FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj ko ga jb... grob te yebo..
-
- Kontakt:
Odakle njemu to pravo? Treba kao većina, "omladinaca", da čeka da mu roditelji daju. Mi smo dotakli moralno dno, zato i jesmo tu gdje jesmo...OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:29Znaci ako nosis sat od 240 000 KM i vozas auto od 100 000 KM, neko moze sebi uzeti za pravo da ti uzme to sto je tvoje.Historicar je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:00+ u bogatom Šerifu i švicarskom velikanu Grashopersu.Doduše, malo je i meni na prvu bilo cudno za taj sat, recimo Džeko kad je u Sarajevu ne voza auto od 240.000 maraka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 okt 2021, 12:54Ljudima čudno što momak ima Panameru i skup sat nakon što je igrao u Bundesligi. Ebem ti dan glupi, sravniti nas treba do temelja.
E moj balijo!
Evo i oni tebe selame!
Padose momci zbog sahata. Malo su poglupi
- napoleon72
- Kontakt:
+1000mnon46 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:19ako mi vjeruješ, Vinka nikad prežaliti neću. Najbolji poslijeratni trener a sve na njega svalili, prvo mu prodali Rahmana i Tatara, doveli nikog, zamjena za povrijeđenog Ahmu bio Handžić koji nas je koštao cca 10ak bodova i povrh svega toga, Borcu sudije šiljile. Velika nepravda prema čovjeku.Akta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 07:48Janjos dodje umjesto Husrefa, nakon par kola vracaj Husrefa izgidosmo s Janjosem.
Dodje Husref, nakon par kola vracaj Janjosa, izgidosmo.
Dodje Vinko, nakon par kola vracaj Husrefa, izgidosmo.
Dodje Sablic, nakon par kola vracaj Vinka, izgidosmo.
Dodje XY, nakon par kola vracaj Sablica, izgidosmo.
![]()
Da li ima nesta i do navijaca i njihovih zahtjeva?
Treba neko ko je strucan da definise problem.
Al tesko, s obzirom da kad smo bez poraza bili, pricalo se kako imamo previse remija i smjenjuj Vinka.![]()
Boze sacuvaj
Jbt sa Celticom nas boba dijelila od produzetaka. Da, nije to "onaj" Celtic, al govorimo o ostrvskoj ekipi, koja trci kao navijena, i nisu nas nadtrcali. Vinko i Jela su bili ubojita kombinacija, al et smetalo nekom sto igramo defanzivno.

Sa defanzivnim trenerom haman svaka tekma 3+, sa ofanzivnim Goranom protiv Ljubica jedva 1:0
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Gdje te je ba boba djelila, manje smo inferiorino djelovali kad smo 7ice i 8smice primali.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Navijaci bili nezadovoljni jer smo u 20+ utakmica bez poraza, mi imali 8-9 utakmica merjeseno. I jbga, nezadovoljni.napoleon72 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:55+1000mnon46 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:19ako mi vjeruješ, Vinka nikad prežaliti neću. Najbolji poslijeratni trener a sve na njega svalili, prvo mu prodali Rahmana i Tatara, doveli nikog, zamjena za povrijeđenog Ahmu bio Handžić koji nas je koštao cca 10ak bodova i povrh svega toga, Borcu sudije šiljile. Velika nepravda prema čovjeku.Akta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 07:48
Janjos dodje umjesto Husrefa, nakon par kola vracaj Husrefa izgidosmo s Janjosem.
![]()
Al tesko, s obzirom da kad smo bez poraza bili, pricalo se kako imamo previse remija i smjenjuj Vinka.![]()
Boze sacuvaj
Jbt sa Celticom nas boba dijelila od produzetaka. Da, nije to "onaj" Celtic, al govorimo o ostrvskoj ekipi, koja trci kao navijena, i nisu nas nadtrcali. Vinko i Jela su bili ubojita kombinacija, al et smetalo nekom sto igramo defanzivno.![]()
![]()
![]()
![]()
Sa defanzivnim trenerom haman svaka tekma 3+, sa ofanzivnim Goranom protiv Ljubica jedva 1:0
Al to su ovi sto su za Husrefa zivotom bez obzira na raznorazne cinjenica. Vinko je zamjenio istog, a to se ne moze prelako preci preko toga.
-
- Kontakt:
Vinko je poslije Husrefa najbolji trener u poslijeratnoj historiji kluba.To je cinjenica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I FUP ima akciju "Korner" a mi nemamo... Podrska Rikiju, dobar momak.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AngelDiMaria
- Kontakt:
djaba objasnjavati sada, njegov jedini grijeh je sto je zamijenio leđendunapoleon72 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:55+1000mnon46 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:19ako mi vjeruješ, Vinka nikad prežaliti neću. Najbolji poslijeratni trener a sve na njega svalili, prvo mu prodali Rahmana i Tatara, doveli nikog, zamjena za povrijeđenog Ahmu bio Handžić koji nas je koštao cca 10ak bodova i povrh svega toga, Borcu sudije šiljile. Velika nepravda prema čovjeku.Akta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 07:48
Janjos dodje umjesto Husrefa, nakon par kola vracaj Husrefa izgidosmo s Janjosem.
