FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2021, 19:37

bordobijeli je napisao/la:
25 okt 2021, 19:35
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 okt 2021, 19:27
25 okt 2021, 19:24

Manje su koštali klub od Sabranih Cruza i Kanurića.
Jahić nikad nije ni potpisao a Tucakovic je bio polusezonu treci golman i nije nista skrivio,Bufon za Kanurića.
E cuj, sabrinini cruz i kanuric. :bow:
Zna se dobro ko je doveo Kanurica, nema potrebe da lazes. A Tucakovic je bio godinu dana na klupskoj sisi, brundo i husro doveli novog Begovica doveli u FKS :kafa:
Ne vidim cemu opsesija za Sabrinom, kad god se spomene Husref. To samo govori kakvo nisko misljenje o njemu imas, i da je dobro ostetio klub, kao i sabra. ;)
Sto se uopšte spominje Husref ??
Spominju ga Sabrini branioci ja reagujem kad kake po legendama.
Pa spominjemo Husrefa jer se palis(palite).
Vala ja ne znam nijednog sabrinog branioca. Osim ako ne mislis da sam ja :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Alfabeta
Kontakt:

Post Postao/la Alfabeta » 25 okt 2021, 19:40

Paraglajder je napisao/la:
25 okt 2021, 17:48

Sabrina i vojnička disciplina Hahahahahahahahaha

Branila se ona itekako, nije niko ćorav, još će pojedini kmečati ali negdje drugo hvala Bogu, pa nam komotno
poselami gremlinku preko neke stvari.
Zar H.M. nije čvaknuo 150 milja? Za godinu ćete pisati kako je klepio milion. :D
Ja nigdje nisam napisao da je šampionska ekipa razbijena njegovim tjeranjem, to je bio tek početak ako ćemo dublje ulaziti u tu temu. E čuj šampionska ekipa došla sebi nakon duple krune. :crazy: :lol: Vinkovu korona titulu koju spominješ smo uzeli na guzove i na individualni kvalitet, na prste jedne ruke možeš izbrojati utakmice u kojima smo ličili na Sarajevo.

Kad si se već dotakao H.M. MIRNO. Najtrofejniji trener ne može i ne smije u istu rečenicu sa pišuljom. Al' hajd' neka nam valjaju Vinko i Sablić... Niti mi je rod niti pomoz Bog ali ću uvijek biti uz njega kad su na drugoj strani "navijači" i klupske podguzne muhe od pojave Vincenta Tana, koji opravdavaju NAČIN na koji je otjeran. Takvi bi sutra ugasili klub da mogu, ali kurko.

I da, raspitaj se malo koliko je taj isti "kešoljub" Sarajevu oprostio dugovanja tokom svojih prijašnjih mandata pa eventualno možemo nastaviti diskusiju. Kakve su se sve šuše i varalice obogatile na račun FKS tačno mi bude žao što H.M. nije otišao teži za 4 i po miliona eura.
Prvo da bi diskutovao moras znati čitati. Niko nije rekao da je ko nje bila disciplina vec upravo obrnuto. Nije je uopste bilo. Dakle lupaš bespotrebno.

Dalje, husref je naplatio sa porezom preko 350 Ooo maraka od kluba sa dijelom ugovora koji nije odradio. Uz prijetnju da u koliko se novac ne isplati ce blokirati tuzbom klub.
Husref nije opraštao dug klubu ni kada se isti trebao ugasiti kada je gradimir gojer trčao po poreznoj da se proglasi stečaj. Husref je ODBIO tada u vakat virsli da potpise reprogram. Npr Šaranović je potpisao i sadašnjos trener u akademiji Nuno. Oni mi padaju na pamet prvi.

Dakle nista on nije opraštao nego je naplatio svaku marku od kluba. On nije poslije duple radio kako treba, imao je dva DEBAKLA na derbiju, gdje nas je unistio, imao je uzasnu igru. U svlacionici je bio raskol u to vrijeme, ja ne znam sta si ti pratio...
Ako ces to kako je otjeran, reci i da se nije htio pojaviti u klubu vec je rekao da je "na putu" i da je javnost slagao da je cuo iz medija da je dobio otkaz iako je kasnije rekao da mu je emir hadzic to rekao preko telefona.

