Prijenos je u BiH išao na AS2, a u Srbiji na A1P. Isto je bilo i na AS1 hrv. Ako si korisnik MojaTV, mogao si gledati na AS2 i AS1 hrv. Na msatu i Logosoftu imaš sva 3 navedena kanala, mislim.
Čak dvije utakmice su bile uživo.
Prijenos je u BiH išao na AS2, a u Srbiji na A1P. Isto je bilo i na AS1 hrv. Ako si korisnik MojaTV, mogao si gledati na AS2 i AS1 hrv. Na msatu i Logosoftu imaš sva 3 navedena kanala, mislim.

Hajd što je loš nego kako su njihovi sadržaji očajne kvalitete.
Donekle je prihvatljiva slika na npr. 32 inčnom TV, ali na većim je strahota...
Uh, dobro su im ga 'metnuli', jos kad se sjetim Nova Sport price, pa sad sitacija sa gubljenjem svega i svacega odavno nije vrijedno tih para. Najgora investicija telekoma koja je i nas fino kostala. Nadam se da ce ga izbaciti uskoro uz smanjenje pretplate za 5km.
Kako su Tmach botovi poletjeli sa pričom da ode sve na Premium kanale. Pa ode ali i mi imamo sve to isto.Hare1902 je napisao/la: ↑29 okt 2021, 20:58Uh, dobro su im ga 'metnuli', jos kad se sjetim Nova Sport price, pa sad sitacija sa gubljenjem svega i svacega odavno nije vrijedno tih para. Najgora investicija telekoma koja je i nas fino kostala. Nadam se da ce ga izbaciti uskoro uz smanjenje pretplate za 5km.
Ma da, glavno ide ovamo kao i LP što sam stavljao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 15:50Trenutno osam razlicitih fudbalskih utakmica u direktnom prenosu na Arenama, plus emisija na Areni 2 BiH/Premium 1 i tri kanala na kojima se ponavlja jedna od tih osam utakmica
Mozda nemamo Arenu 6, 7 i 8 ali nismo zakinuti ni za jedan prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.