FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2011, 20:31

Predsjednik samo u kost,nikakve najave euforicne, kerefeke,fazoni,loziona,samo direktno dovidjenja prijatno 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 jan 2011, 20:32

Jedan je Amir Rizvanovic !

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 25 jan 2011, 20:36

ovo je samo pocetak onoga sto slijedi dusmanima najveceg kluba u BiH :evil: :lol: 8-)
1946

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jan 2011, 20:36

Baljak zbogom, ti si i najlosija karika :lol: :lol:

Najljepsi dan u zivotu rijesimo se skota :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2011, 20:38

“Ništa vam konkretnije ne mogu reći. Sve će biti jasnije sutra u toku dana. Samo ću reći da se radi o kvalitetnom igraču-strancu. On bi trebao biti vrhunsko pojačanje,jer smo dobili vrhunske preporuke. U svakom slučaju taj igrač ne dolazi na probu. Sutra ću nastaviti razgovore i sa ostalim igračima”, rekao nam je Hadžialagić.

slika slika slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 20:42

Mourinhokilledbarca je napisao/la:ovo je samo pocetak onoga sto slijedi dusmanima najveceg kluba u BiH :evil: :lol: 8-)
promijeni potpis ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 jan 2011, 20:44

Ovo je nacin da me usrece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Hvala Bogu da smo se i Zvaljka rijesili,a u cetvrtak cemo ako Bog da dobiti i prva pojacanja :) ,svaki dan sve pozitivnije,svaka cast predsjednice.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 jan 2011, 20:46

padobranac1978 je napisao/la:
Mourinhokilledbarca je napisao/la:ovo je samo pocetak onoga sto slijedi dusmanima najveceg kluba u BiH :evil: :lol: 8-)
promijeni potpis ;)
Ostao ti jos samo Alihodzic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jan 2011, 20:51

Ljudi Alihodzic nije zasposlenik kluba, on samo drzi nas racun ali Rizvanovic ce to rijesiti na drugi nacin, a Alihodzicu cemo ostaviti onaj blokirani racun haha neka ga u grob ponese :lol: :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 25 jan 2011, 21:15

miky_hz je napisao/la:“Ništa vam konkretnije ne mogu reći. Sve će biti jasnije sutra u toku dana. Samo ću reći da se radi o kvalitetnom igraču-strancu. On bi trebao biti vrhunsko pojačanje,jer smo dobili vrhunske preporuke. U svakom slučaju taj igrač ne dolazi na probu. Sutra ću nastaviti razgovore i sa ostalim igračima”, rekao nam je Hadžialagić.

da nije Daliba ?

slika slika slika

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 jan 2011, 21:15

paaaaaaaa HVALAAAAAAAAAAAAA BOGU VISE !!!

jooooooj srece ljudi moji gazimo krupnim i sigurnim koracima naprijed !!!

Sad jos ove igrace fino dovesti i srediti ekipu pa u Antaliji se maximalno spremiti da pregazimo ove sezone sve !
Iako ako zavrsimo na mjesto koje vodi u Europu i nije lose ... samo da krenemo fino.

Sad ostaje velik zal za bodovima na Kosevu protiv Drine (-2), Borac mogli smo minimalno uzeti bod (-1)
a, od gostovanja ... Gradacac (-2), Prijedor (-2) ... to je 7 sigurni bodova izgubljeni :x šteta al sta je tu je ...

U NOVIIII BOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jan 2011, 21:25

Uh ako ovo bude tacno za pojacanje kako se prica ima da se pojedincima pripisa opasno :lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 jan 2011, 21:26

dug je 4 miliona km ... a, ako se dobije ti 10 miliona ... ostaje znaci 6, a sa tim parama u ovoj futavoj ligi moze svasta uraditi

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 jan 2011, 21:26

Dirk je napisao/la:Uh ako ovo bude tacno za pojacanje kako se prica ima da se pojedincima pripisa opasno :lol:
jos uz pojacanje akd PETICA uleti :D ko kec na desetku :D a pred stecajem bili :oops: :oops:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 25 jan 2011, 21:27

Dirk je napisao/la:Uh ako ovo bude tacno za pojacanje kako se prica ima da se pojedincima pripisa opasno :lol:
e dobro,fino smo se nasalili na nasem forumu :lol: ako bude onaj golman ;) strasno...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jan 2011, 21:29

Uostalom ne trebaju nam pojacanja , BALJAK DOBIO NOGU :lol: :lol:

Vec se nazire invazija Hordi u zenicu 8-)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 jan 2011, 21:38

Dolaze bolji dani.. INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 jan 2011, 21:40

Ne radujte se previse kazu da je Baljak vec uplatio kurs engleskog jezika da bi se mogao prijaviti na ovaj konkurs :lol: :lol: :lol: :lol:

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 jan 2011, 21:40

Utorak kad je otiš'o Baljak !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jan 2011, 21:42

Hajmo svi danas nam je divan dan, divan dan,divan dan Nihad Baljak otjeran, otjeran, otjeran :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46, XCustom i 39 gostiju.