![]()
Boze sacuvaj
Jbt sa Celticom nas boba dijelila od produzetaka. Da, nije to "onaj" Celtic, al govorimo o ostrvskoj ekipi, koja trci kao navijena, i nisu nas nadtrcali. Vinko i Jela su bili ubojita kombinacija, al et smetalo nekom sto igramo defanzivno.![]()
![]()
![]()
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
voza od 240 000 euraHistoricar je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:00+ u bogatom Šerifu i švicarskom velikanu Grashopersu.Doduše, malo je i meni na prvu bilo cudno za taj sat, recimo Džeko kad je u Sarajevu ne voza auto od 240.000 maraka.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 okt 2021, 12:54Ljudima čudno što momak ima Panameru i skup sat nakon što je igrao u Bundesligi. Ebem ti dan glupi, sravniti nas treba do temelja.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
koliki korak unazad kad ovaj u 18 tekmi ima 8 pobjeda, 4 neriješenih i 6 poraza, a te pobjede su alfa modriča, ljubić, rudar, posušje 2x, željo, sloboda i radnik. Strašni smo.Akta je napisao/la: ↑28 okt 2021, 14:01Navijaci bili nezadovoljni jer smo u 20+ utakmica bez poraza, mi imali 8-9 utakmica merjeseno. I jbga, nezadovoljni.napoleon72 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:55+1000mnon46 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 13:19
ako mi vjeruješ, Vinka nikad prežaliti neću. Najbolji poslijeratni trener a sve na njega svalili, prvo mu prodali Rahmana i Tatara, doveli nikog, zamjena za povrijeđenog Ahmu bio Handžić koji nas je koštao cca 10ak bodova i povrh svega toga, Borcu sudije šiljile. Velika nepravda prema čovjeku.
![]()
![]()
![]()
Al to su ovi sto su za Husrefa zivotom bez obzira na raznorazne cinjenica. Vinko je zamjenio istog, a to se ne moze prelako preci preko toga.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja Vinku ne mogu oprostit standardnog pjevaca Pejovica koji nas je kostao titule vise nego Vico
15.10.2013.
Sta ima cudno biti sto Dzeko po Sarajevu ne voza auto od 240k maraka, jel to dzeko neka paralela ? Gledajuci tako svaki igrac svakog kluba na svijetu se kurci, jer eto Kante iz Chelsea na trening bicoklom dolazi, a zaradjuje milione. Nije mi smo jasno kako mozete porediti bilo sta, na kraju krajeva svako raspolaze svojim parama kako hoce. Mozda je momak 90% svoje zarade u karijeri potrosio na stan, auto, sat itd, nije pametan bio pa ulozio u nesto ili cuvao, ali to ne daje za pravo da mu neko moze to drsko oduzeti.
Zadnja izmjena: hibrid, dana/u 28 okt 2021, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Iskrivljeni su ovdje malo argumenti, ispade da je Vinko smijenjen radi 20 utakmica bez poraza u nizu. Smijenjen je radi proljetnog dijela sezone.
A kako je izgledao taj proljetni dio sezone? Osvojili smo 20 bodova u 14 utakmica, iako je posljednje kolo neodigrano i upisana nam je pobjeda protiv Olimpika. Od tih 14 utakmica, Vinko je vodio 11 utakmica, u kojima smo osvojili 13 bodova.
Preostalih sedam je osvojio Uščuplić u posljednja tri kola. Dakle, Vinkovo Sarajevo je bilo na proljeće lošije od ovog Sablićevog, koje jeste loše, o tom nema dileme. A bez obzira na sve probleme, imao je opet jači kadar od ovog trenutnog.
A kako je izgledao taj proljetni dio sezone? Osvojili smo 20 bodova u 14 utakmica, iako je posljednje kolo neodigrano i upisana nam je pobjeda protiv Olimpika. Od tih 14 utakmica, Vinko je vodio 11 utakmica, u kojima smo osvojili 13 bodova.
Preostalih sedam je osvojio Uščuplić u posljednja tri kola. Dakle, Vinkovo Sarajevo je bilo na proljeće lošije od ovog Sablićevog, koje jeste loše, o tom nema dileme. A bez obzira na sve probleme, imao je opet jači kadar od ovog trenutnog.
stoji to sve, proljeće nam je užasno bilo, kad pogledaš da su igrali Handžić, Mešanović, TSS i Pejović, dobro smo i prošli. Čitavo to proljeće smo se oslanjali samo na Fanima. A par mjeseci prije toga, Rahman, Tatar, Ahmo i Fanimo bila ofanzivna četvorka.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 okt 2021, 14:25Iskrivljeni su ovdje malo argumenti, ispade da je Vinko smijenjen radi 20 utakmica bez poraza u nizu. Smijenjen je radi proljetnog dijela sezone.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Pa bolji su to igrači od trenutnih, tek je sad ovo katastrofa. Kakvi god da su bili ovi prošli, današnji uz povremene bljeskove Bodula ne liče na fudbalere.
