Dojenče
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Trebaju i ove iz aparata poskupit na marku
Moze li se išta uzeti za starije ulaznice?Neutral je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:44Najveca pametna investicija je kupovina sata cija vrijednost raste iz godine u godinu.
Nijemci masovni kupuju satove, ovdje mislim na satove od 30k do Richard Mille od 200k. Godinama pratim youtubere, od njemackog najveceg Montanablacka do Moisa. Montana ima kolekcija satova i svake godine veca dobit na njih, to cuva za penzije.
Isto VGA, zapakovane stare igre, prije par godina 5-10k eura, a danas po 50-60k eura vrijede pokemon izdanja sa visokim rejtingom iz 90tih.
Preporuke!
https://www.youtube.com/user/blackjack00

50% posla. Zar nije tako?TheChief je napisao/la: ↑29 okt 2021, 15:07To uzimaju jer su procitali na onim instagram citati stranicama pise da "dobar" parfem osvaju svaku zenu.Justin je napisao/la: ↑28 okt 2021, 16:51Jedina stvar za koju je gore dati veliku lovu od sata jeste parfem.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:50Bolje da je kakvu fabriku otvorio nego što je kupio sat![]()
Imam oko 20 orginal igrica za nitendo 64Neutral je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:58Malo tržište kod nas za te stvari, posebno jer nije evropski, svjetski brend.
Gameboy, SNES igre su budućnost, neki dan je za konzolus ps2 ili ps3 prodan GTA za 3000 dolara, u odličnom stanju, zapakovan. Imaš posebne firme koji ocjenjuju i vakumiraju igru.
Imam ja Zeldu na gameboyu, kod nas daju po 50KM za nju na olxu, haha, sve sam ti rekao s tim. Pokemon cards su pravo bogatstvo, postao je trend otvarati pakovanja na twitchu, po 100.000 ljudi to prati live kod većih stremera. Ja sam uzeo ps4 zbog toga, ali naravno da se nisam mogao strpiti i otvorio sam sve igre. Da imam viša pare, kupovao bih duple igre i čuvao ih, to su investicije, posebno rare games.
Auuuuuuuuuuuuu Bosna - Široki 3 utakmica finala , kakvo zlatokraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:51Moze li se išta uzeti za starije ulaznice?Neutral je napisao/la: ↑28 okt 2021, 15:44Najveca pametna investicija je kupovina sata cija vrijednost raste iz godine u godinu.
Nijemci masovni kupuju satove, ovdje mislim na satove od 30k do Richard Mille od 200k. Godinama pratim youtubere, od njemackog najveceg Montanablacka do Moisa. Montana ima kolekcija satova i svake godine veca dobit na njih, to cuva za penzije.
Isto VGA, zapakovane stare igre, prije par godina 5-10k eura, a danas po 50-60k eura vrijede pokemon izdanja sa visokim rejtingom iz 90tih.
Preporuke!
https://www.youtube.com/user/blackjack00
Npr. Ulaznica za posljednji koncert velikog Saje:
Ili za utakmicu od prije 20 godina:
Ulaznica za koncert benda koji više ne postoji:
Kosarka:
I još dosta toga![]()
Kucaj na ebay, imaju i vremenom ce to rasti. Ako imas jos kutije od igara, vrijednost ti odmah raste.Rosicky je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:13Imam oko 20 orginal igrica za nitendo 64Neutral je napisao/la: ↑29 okt 2021, 18:58Malo tržište kod nas za te stvari, posebno jer nije evropski, svjetski brend.
Gameboy, SNES igre su budućnost, neki dan je za konzolus ps2 ili ps3 prodan GTA za 3000 dolara, u odličnom stanju, zapakovan. Imaš posebne firme koji ocjenjuju i vakumiraju igru.
Imam ja Zeldu na gameboyu, kod nas daju po 50KM za nju na olxu, haha, sve sam ti rekao s tim. Pokemon cards su pravo bogatstvo, postao je trend otvarati pakovanja na twitchu, po 100.000 ljudi to prati live kod većih stremera. Ja sam uzeo ps4 zbog toga, ali naravno da se nisam mogao strpiti i otvorio sam sve igre. Da imam viša pare, kupovao bih duple igre i čuvao ih, to su investicije, posebno rare games.
Moj pokojni djed je tada stajao u redovima kao dns za iphone da bi ih prvi kupio.
Zelda ocarina of time,james bond 007 golden gun itd..ne znam da li imaju vrijednost
Ništa onda, sacekat ću još koju godinu, pa onom sejku što je kupio Newcastle prodati ulaznicu Željo - Newcastle
Na zagrijavanju pjeva cijela dvorana "moj je qrac veći od tebe", lik se kida od smijehabombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:18Auuuuuuuuuuuuu Bosna - Široki 3 utakmica finala , kakvo zlato![]()
8000 ljudi Martine Martine napuši se qrčine , a Martin kralj ga nama sa osmjehom uvali , kako lijepa vremena![]()
Ova druga utakmica Bosna - Partizan , mislim da je Bosna gubila 10 razlike 3 minute prije kraja i preokrenula , tada je Nikola Peković bio treći centar Partizana![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.