FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naravno da je sve do trenera, eto nadigra te yebeni Rudar , Posusje,Ljubic i nije do treneraNisamInSajder je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:00Samo što sve kvalitetno iz tog sastava je otišlo iz kluba (ostala 2-3 kvalitetna igrača) , a ono što je došlo kao zamjena nije ni pola kvalitete tih igrača koji su otišli.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:52Jesmo ostali sprdancija. Lani u ovo doba se nas svi bojali igrali ekstra, a vidi ovo sad.
Tako da ovdje nije ništa do trenera. Novi trener neće ništa bolje raditi sa ovom ekipom, može samo dublje u provaliju ići.

Tako si i za Susica govorio i hvalio ga ko boga pa ga otjerase kao najgoreg igraca, tako ce i sa Sablicem isto biti jos malo

Umjesto ovih kharinaša, uzeti najkvalitetniju djecu izlaznog godišta. Pokušati dovesti trojicu kvalitetnih, ostalo u poletarce do kraja ugovora.
I za ovo su bojkotovali, trazili plate, ispustili titulu?
Pu **** li vam majke svima
Pu **** li vam majke svima
NEMA NAZAD
Dobar bod. Neocekivano
Komplet ti Split j.ebem!
Picko!
Picko!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Da Sabra i Sablic,zato i igramo ovako,a ko suti bgt,jesam li napisao da ne treba drugi da mu kroje sastav,znaci da nisam za te opcije,bilo ko da je trener ne smije to dozvoliti.feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:18Pa zar nije Sabra krojial sastav ?? Tjerali ste jedno zlo a drugo polahko ulazi u klub na mala vrata. Samo sutnja sad zavladala. Ipak musko je iz Sa je i sto da ne.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 18:16Treba pitati onoga ko odlucuje o sastavu,otkud Varesanovic,a ja mislim da odlucuje ovaj bot od trenera,ako je dozvolio da mu neko kroji sastav,onda je jos gori nego sto mislim.
25 godina pratim Sarajevo, ovo je najjadnija ekipa koja je dres obukla. 3 dodavanja ne mogu sastaviti ni protiv <rudara koji je zalutao u ligu i to na svom terenu. Protiv Ljubića i Rudara dva šuta za 180 min. Sram vas bilo plaćenici!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Užas i igra i ekipa. Nevjerojatno je da vadi Ahmetovica i Bodula i poslje tog onda igras duge lopte. Treba ce vremena da se nadoknadi 8 mjeseci ne rada u klubu.
-
- Kontakt:
Nista drugo nego FUJ
U ovoj situaciji kad je ekipa jako slaba moraju svaku utakmicu po citavu igrati Dizdarevic, Ramic, Trako, a dati sansu i Dervisagicu i trpiti Djokanovica, Pidru, Sabanovica pa i Varesanovica.
Sve ostalo nema nikakvog smisla, koja je uloga veceras bila Krste kad je usao?!
Samo jos da pohvalim sudjenje koje odavno nije bilo korektnije, i goste koji se nisu valjali, nisu igrali divljacki, maksimalno korektno zasluzili bod.
I da, neki su se sprdali sinoc kad smo govorili da je bod realnost, a da ni poraz nije nemoguc.
Sve ostalo nema nikakvog smisla, koja je uloga veceras bila Krste kad je usao?!
Samo jos da pohvalim sudjenje koje odavno nije bilo korektnije, i goste koji se nisu valjali, nisu igrali divljacki, maksimalno korektno zasluzili bod.

I da, neki su se sprdali sinoc kad smo govorili da je bod realnost, a da ni poraz nije nemoguc.
Mislim da je Sablic zavrsio veceras sa Sarajevom. Treba ga pokloniti nekome i gratis jedno 5-6 igraca da povede.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
mamu vam **** u picku !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Kaze Sablić dobro smo igrali

Mrs u pm

Mrs u pm
Yebem im bogaaaa u picku
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Danas smo odigrali dobru utakmicu rece blitvar hahahahha
Ociti je dobio kes da glumi marionetu i da mu igraju mirzina mladuncad i ostale ublehe !!!
Ociti je dobio kes da glumi marionetu i da mu igraju mirzina mladuncad i ostale ublehe !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC