FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
20
27%
Darko Milanič
20
27%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
12
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
9
12%
Samo stranac
14
19%

Ukupno glasova: 75

Foux87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Foux87 » 25 okt 2021, 18:31

Može li mi neko objasniti ovo za Husrefa? Ne kontam zašto ga prozivati ako je ugovorom bilo tako da ako ugovor raskine ide mu toliko i toliko novca, ako je tako ne znam što se pljuje čovjek, a ako je klub bio u nekoj krizi i nije imao da isplati taj novac onda nimalo lijepo od njega. Ako je neko voljan da mi objasni nisam prati forum tada, hvala unaprijed.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 okt 2021, 18:34

Nadam se nekom našem bivšem igraču. Hadžibegić bi bio vrh ako želi. Vidio je svijeta puno, vodio neke velike klubove. Naravno ne može sam, mora imati dobar tim saradnika, koje će nadam se sam izabrati. Nadam se da stranac nikad neće niti trrener, ni sd, ni direktor.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 25 okt 2021, 18:35

Ni ja ne kontam zašto se satanizuje čovjek koji je dobio ugovorom zagarantovanu otpremninu u slučaju otkaza... Nije sam sa sobom sklapao ugovor, to što su iz kase bačene tolike pare nije do njega, ima jedna što je radila TRANSPRETNO.
Ne vidjeh da su dušebrižnici pisali o Vinkovoj odšteti kad je nogiran.
YNWA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 25 okt 2021, 18:37

Foux87 je napisao/la:
25 okt 2021, 18:31
Može li mi neko objasniti ovo za Husrefa? Ne kontam zašto ga prozivati ako je ugovorom bilo tako da ako ugovor raskine ide mu toliko i toliko novca, ako je tako ne znam što se pljuje čovjek, a ako je klub bio u nekoj krizi i nije imao da isplati taj novac onda nimalo lijepo od njega. Ako je neko voljan da mi objasni nisam prati forum tada, hvala unaprijed.
Zato što daje izjave tipa "volim Sarajevo više od života svog", a od kluba iskamčio svaku moguću marku, plus htio uhljebiti onog napadača iz Amerike, kao što je uhljebio golmana Tucakovića, koji je završio karijeru nakon što je napustio Sarajevo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 18:45

Mokes je napisao/la:
25 okt 2021, 18:37
Foux87 je napisao/la:
25 okt 2021, 18:31
Zato što daje izjave tipa "volim Sarajevo više od života svog", a od kluba iskamčio svaku moguću marku, plus htio uhljebiti onog napadača iz Amerike, kao što je uhljebio golmana Tucakovića, koji je završio karijeru nakon što je napustio Sarajevo.
Pa nije htio da ode i mislio je da je nepravedno otjeran nakon duple krune, zato je uzeo odštetu. Smjenjivali smo Husrefa i prije ovog 3 puta pa nikad nije uzimao od kluba odštetu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 okt 2021, 18:48

On je „zvijer“ od igrača- u razgovoru za „Dnevni avaz“ kaže nekadašnji legendarni golman Sarajeva i Željezničara Slobodan Janjuš.

Dobar posao

- Mali Jahić će biti novi Zvjezdan Misimović. Igraju na istoj poziciji...

Specijalni gost kampa u Džeksonvilu bio je šef stručnog štaba Sarajeva Husref Musemić.

- I Musemić je oduševljen Jahićem, tako da će ga FK Sarajevo angažirati već u ovom, zimskom prijelaznom roku. Također, pohvalio bih i 19-godišnjeg golmana Harisa Džafića, koji je pokazao potencijal. U svakom slučaju, mislim da smo odradili dobar posao – dodaje popularni Čobo.

Nedim Runda, glavni skaut „US Soccer Educationa“ ističe da je sve bilo na visokom nivou.

- Ovo je bio najuspješniji kamp do sada, na kojem je bilo najviše talenata – kaže Runda.

Direktor „US Soccer Education“ iz Denvera Murat Alibašić također biranim riječima priča o Adi Jahiću.

Nekoliko imena

- On će sigurno biti velika fudbalska zvijezda - tvrdi Alibašić i dodaje:

- Ne bih još otkrivao imena mladih igrača koja ćemo predložiti Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine. Ona će biti poznata nakon današnjeg sastanka na kojem će svi treneri Kampa usaglasiti mišljenje. Uglavnom, mislim da ćemo u Savez dostaviti četiri-pet imena.

Spomenimo i to da se Musemić u petak vraća u naš glavni grad, nakon čega će biti konkretiziran transfer Jahića na Koševo.

Odrastao u Sent Luisu

Ado Jahić je igrač Sautern Ilinoja u Edvardsvilu (SIUE), koji nastupa u američkoj univerzitetskoj NCAA ligi. U tekućoj sezoni je postigao jedan gol u 18 utakmica.

