FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Klupa : Sahinovic, Lazic, Hebibovic, Djokanovic, Bodul, Dervisagic, Trako, Buljubasic, Kobiljar
Ekaj, mi trazili , dobili al nas Sabrina zajebala. A kad smo dobili isti nije zasluzna Sabrina nego neko Treci a sad kad ima problem oko toga onda je ipak Sabrina??
Samo se fino dogovorite oko ovoga... Ko je htio, ko je dobio i kome odgovara ili ne stadion. A svako normalan i racionalan je znao da je Koševo rupetina bez dna.
Samo se fino dogovorite oko ovoga... Ko je htio, ko je dobio i kome odgovara ili ne stadion. A svako normalan i racionalan je znao da je Koševo rupetina bez dna.
Ako ovaj Palic igra stopera prije Traka. onda nek ide Goran u 100 pm.dobro da igra Pidro i Krste.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi navijači smo htjeli i hocemo koševo, ona i Mandić potpisali i obecali rekonstrukciju koševa. Očito da su nas izradili i prevarili to ti je to.Alfabeta je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:27Ekaj, mi trazili , dobili al nas Sabrina zajebala. A kad smo dobili isti nije zasluzna Sabrina nego neko Treci a sad kad ima problem oko toga onda je ipak Sabrina??
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Sastav se ubio da gledamo patnju
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Velkoski i dalje u klubu a mi se nadamo nekakvom napretku 

Sta pricas to ziv bio???bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:40Mi navijači smo htjeli i hocemo koševo, ona i Mandić potpisali i obecali rekonstrukciju koševa. Očito da su nas izradili i prevarili to ti je to.Alfabeta je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:27Ekaj, mi trazili , dobili al nas Sabrina zajebala. A kad smo dobili isti nije zasluzna Sabrina nego neko Treci a sad kad ima problem oko toga onda je ipak Sabrina??
Gdje je mandić obećao rekonstrukciju? Nadji mi to molim te. Istina imamo svi slike generala pred izbore '14 izgradimo Koševo zajedno.
A Sabrina a ni klub kada je potpisana primopredaja stadiona sigurno nisu imali pare. Mozda je ona dobila garancije od nama ili nekoga da ce se ici u realizaciju ali i budalu je jasno bilo da od toga nema nista.
Dakle, Koševo je rupa bez dna koje je klub prihvatio iskljucivo i samo zbog toga sto su navijači to htjeli lobirajuci na sve strane. Finansijski je to nemoguće i lakse je novi stadion napraviti nego renovirati Koševo
- robertkosar
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Aaaaa i Krste je tu pa vise pretrce ovi u sjedecoj odbojci na jednom mecu od njega 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ja ipak mislim da su Pidro, Kurdić i Oremuš na stoperima. Ispred njih Palić i Ramić. Ispred njih Velkoski i Dal. Wing su Cmiljanić i Fanimo. U napadu Bagara.
5-2-2-1, 5-4-1 ili 3-5-1-1.
5-2-2-1, 5-4-1 ili 3-5-1-1.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Na potpisivanju ugovora dogovorena je rekonstrukcija stadiona da dobije 4 cat, obecana suradnja i svaki vid pomoći. A slazem se s tobom da je koševo rupa al to se znalo zato i kazem da je taj ugovor bio promocija Sabrine odnosno mazanje očiju navijačima, odnosno politička igrica koja je krenula u predizbornom periodu. Zakkjucak navijaci su prevareniAlfabeta je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:46Sta pricas to ziv bio???bordobijeli je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:40Mi navijači smo htjeli i hocemo koševo, ona i Mandić potpisali i obecali rekonstrukciju koševa. Očito da su nas izradili i prevarili to ti je to.Alfabeta je napisao/la: ↑27 okt 2021, 16:27Ekaj, mi trazili , dobili al nas Sabrina zajebala. A kad smo dobili isti nije zasluzna Sabrina nego neko Treci a sad kad ima problem oko toga onda je ipak Sabrina??
Gdje je mandić obećao rekonstrukciju? Nadji mi to molim te. Istina imamo svi slike generala pred izbore '14 izgradimo Koševo zajedno.
