Sport i TV
Re: Sport i TV
Prijenos je u BiH išao na AS2, a u Srbiji na A1P. Isto je bilo i na AS1 hrv. Ako si korisnik MojaTV, mogao si gledati na AS2 i AS1 hrv. Na msatu i Logosoftu imaš sva 3 navedena kanala, mislim.
Čak dvije utakmice su bile uživo.
Prvi put sve utakmice LP u prijenosu i u BiH

Koliko je los SK u SD-u na Moja TV... pa bukvalno negledljivo. Trenutno pokusavam gledati EL, ali stvarno je grozno sta su im prodali ili bolje receno sta si ovi kupili.
Hajd što je loš nego kako su njihovi sadržaji očajne kvalitete.
La Liga na SK SD i na AS SD je nebo i zemlja, a naravno tu je i ona njihova tamna slika na EPL, F1 i Bundesligi i to na 4K kanalu.
RAK je na njihovoj strani pa dopuštaju tu tiraniju, masno im je plaćen sakati SK paket a oni imaju toliko nemara prema korisnicima koji ne plaćaju direktno njima. Arena je i ovim potezom pokazala da pazi i na korisnike u BiH, svih 8 utakmica LP u prijenosu. Nadam se da ubrzo lete sa MojaTV

Donekle je prihvatljiva slika na npr. 32 inčnom TV, ali na većim je strahota...
Jedva čekam da ih šutnu, nadam se već slijedeće godine.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
U mene je 48, sk sd na mojoj tv i slika je solidna, mnogo bolja nego što je to prije bio slučaj. Na drugom tv-u, koji je 55 incha je telemach, SK HD, skoro da ne vidim razliku izmedju sd i hd, nešto malo, moguće zbog veličine tv-a.
@Under koliko su platili SK?
Uh, dobro su im ga 'metnuli', jos kad se sjetim Nova Sport price, pa sad sitacija sa gubljenjem svega i svacega odavno nije vrijedno tih para. Najgora investicija telekoma koja je i nas fino kostala. Nadam se da ce ga izbaciti uskoro uz smanjenje pretplate za 5km.
Kako su Tmach botovi poletjeli sa pričom da ode sve na Premium kanale. Pa ode ali i mi imamo sve to isto.Hare1902 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 20:58Uh, dobro su im ga 'metnuli', jos kad se sjetim Nova Sport price, pa sad sitacija sa gubljenjem svega i svacega odavno nije vrijedno tih para. Najgora investicija telekoma koja je i nas fino kostala. Nadam se da ce ga izbaciti uskoro uz smanjenje pretplate za 5km.
Također, ili napraviti dogovor za ACG za full paket Arena za te pare i mislim da bi tad bilo izborno. Ko hoće nek plati, ostali ne moraju.
Dobar ovaj ton na SK, dobro su se raspricali, jos da cujemo nesto 

Pa gdje ces propustiti duel starih rivala FMPa i Zadra 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno osam razlicitih fudbalskih utakmica u direktnom prenosu na Arenama, plus emisija na Areni 2 BiH/Premium 1 i tri kanala na kojima se ponavlja jedna od tih osam utakmica
Mozda nemamo Arenu 6, 7 i 8 ali nismo zakinuti ni za jedan prenos
Don't believe the hype.
Ma da, glavno ide ovamo kao i LP što sam stavljao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 15:50Trenutno osam razlicitih fudbalskih utakmica u direktnom prenosu na Arenama, plus emisija na Areni 2 BiH/Premium 1 i tri kanala na kojima se ponavlja jedna od tih osam utakmica
Koji klaun je komentator na hr areni, sta je ovom idiotu ko da dzenazu komentarise...
Vrabac kriminalac
Sad su "normalni" logotipi i na AS 3 i 4 BiH i tu je uživo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.