Najgori je glupi balija, hebo ti nas
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- husmusemic
- Kontakt:
ja na kupovinu sata gledam kao investiciju, baš kao one u nekretnine naprimjer. kupiš rolex i njemu se može dići ili smanjiti cijena i tako konstantno. tako da je taj sat od 240k eura vjerovatno dosta skuplji sad i on na njemu može bit dobar fino.
-
- Kontakt:
Vinko je smijenjen zbog gubitka 13 bodova. Ma da puno veći krivac je uprava koja je 6 mjeseci ostavila ekipu i klub na cjedilu. I mi se još nismo oporavili od toga, posljedice su ovaj Igracki kadar. Ni jednog trenera uprava nije ispoštovala do kraja i dala podršku jest u periodima al ne do kraja. Svako malo desi se neka turbulencija koja sve poremeti, promjena vlasnika, promjena politike kluba, finansijski krah ili tako nesto i to nas prati stalno. Godinu ili dvije dobro onda se nesto od ovog desi pa godina pada pa tako u krug,nema kontinuiteta.mnon46 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 14:32stoji to sve, proljeće nam je užasno bilo, kad pogledaš da su igrali Handžić, Mešanović, TSS i Pejović, dobro smo i prošli. Čitavo to proljeće smo se oslanjali samo na Fanima. A par mjeseci prije toga, Rahman, Tatar, Ahmo i Fanimo bila ofanzivna četvorka.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑28 okt 2021, 14:25Iskrivljeni su ovdje malo argumenti, ispade da je Vinko smijenjen radi 20 utakmica bez poraza u nizu. Smijenjen je radi proljetnog dijela sezone.
Kako nisu ispostovali Husrefa?
8-0 od Atalante i los start, ostao na klupi (na Koševu raja govorila da odlazi. Stali iza njega
U sezoni duple, ispustio 11 bodova prednosti i morali premirati dvije tekme protiv Zrinjskog da ne ostanemo bez iste.
Ispadanje u evropi
Uzasaan start prvenstva (dobio ugovor na dvije godine sa strasnom platom), dva derbija u mjesec dva dobio opet osam komada, izgledali uzasno. Tek nakon toga i raspada u svlacionici je dobio otkaz.
Ne moze se na silu zadrzati trener. Nasa uprava i uprave ne znaju naci trenera koji odgovara mentalitetu lige i igraca. Njima treba ultimativni autoritet koji ce ih tretirati kao stoku. Samo to funkcioniše ovdje. I prvi 'nezadovoljni' likovi kad dobiju tribine i odstranjivanje iz kluba, tek onda ce i ostali shvatiti a ne mogu raditi sta hoce.
Nasi igraci se ponasaju kao zvijezde, zive kao zvijezde, plate su im kao zvijezdama, a na terenu su rang ovog Ljubića a niko to ne smije da im kaze jer klub nema stav prema njima kakav treba da ima, a to je da su oni uposlenici koji ako ne rade dobro idu kazne a onda i noga bez ikakve milosti i razumijevanja.
8-0 od Atalante i los start, ostao na klupi (na Koševu raja govorila da odlazi. Stali iza njega
U sezoni duple, ispustio 11 bodova prednosti i morali premirati dvije tekme protiv Zrinjskog da ne ostanemo bez iste.
Ispadanje u evropi
Uzasaan start prvenstva (dobio ugovor na dvije godine sa strasnom platom), dva derbija u mjesec dva dobio opet osam komada, izgledali uzasno. Tek nakon toga i raspada u svlacionici je dobio otkaz.
Ne moze se na silu zadrzati trener. Nasa uprava i uprave ne znaju naci trenera koji odgovara mentalitetu lige i igraca. Njima treba ultimativni autoritet koji ce ih tretirati kao stoku. Samo to funkcioniše ovdje. I prvi 'nezadovoljni' likovi kad dobiju tribine i odstranjivanje iz kluba, tek onda ce i ostali shvatiti a ne mogu raditi sta hoce.
Nasi igraci se ponasaju kao zvijezde, zive kao zvijezde, plate su im kao zvijezdama, a na terenu su rang ovog Ljubića a niko to ne smije da im kaze jer klub nema stav prema njima kakav treba da ima, a to je da su oni uposlenici koji ako ne rade dobro idu kazne a onda i noga bez ikakve milosti i razumijevanja.