Baš sam trčao tu posle nove i vidio ga.AshburtonG je napisao/la: ↑28 okt 2021, 22:01Ikanovic je bio projektovan za duo s Pjanicem u sredini. Mislim da je bio kapiten u21 repke ili neke mlade selekcije. U to doba otic iz Banovica direktno u ekipu koja je igrala LP je bio SCI FI scenarij. Velika steta sto je guzica zinula za parama, a mogao se naplatit debelo.ASD je napisao/la: ↑28 okt 2021, 21:25Ikanović je bio talenat samo takav. Trebao napraviti transfer i to uradi. Na toj poziciji je mogao bruku para uzeti.AshburtonG je napisao/la: ↑28 okt 2021, 20:59Najveci gospodin od svih tih fudbalera, koji su bili i u PL neko vrijeme, a i vani, je definitivno Haskic. Evo ASD ce potvrdit, da je momak jako kulturan, uopce se ne ku.rci, nit s kakvim bijesnim autima, nit satovima, a zaradjivao je fine pare skoro svugdje gdje je igrao, a pogotovo sad u Japanu. Mozda ga sad i Azmir zaganja, jer mislim da nema vise volje igrat toliko daleko od kuce.
Dok je npr isto nas Banovican Ikanovic iz ekipe koja je igrala u LP, zbog skandala s kladionicom i namjestanjem meceva, dosao u Lukavac cini mi se na kraju. Ne znam je li uopce zavrsio karijeru ili igra i dalje.
Sad trenira djeca u Gračanici.
Haskić je primjer top momka. Po pričama koje sam čuo. Nije bio talenat, ali je radom većinu stvari postigao.
Uzeo je sigurno bruku para. Neka kupi par nekretnina i može pristojnim životom živjeti da ništa ne radi.
A i to je tačno, da je pri zemlji. Da ne znam ko je, ne bih nikada rekao da je veoma uspješan fudbaler.
Haskic da je talentovaniji, sa ovakvom radnom etikom bi bio nivo Ibisevica makar. Lik dodje na pauzi sezone i radi dionice gore kod Toplane na onoj uzbrdici, a napolju -20.![]()
Mogli bi njega vrlo brzo gledat u PL, dvoje male djece, zena, a po prici, ne igra mu se vise tamo. Siguran sam da bi ga 15ak milja od Azmira fino podmirilo na mjesecnoj bazi. Za ovu ligu je on space shuttle jos par godina.
Ja mahmuran otišao da izbacim iz sebe, ono što se unijelo tih dana. On trči tu.
Što se tiče Ikana, mislim da čak i nije neke pare tu uzeo na kladionici. Mislim da je jednostavno ispao glup. Otišao u kladionici, kladio se na nešto što nije smio. Uopšte nije bio uključen u namještanje utakmica, jednostavno, bio glup i naivan.
On je bio u repkama još od pionira.