A tek uvezanost sa ovim amerikancima i kakve su tu bile šeme i šetnice i talovi od tucakovića do Jahića zbog kojeg je ispao belaj na pripremama izmedju igrača.
Raspitaj se ipak ti, ja nemam sta da se raspitujem, ja imam samo jedan interes a to je FKS nabijem svakoga na ku.rac ko prica protiv istog ili ga guli do zadnje marke pa kasnije ima izljeve ljubavi nekakve. A sa Jahićem je pokazao svoje lice i bez ovih prijetnji oko isplate svih plata do kraja ugovora.

Npr isti taj Vinko je trazio samo dvije plate dodatne pri raskidu ugovora. A imao je i on ugovor kao i husref i mogao je bar 100-150 milja naplatiti. A nije ni plakao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2021, 19:41

25 okt 2021, 18:08
napoleon72 je napisao/la:
25 okt 2021, 18:05
Kako bi bilo jako da angazuju Hadzibegica za direktora. Em je covjek neko i nesta u svijetu fudbala, em dokazani navijac, clan kluba i UNFKS, dolazio na Kosevo i na najnebitnije utakmice (jedini pored Cale od bivsih igraca koji dolazi). Jos ima kesa, njemu sigurno ne bi ni na pamet palo da se ugradjuje.
Spominje se on, kao i jedan čovjek dobro poznat svima, već radio u FKS, doduse polumahalska je u pitanju. ;)
@Zukanovic :mrgreen: :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:42

25 okt 2021, 19:37
25 okt 2021, 19:27

E cuj, sabrinini cruz i kanuric. :bow:
Zna se dobro ko je doveo Kanurica, nema potrebe da lazes. A Tucakovic je bio godinu dana na klupskoj sisi, brundo i husro doveli novog Begovica doveli u FKS :kafa:
Ne vidim cemu opsesija za Sabrinom, kad god se spomene Husref. To samo govori kakvo nisko misljenje o njemu imas, i da je dobro ostetio klub, kao i sabra. ;)
Ne mislim na tebe, pa nema ih, sad je priča da su svi i bili protiv nje. A ne palim se baš otpušteno caskanje na forumu :kafa: ;)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 okt 2021, 19:43

25 okt 2021, 19:31
25 okt 2021, 19:22
25 okt 2021, 19:00

Za dobrim konjima se prašina diže :D
Jahica, Sabrinu,Vinka, Jarnija i slicne brzo zaboravimo, to su prolaznici u klubu. Legende su nesto drugo, sreca pojavi se ovaj Mirvić a doveli su nas pred gašenje.
Yebo te legende, ko su to po tebi legende kluba Allaha ti?
Čala, Pape, Pašić,Keli, Musemići, Hadzibegić, Obuća, Velkoski. Ove Hase, Fazlagić, Biogradilić, Muzurovic, Brozovic ne pamtim kroz priče i literaturu sam cuo o tome i vjerujem da su legende. . Ovo su neki naj značajni po nastupima, broju golova, titulama, jednostavno ostat ce upisano.
Znas ko su za mene legende FK Sarajevo? Hase, koji je zivio Sarajevo, i Keli, koji je zivot dao za drzavu i grad Sarajevo. Legenda je i pokojni Vedran, rahmetli Kemo Lakaca, Admir Bjelak, mali Ismir Pintol, Gojzer, Mesanovic... Legenda je dedo koji na derbi na stakama dolazi, i otac koji ledja guli za 600 KM pa svaki vikend djecu dovede na stadion. Legende su momci sa sjevera, istoka, zapada, oni koji su na gostovanja isli od Svedske do Skotske, legenda je svako ko marku da u klub umjesto da 4 kifle kupi. Kakve bolan legende, 90% bivsih igraca ns zna ni gdje je stadion. Kako ce legenda bit Husref koji je Rundine klosare uvaljivao na klupsku sisu, koji hoce da se tuce s navijacima, koji zapne protiv nas za titulu Borcu a njima gace skine, skace ko majmun na nas crveni karton? Kako je Velkoski legenda kad je zapadu srednjak dizao? Kakva je Pasic legenda kad je pokrenuo parnicu protiv kluba? Pape ne zna koje su boje dresovi Sarajeva, cega je on legenda ba? Te ljude mozes zvat ikonama kluba, majstorima, igracinama, Hadzija i Cala su ljudine i najblize su pojmu "legende" od svih nabrojanih. Koje crne legende...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 okt 2021, 19:43