A Sabrina a ni klub kada je potpisana primopredaja stadiona sigurno nisu imali pare. Mozda je ona dobila garancije od nama ili nekoga da ce se ici u realizaciju ali i budalu je jasno bilo da od toga nema nista.
Dakle, Koševo je rupa bez dna koje je klub prihvatio iskljucivo i samo zbog toga sto su navijači to htjeli lobirajuci na sve strane. Finansijski je to nemoguće i lakse je novi stadion napraviti nego renovirati Koševo
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 27 okt 2021, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije tačno da nemaju sada više love, nego tada.ajdohordas je napisao/la: ↑27 okt 2021, 13:18Nisam nesto očaran Kepčijom.
U poredjenju sa svim nasim sportskim direktorima bolji je svakako za dvije klase, ali da je neki gigant i nije bas, a ne vjerujem da je jeftin.
Ono što je radio u Hajduku sa transferima bila je živa propast, od ovih nabrojanih ne znam da li je iko imao bilo kakvu zapaženu ulogu u ekipi. I znam koliko su ga pljuvali i tjerali jer pratim Hajduka intenzivno jos od doba Ibricica pa kasnije i Tine.
Ali opet kao sto neko reče, ne znam koliko je Hajduk zdrava i stabilna sredina da bi se mogao dati neki sud o njemu. Nista Hajduk nije imao manje para u njegovo vrijeme nego sto imaju sad sa Mindaugasom, pa pogledajte imena sad i imena tad u Hajduku.
Da mogu birati izmedju njega i Hadzibegica ili Vukičevića, prije bih izabrao ovu dvojicu.
Čovjek došao pred pandemiju, u podcastu govori čak da su i plate morali smanjivati, nudili igracima 30% manje. Onoga Umuta na posudbu doveo, receno im iz uprave da nemaju skoro nikako novca za dovesti napadača.
Prebaci na 1:24:52
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- robertkosar
- Kontakt:
Ipak najveca ubleha i neznalica je trener Goran Sablic 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da se nadovežem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 okt 2021, 17:00Nije tačno da nemaju sada više love, nego tada.ajdohordas je napisao/la: ↑27 okt 2021, 13:18Nisam nesto očaran Kepčijom.
U poredjenju sa svim nasim sportskim direktorima bolji je svakako za dvije klase, ali da je neki gigant i nije bas, a ne vjerujem da je jeftin.
Ono što je radio u Hajduku sa transferima bila je živa propast, od ovih nabrojanih ne znam da li je iko imao bilo kakvu zapaženu ulogu u ekipi. I znam koliko su ga pljuvali i tjerali jer pratim Hajduka intenzivno jos od doba Ibricica pa kasnije i Tine.
Ali opet kao sto neko reče, ne znam koliko je Hajduk zdrava i stabilna sredina da bi se mogao dati neki sud o njemu. Nista Hajduk nije imao manje para u njegovo vrijeme nego sto imaju sad sa Mindaugasom, pa pogledajte imena sad i imena tad u Hajduku.
Da mogu birati izmedju njega i Hadzibegica ili Vukičevića, prije bih izabrao ovu dvojicu.
Čovjek došao pred pandemiju, u podcastu govori čak da su i plate morali smanjivati, nudili igracima 30% manje. Onoga Umuta na posudbu doveo, receno im iz uprave da nemaju skoro nikako novca za dovesti napadača.
Prebaci na 1:24:52
Ovo je ozbiljno razmišljanje, kratko i jasno čovjeku rekao
Ne mogu sada naći, ali pricao je o tome da se vec godinu pred istek treba pregovarati, i da ako taj igrač odbije produžiti, da oni već gledaju kako se rijesiti tog igraca sljedeći rok, a traze vec alternativu
Ne moram pricati kako je Emir H odradio to sa Tatarom i Rahmanom, suvisne su rijeci
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Benko123, bhfanatic14, Bordo10, Hajdeee, Hamagara, insimadop, johntravolta123, laznokrilo, MaroonWhite1946, NazorUso, rishovski, sassari, Serha, zagorski i 171 gost.