Musemic :tokralju:

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 25 okt 2021, 18:53

Realno, ovdje je najzanimljivije kad se o Husrefu priča.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2021, 18:55

spezial je napisao/la:
24 okt 2021, 20:15
Husrefu ne gine otkaz uskoro... samo kazem :kafa:
Napokon povratak u voljeni klub. :ljepota:
Dobrodošao u Crvenu Zvezdu, majstore :opaopa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:00

vedinjo98 je napisao/la:
25 okt 2021, 18:53
Za dobrim konjima se prašina diže :D
Jahica, Sabrinu,Vinka, Jarnija i slicne brzo zaboravimo, to su prolaznici u klubu. Legende su nesto drugo, sreca pojavi se ovaj Mirvić a doveli su nas pred gašenje.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 okt 2021, 19:06

Paraglajder je napisao/la:
25 okt 2021, 18:35
Ni ja ne kontam zašto se satanizuje čovjek koji je dobio ugovorom zagarantovanu otpremninu u slučaju otkaza... Nije sam sa sobom sklapao ugovor, to što su iz kase bačene tolike pare nije do njega, ima jedna što je radila TRANSPRETNO.
Ne vidjeh da su dušebrižnici pisali o Vinkovoj odšteti kad je nogiran.
Uvijek sam branio Husrefa ali Vinko je ispao gospodin u odnosu na njega.

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 25 okt 2021, 19:18

Treba vratiti H.M.

Kao sto srbina sloga spasava, tako i husref sarajevo spasava. Nista ispod toga.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 okt 2021, 19:18

Je li ovaj Usrivojev talenat Jahic igra uopste vise profesionalni fudbal ili je ko onaj Usrin golman Tucakovic krenuo pravac penzije sa 22 godine? Malo mu plata od FKS bila, pa jos se talio sa strane, a imao bogovsku platu od kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 okt 2021, 19:22

bordobijeli je napisao/la:
25 okt 2021, 19:00
vedinjo98 je napisao/la:
Jahica, Sabrinu,Vinka, Jarnija i slicne brzo zaboravimo, to su prolaznici u klubu. Legende su nesto drugo, sreca pojavi se ovaj Mirvić a doveli su nas pred gašenje.
Yebo te legende, ko su to po tebi legende kluba Allaha ti?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:24

joker90 je napisao/la:
25 okt 2021, 19:18
Je li ovaj Usrivojev talenat Jahic igra uopste vise profesionalni fudbal ili je ko onaj Usrin golman Tucakovic krenuo pravac penzije sa 22 godine? Malo mu plata od FKS bila, pa jos se talio sa strane, a imao bogovsku platu od kluba.
Manje su koštali klub od Sabranih Cruza i Kanurića.
Jahić nikad nije ni potpisao a Tucakovic je bio polusezonu treci golman i nije nista skrivio,Bufon za Kanurića.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2021, 19:27

25 okt 2021, 19:24
joker90 je napisao/la:
Jahić nikad nije ni potpisao a Tucakovic je bio polusezonu treci golman i nije nista skrivio,Bufon za Kanurića.
E cuj, sabrinini cruz i kanuric. :bow:
Zna se dobro ko je doveo Kanurica, nema potrebe da lazes. A Tucakovic je bio godinu dana na klupskoj sisi, brundo i husro doveli novog Begovica doveli u FKS :kafa:
Ne vidim cemu opsesija za Sabrinom, kad god se spomene Husref. To samo govori kakvo nisko misljenje o njemu imas, i da je dobro ostetio klub, kao i sabra. ;)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 okt 2021, 19:29

joker90 je napisao/la:
Skrivio je to sto ga je Usref poveo na zimske pripreme 17/18 prije Vladana, cak je i branio na prijateljskim utakmicama. Najveceg talenta ekipe u to vrijeme sutnuli na pozajmicu a Tucakovic guzicu odnio u Antaliju i borio se za neke minute.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:31

napoleon72 je napisao/la:
25 okt 2021, 19:22
25 okt 2021, 19:00
vedinjo98 je napisao/la:
Yebo te legende, ko su to po tebi legende kluba Allaha ti?
Čala, Pape, Pašić,Keli, Musemići, Hadzibegić, Obuća, Velkoski. Ove Hase, Fazlagić, Biogradilić, Muzurovic, Brozovic ne pamtim kroz priče i literaturu sam cuo o tome i vjerujem da su legende. . Ovo su neki naj značajni po nastupima, broju golova, titulama, jednostavno ostat ce upisano.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:33

napoleon72 je napisao/la:
25 okt 2021, 19:29
joker90 je napisao/la:
Skrivio je to sto ga je Usref poveo na zimske pripreme 17/18 prije Vladana, cak je i branio na prijateljskim utakmicama. Najveceg talenta ekipe u to vrijeme sutnuli na pozajmicu a Tucakovic guzicu odnio u Antaliju i borio se za neke minute.
Vladanu je ta posudba bila pun pogodak, Svi mladi idu na posudbe i Dizdarevic je bio.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 okt 2021, 19:34

E.K vraca se? :hmmmmm:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:35

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 okt 2021, 19:27
joker90 je napisao/la:
E cuj, sabrinini cruz i kanuric. :bow:
Zna se dobro ko je doveo Kanurica, nema potrebe da lazes. A Tucakovic je bio godinu dana na klupskoj sisi, brundo i husro doveli novog Begovica doveli u FKS :kafa:
Ne vidim cemu opsesija za Sabrinom, kad god se spomene Husref. To samo govori kakvo nisko misljenje o njemu imas, i da je dobro ostetio klub, kao i sabra. ;)
Sto se uopšte spominje Husref ??
Spominju ga Sabrini branioci ja reagujem kad kake po legendama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”