25 okt 2021, 19:41
25 okt 2021, 18:08
25 okt 2021, 18:05
Kako bi bilo jako da angazuju Hadzibegica za direktora. Em je covjek neko i nesta u svijetu fudbala, em dokazani navijac, clan kluba i UNFKS, dolazio na Kosevo i na najnebitnije utakmice (jedini pored Cale od bivsih igraca koji dolazi). Jos ima kesa, njemu sigurno ne bi ni na pamet palo da se ugradjuje.
Spominje se on, kao i jedan čovjek dobro poznat svima, već radio u FKS, doduse polumahalska je u pitanju. ;)
@Zukanovic :mrgreen: :mrgreen:
Kusturica !!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 okt 2021, 19:44

Kanuric, cruz, livak, sanjol. Kostali nas vise nego Jesic.

Husref je legenda, poslije Haseta odmah. A sto vinko ne prihvati da preuzme borac? Nije budala, 13 milja kane, a ne izadje ispred kuce.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 okt 2021, 19:45

Zukanovic je napisao/la:
25 okt 2021, 19:34
E.K vraca se? :hmmmmm:
Elvir Kantardzic :rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2021, 19:48

25 okt 2021, 19:42
25 okt 2021, 19:37

Ne mislim na tebe, pa nema ih, sad je priča da su svi i bili protiv nje. A ne palim se baš otpušteno caskanje na forumu :kafa: ;)
:thumbup:
@fks74 :thumbup:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 19:51

25 okt 2021, 19:43
25 okt 2021, 19:31
25 okt 2021, 19:22

Yebo te legende, ko su to po tebi legende kluba Allaha ti?
Čala, Pape, Pašić,Keli, Musemići, Hadzibegić, Obuća, Velkoski. Ove Hase, Fazlagić, Biogradilić, Muzurovic, Brozovic ne pamtim kroz priče i literaturu sam cuo o tome i vjerujem da su legende. . Ovo su neki naj značajni po nastupima, broju golova, titulama, jednostavno ostat ce upisano.
Znas ko su za mene legende FK Sarajevo? Hase, koji je zivio Sarajevo, i Keli, koji je zivot dao za drzavu i grad Sarajevo. Legenda je i pokojni Vedran, rahmetli Kemo Lakaca, Admir Bjelak, mali Ismir Pintol, Gojzer, Mesanovic... Legenda je dedo koji na derbi na stakama dolazi, i otac koji ledja guli za 600 KM pa svaki vikend djecu dovede na stadion. Legende su momci sa sjevera, istoka, zapada, oni koji su na gostovanja isli od Svedske do Skotske, legenda je svako ko marku da u klub umjesto da 4 kifle kupi. Kakve bolan legende, 90% bivsih igraca ns zna ni gdje je stadion. Kako ce legenda bit Husref koji je Rundine klosare uvaljivao na klupsku sisu, koji hoce da se tuce s navijacima, koji zapne protiv nas za titulu Borcu a njima gace skine, skace ko majmun na nas crveni karton? Kako je Velkoski legenda kad je zapadu srednjak dizao? Kakva je Pasic legenda kad je pokrenuo parnicu protiv kluba? Pape ne zna koje su boje dresovi Sarajeva, cega je on legenda ba? Te ljude mozes zvat ikonama kluba, majstorima, igracinama, Hadzija i Cala su ljudine i najblize su pojmu "legende" od svih nabrojanih. Koje crne legende...
Sad je to prica sta znaci legenda. Za mene su legende i kao što reko ovi gore nabrojani ostat ce upisani u historiji kluba, neko s najviše nastupa, neko s najviše golova, neko zbog broja utakmica u europi, neko kao trener s najvise nastupa. neko zbog titula itd itd. To ostaje zapisano i kad neko za 30 godina bude čitao o historiji kluba pronači ce ova imena.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 okt 2021, 19:53

A zasto neko ne bi, da novi trener bude stranac (pod stranac mislim neko ko nema veze sa bivšom jugom).
Vidjeli smo gdje su nas doveli ovi "domaci".
Mada nece Sablic nikud uvjeren sam.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 okt 2021, 19:54

Kamuflazn je napisao/la:
25 okt 2021, 19:44
Kanuric, cruz, livak, sanjol. Kostali nas vise nego Jesic.

