Cuj vosjskovodja, samo bi ratovali, hebote, to je valjda jer ste bijeda neuka. Lijepo je kada hrvatski klubovi iz BiH satiru tu gadiju, neeuropsku.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sotomayor, ja biram tebe!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
To ti kazem, udarca na gol u Posusju nista, a gif se zna postaviti, bravo
- Shategabri
- Kontakt:
Ti si sigurno onaj što kamenje na tribinu unosi.
Koševo Zapad

Polupao si lončiće glupane, ja sam danas bio svim srcem uz Posušje.

Idi očisti, rasklopi pa sklopi pušku, dođi sebi malo.

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 24 okt 2021, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Petarde samo, klase cvajtaShategabri je napisao/la: ↑24 okt 2021, 16:48Ti si sigurno onaj što kamenje na tribinu unosi.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Evo pitari se rijesili svog nesposobnog direktora, jos da Velež isto uradi pa ih možda Bog pogleda
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Pusku, eto te kao clan kluba 99, cuj srcem bio uz Posusje, konvertitu jedan, gradjanski.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Čovječe ovaj forum je toliko propao da bader nekog naziva sizofrenikom
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
U rupčagi u kojoj živiš je još uvijek čudno kada navijač jednog gradskog rivala navija za svaki klub koji igra protiv drugog gradskog rivala? Jesu li vam bar javili da možete izaći iz rovova, završio je rat davno. Čitajući tvoje postove, nisu.sotomayor je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:08Pusku, eto te kao clan kluba 99, cuj srcem bio uz Posusje, konvertitu jedan, gradjanski.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Opet ti o rovovima, to je zaostalo. Ima i boljih nacina. Vazno je znati da je dominacija klubova sa HR predznakom na fantastican nacin ovaj vikend odradila podklubove iz Sarajeva. Manijaci su imali priliku cuti i pravu navijacku pjesmu.Miljacka je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:15U rupčagi u kojoj živiš je još uvijek čudno kada navijač jednog gradskog rivala navija za svaki klub koji igra protiv drugog gradskog rivala? Jesu li vam bar javili da možete izaći iz rovova, završio je rat davno. Čitajući tvoje postove, nisu.![]()
-
- Kontakt:
Rasel vestbruk, troduplo triple double jelHasicuVratiSe je napisao/la: ↑24 okt 2021, 17:10Čovječe ovaj forum je toliko propao da bader nekog naziva sizofrenikom

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ne sekiram se ja za Sabrinu uvalit ce se ona neko novo mjesto.
Mjau !
Sotomayor je jedan iz plejade onih koji kao djeca nisu imali igre za razvoj mozga, pa se zabavljao uglavnom kotrljanjem oblutaka. To ga doduše nije spriječilo da sa 10 godina nauči mijenjati bombinu na Mercedesu i da švercuje duhan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Bravo, nisam imao pojma da se na bosnjackomisto kaze oblutak. Tebe bi sahinpasic da je ziv pogurao da pises.
Pa dobro, činjenica da nemaš pojma i nije nešto iznenađujuća.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
HR klubovi, bošnjački jezik, turcizmi ...
Momak zalutao si na forum, a i na planetu. Drži se rupčage koju je evolucija zaobišla i ostani na HB forumu.
Momak zalutao si na forum, a i na planetu. Drži se rupčage koju je evolucija zaobišla i ostani na HB forumu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- svrakino1921
- Kontakt:
Sudija u istoj opremi kao Čelik. To nije dozvoljeno **** mu mrtve prvo sto sad penal nije svirao majku mu mrtvu ****. Da li ga protiv nas treba svirati svako kolo ga sviraju majku mu ****. Posjed lopte 5% - 95%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.