometa u BIH a i šire...
http://rfbih.com/
Uzivajte !!!

M2009
Kontakt:

Post Postao/la M2009 » 04 maj 2009, 08:37

Međugorje 2009
www.hrk-medjugorje.com

Nadamo se prijavi i vaših ženskim i muškim ekipa.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 maj 2009, 09:57

evo i zvanicno smo usli u premier ligu pobjedili smo banovice 32:26 hajmo robovi slijedece subote ili petka u areni proslaviti to
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 maj 2009, 10:20

rob do bagro je napisao/la:evo i zvanicno smo usli u premier ligu pobjedili smo banovice 32:26 hajmo robovi slijedece subote ili petka u areni proslaviti to
Nadam se da će RK Čelik unijeti bar malo neizvjesnosti u ovu našu ligu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 maj 2009, 11:37

Cestitke RK Celiku na izvanrednoj sezoni, i zelim im puno srece i drugih mjesta u premier ligi (ispod Bosne SO)..imaju dobru dvoranu,publiku, sad im samo treba evropa :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2009, 11:58

Ima da odmah odemo u Europu akoBogda nadam se poziciji u top 5.

zivinice rkk
Kontakt:

Post Postao/la zivinice rkk » 17 maj 2009, 20:59

sve cestitke RK Celik i gradu Zenici iz Zivinica , jer jedan takav grad zasluzuje i mora imati rukometnog premierligasa......Sad poslednje kolo dolazi vam nas tim KONJUH 2 i nadamo se jednoj dobroj utakmici i praznickoj atmosferi....SIDIK OMEROVIC je legenda koju su "otjerali" iz Zivinica, a to upravi nikad necemo oprostiti......
Robijasi vidimo se onda u Areni...
p.s u prvom dijelu smo vas porazili u Zivinicama al su nam oduzeli tu pobjedu i bodove.....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 17 maj 2009, 22:29

zivinice rkk je napisao/la:sve cestitke RK Celik i gradu Zenici iz Zivinica , jer jedan takav grad zasluzuje i mora imati rukometnog premierligasa......Sad poslednje kolo dolazi vam nas tim KONJUH 2 i nadamo se jednoj dobroj utakmici i praznickoj atmosferi....SIDIK OMEROVIC je legenda koju su "otjerali" iz Zivinica, a to upravi nikad necemo oprostiti......
p.s u prvom dijelu smo vas porazili u Zivinicama al su nam oduzeli tu pobjedu i bodove.....
nece se igrati u Areni ova zadnja nego na Bilimiscu. sta se moze, nije toliko atraktivna.
a za ovo drugo, nista vam nije oduzeto, nego se takmici klub izvan konkurencije i ne pikaju se bodovi. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

zivinice rkk
Kontakt:

Post Postao/la zivinice rkk » 20 maj 2009, 09:45

Pasha je napisao/la:
zivinice rkk je napisao/la:sve cestitke RK Celik i gradu Zenici iz Zivinica , jer jedan takav grad zasluzuje i mora imati rukometnog premierligasa......Sad poslednje kolo dolazi vam nas tim KONJUH 2 i nadamo se jednoj dobroj utakmici i praznickoj atmosferi....SIDIK OMEROVIC je legenda koju su "otjerali" iz Zivinica, a to upravi nikad necemo oprostiti......
nece se igrati u Areni ova zadnja nego na Bilimiscu. sta se moze, nije toliko atraktivna.
a za ovo drugo, nista vam nije oduzeto, nego se takmici klub izvan konkurencije i ne pikaju se bodovi. ;)
pa dobro to znam, mi i kad bi bili prvi ne bi mogli uci u premierligu,jer vec imamo jednog premierligasa..A i ovako smo pokazali da imamo dobru, mladu ekipu....a to sto smo vas pobijedili u prvom dijelu sezone, bili smo bolji malo al su nam nasli gresku i oduzeli tu pobjedu..AL et kako bilo, cestitam vam ulazak u premier ligu.......Vidimo se na Bilmiscu....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 jun 2009, 19:52

Odlično za RkČelik. Počeli su ozbiljno, nadam se da ćemo tamo postići ono što nismo i što maštamo i sanjamo o NKČelik. Očigledno da ima sposobnih ljudi kojima nije glavni cilj pokrasti nego učiniti nešto dobro za ime kluba, graadu i nama navijačima.