Husref je legenda, poslije Haseta odmah. A sto vinko ne prihvati da preuzme borac? Nije budala, 13 milja kane, a ne izadje ispred kuce.
Pa barem covjek nece sve pare odmah, nije supak ko neki. A odreko je se para inace p jedna
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Budala
Kontakt:

Post Postao/la Budala » 25 okt 2021, 19:56

Pivo, tučnjava i nogomet!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 okt 2021, 20:02

joker90 je napisao/la:
25 okt 2021, 19:18
Je li ovaj Usrivojev talenat Jahic igra uopste vise profesionalni fudbal ili je ko onaj Usrin golman Tucakovic krenuo pravac penzije sa 22 godine? Malo mu plata od FKS bila, pa jos se talio sa strane, a imao bogovsku platu od kluba.
Jahić nikad nije ni potpisao a Tucakovic je bio polusezonu treci golman i nije nista skrivio,Bufon za Kanurića.
Dobru si paralelu povukao, oboje naguzili klub, i Sabra i Usrivoj! Samo nju pljujes, opravdano dakako, a Usri flautu sviras. Oboje nogirani zasluzeno..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 okt 2021, 20:06

Sabrina vratila Tana da klub ne ode u pm. a Musemic gledao da dobije svaku marku. i neko ove legende a druga osoba "slocinac"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 20:10

joker90 je napisao/la:
25 okt 2021, 20:02
joker90 je napisao/la:
25 okt 2021, 19:18
Je li ovaj Usrivojev talenat Jahic igra uopste vise profesionalni fudbal ili je ko onaj Usrin golman Tucakovic krenuo pravac penzije sa 22 godine? Malo mu plata od FKS bila, pa jos se talio sa strane, a imao bogovsku platu od kluba.
Dobru si paralelu povukao, oboje naguzili klub, i Sabra i Usrivoj! Samo nju pljujes, opravdano dakako, a Usri flautu sviras. Oboje nogirani zasluzeno..
Pa sve je kako gledaš, za mene Husref naš legendarni igrač i trener a Sabrina jedna uposlenica kluba koja je tu bila 4 godine. A i to Usrivoje je uvreda za nekog ko je najtrofejniji trener kluba za koji navijaš
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 25 okt 2021, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 okt 2021, 20:12

Yebo te on. Idi u Tz pa ga lizi. Covjek pljuvo po klubu na svakojo televiziji i najnapaljeniji protiv nas akd igramo. Nije nam sam donio titulu. Da nije imao najjacu i najskuplju ekipu q bi osvojio.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 okt 2021, 20:13

Hajmo bar mahalska, ko je Sabrina zamjena?
- FKS -

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 okt 2021, 20:15

Koga je grupa trazila, predlozila ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 okt 2021, 20:18

feniksptica je napisao/la:
25 okt 2021, 20:12
Yebo te on. Idi u Tz pa ga lizi. Covjek pljuvo po klubu na svakojo televiziji i najnapaljeniji protiv nas akd igramo. Nije nam sam donio titulu. Da nije imao najjacu i najskuplju ekipu q bi osvojio.
Nema potrebe za uvrede. Ja se sjecam i Igračke titule i kad je pomocnik bio 99 te pa titula 2007, pa dupla, u Istanbulu 2-2, sigma, pa Obućin u Lukavici za titulu . A bilo je Bgm i mnogo tuge i poraza itd. Covjek ima 10 sezona sto ko igrac sto kao trener FKS.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Google Adsense [Bot], mnon46, nedimmmm1337, skoJaa, ŠTA_JE i 83 gosta.