Hvala.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jun 2009, 20:26

sjajna vijest poceli su fino raditi...doveli s dobrog trenera jos koja pojacanja i nadam se da ce mo jurisati ka vrhu,a ne da budemo u donjem dijelu pa da ispadamo pa opet da se borimo za ulazak
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

hhh
Kontakt:

Post Postao/la hhh » 27 jun 2009, 17:23

Bas mi je drago da je Celik u premijer ligi, jer na njihovoj utakmici će biti ljudi koliko u cijelom jesenskom dijelu na Bosni sarajevskoj.
Moglo bi biti zanimljivo iduće prvenstvo sa Čelikom i Zrinjskim, sigurno ozbiljnim klubovima, a ne neki Olimpik pa zajebe cijelo prvenstvo.
Biti ce jos veća kriza, Bosna SO će propasti i Izvidjac biti prvak.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 jun 2009, 19:17

hhh je napisao/la:Bas mi je drago da je Celik u premijer ligi, jer na njihovoj utakmici će biti ljudi koliko u cijelom jesenskom dijelu na Bosni sarajevskoj.
Moglo bi biti zanimljivo iduće prvenstvo sa Čelikom i Zrinjskim, sigurno ozbiljnim klubovima, a ne neki Olimpik pa zajebe cijelo prvenstvo.
da se malo ne potcjenjuje redovni ucesnik lige prvaka???da se malo ne potcjenjuje redovni prvak bosne...kako je dosao irfan ionako nema niko sta da trazi,slijedece godine ce pobijediti sve.....ipak najjaci su i dugo ce vladati jer su dali i davat ce najvise igraca za repku....pa jbt znate li ko je irfan,pa covjek je sve osvojio u svijetu rukometa...lino je veliki motivator,a irfan je takticar i ako je iko malo bolje pratio uvijek on objasnjava ivanu zadnje akcije....to je nekada bilo,a sada je jos bolji,iskusnij...

P.S. cestitke na ulasku u premijer ligu,mada cisto sumnjam da ce biti nesto od velikog projekta,sorry ako sam ikog uvrijedio.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

High

Post Postao/la High » 28 jun 2009, 20:36

hhh je napisao/la:Bas mi je drago da je Celik u premijer ligi, jer na njihovoj utakmici će biti ljudi koliko u cijelom jesenskom dijelu na Bosni sarajevskoj.

Sarajevska publika je sita malih utakmica sa prosjecnim ekipama poput celika,olimpika.
A ovo boldirano ce sigurno biti :roll: ,nekome je tesko priznati ali Bosna SO dominira u nasem rukometu. ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jun 2009, 21:20

Trenutno nismo ni prosjek, ali idemo laganim koracima prvo prema prosjeku a onda ako Bog da prema vrhu. Samo polako.

hhh
Kontakt:

Post Postao/la hhh » 29 jun 2009, 20:40

Sa onolikim budžetom kojeg troši Bosna SO, Izvidjac bi igrao u finalu lige prvaka.
Bosna je instant klub i kao takva će i završiti.

rkbso
Kontakt:

Post Postao/la rkbso » 30 jun 2009, 00:13

hhh je napisao/la:Sa onolikim budžetom kojeg troši Bosna SO, Izvidjac bi igrao u finalu lige prvaka.
Bosna je instant klub i kao takva će i završiti.
Jao "Skauta" objektivnog?! :lol: Reci mi molim te da li bi guzati i prije 3 godine penzionisani Vlado Šola branio u toj ekipi koja bi igrala finale Lige prvaka? Da Mucić ne dođe za predsjednika saveza, ispali bi iz Premijer lige ove sezone, samo tako. Bosna je za Izviđač u zadnje 4 sezone Ciudad Real, gigant jedan nedostižni o kojem možete samo da sanjate ti i slični rukometni diletanti. Rezultati ne lažu ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jun 2009, 00:41

Projekat RK Celik ce postati isto kao projekat NK Celik ili KK Celik,uvijek nesto fali,cak i slabije jer realno puno stvari se tu treba poklopit...saracevic ce to napustiti odmah jer tesko je istrpiti njegove zahtjeve,jer on ce sigurno imat neka solidna primanja a trazit ce sigurno i solidnu ekipu..vjerovatno ce biti u sredini prvu sezonu a onda borba za opstanak kao sto ce biti i sa zvijezdom iz gradačca....a za ove "skaute",nesto slicno ima i siroki u kosarci,uvijek kazu da:"Ako bi mi imali Bosnin budzet igrali bi u Euroligi vec zapazenu ulog",sto apsolutno nije tacno,sa izvidjacem nesto nije u redu,ima tu pretalentovanih igraca,ali nek propadaju kad niko za nas ne igra..treba u rk celik puno ali bas puno stvari da se poklopi pa da se neki rezultat napravi..ja se sam sjetim onih godina kada se bosna patila koliko je trebala vremena
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.