FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo stranac!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
Cuj Sablicu dovedi igrace pa onda sudi
Znaci Barci samo Sablic fali da proigraju 

-
- Kontakt:
Da smo od Milsamija do danas imali trenera, koji se držao jedne formacije, koji je manje-više iskristalisao prvih 11 i koji nije izmišljao pozicije igračima (kao npr. Jakirović), i sa ovim igračkim kadrom bi imali 8-10 bodova više.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ko Sablic je vrhunski trener bio i prije nas pa da ga cekamo da mu dovedemo bolje igrace hahahahah
Teska neznalica u svakom klubu su ga otjerali poslije par mjeseci ili godinu dana.
Neka neka nek ostane Sablic pa ce biti kao i s Jesicem nema Evrope nema kupa ni nista
Teska neznalica u svakom klubu su ga otjerali poslije par mjeseci ili godinu dana.
Neka neka nek ostane Sablic pa ce biti kao i s Jesicem nema Evrope nema kupa ni nista

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde brate navedi igrače koji bi proigrali nakon što Goran ode. Mislim, yebo njega, ali...Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:37Cuj Sablicu dovedi igrace pa onda sudiZnaci Barci samo Sablic fali da proigraju
![]()
Ovi sto te ne bi tjersli jer si zgodsn i imas sexy naglasak su homici.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Tu su negdje, samo što oni više trče od naših. Dok smo trčali dobro smo i igrali.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:29Znaci ako nije do trenera,hoces reci da Rudar u ovom trenutku ima bolje igrace od nas? Da su prejaki za ovaj nas sastav pa se nije moglo dobiti? Da ne spominjem druge Ljubic,Leotar itd.fks74 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:23Puna podrška treneru, od g.vana se pita ne pravi. Ramić ušao u igru ljudi trče kontru on kaska za njima kao pudlica. Kod njihovog gola je Dizdarević morao bolje reagovati, lopta je bila u petercu. Treneru dovesti igrače o onda mu suditi . Ahmetović i još neki u penziju, ostaviti par igrača ostale rastjerati. Pidro danas odličan.
Sarajevo ljubavi moja.
Otjerali smo Vinka zato što je uvijek igrao istu taktiku. Navijači bi samo tjerali, niti jednom treneru se nije dala šansa. Kodru i Vinka ( čehtnika ) kako su ga navijači zvali nikada neću navijačima oprostiti.Historicar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:38Da smo od Milsamija do danas imali trenera, koji se držao jedne formacije, koji je manje-više iskristalisao prvih 11 i koji nije izmišljao pozicije igračima (kao npr. Jakirović), i sa ovim igračkim kadrom bi imali 8-10 bodova više.
“Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon večerašnjeg izdanja me nije stid i sramota. Neko je možda mislio da će ova ekipa da leti sa novim vlasnikom... To sam rekao, a to nikoga ne interesuje. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat. Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne petnaest. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali večeras ne. Tražio sam malo realnosti, malo podrške navijača... Ovo je tranzicijska godina, rekao sam to. Neću ići, živio sam četiri mjeseca za ovaj klub“.

-
- Kontakt:
Jel ovo ublehaš rece, da je Fanimo rekao da je virozan, kad je vidio da nije među 18 

Znao sam ja da smo mi i radnik igracki tu negdje HAHAHAHAHA. Uz radnik igramo najaporiji i najgori fudbal.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
-
- Kontakt:
Vinka je i meni žao, Kodru je koštao rezultat, radio je skoro isto što i ova splitska ubleha, izmisljao pozicije igračima i konstantno rotirao tim.Da je ostao, ne da ne bi uzeli titulu 14/15, vec mi u Evropu ne bi izašli.O Sablicu je suludo pričati, ja vjerujem da ce kroz koji sat biti bivši.fks74 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:44Otjerali smo Vinka zato što je uvijek igrao istu taktiku. Navijači bi samo tjerali, niti jednom treneru se nije dala šansa. Kodru i Vinka ( čehtnika ) kako su ga navijači zvali nikada neću navijačima oprostiti.Historicar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:38Da smo od Milsamija do danas imali trenera, koji se držao jedne formacije, koji je manje-više iskristalisao prvih 11 i koji nije izmišljao pozicije igračima (kao npr. Jakirović), i sa ovim igračkim kadrom bi imali 8-10 bodova više.
-
- Kontakt:
Nisam rekao da bi neko prigrao,nego imas sigurno bolji sastav od rudara od leotara itd,a ne mozes da dobijes do koga je onda? Leotar nikad gola nije dao na kosevu a nekada su cak i prvaci bili,i bas sad daju kad imamo strucnjaka na klupi,Borac nas nije dobio 10 god i bas sad dobije,na virslama smo bili pa nismo ovako izgledali,MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:39Hajde brate navedi igrače koji bi proigrali nakon što Goran ode. Mislim, yebo njega, ali...Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:37Cuj Sablicu dovedi igrace pa onda sudiZnaci Barci samo Sablic fali da proigraju
![]()
Sablic je bivsi, chill
ps. ovo nista nece znaciti, zapamtite
ps. ovo nista nece znaciti, zapamtite
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 30 okt 2021, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad ce Sablic uvijek kao izgovor govoriti, da je dosao kad niko nije htjeo, da nismo prosli pripreme, dovedite mi Messija, Neymara, i Ronalda pa cete vidjeti kako napadamo itd
Glupa mu priča skroz. Pokaži, da si trener i sa ovakvim timom (koji je realno 3,4 po kvaliteti u ligi) nabij Ljubic 5,6 razlike, Rudara rutinski rjesi, protiv Zrinjskog niko nije ocekivao pobjedu ali de brate malo da igramo, djelovali smo kao neki drugoligas a oni Real. Suta im nismo uputili u okvir gola.
Glupa mu priča skroz. Pokaži, da si trener i sa ovakvim timom (koji je realno 3,4 po kvaliteti u ligi) nabij Ljubic 5,6 razlike, Rudara rutinski rjesi, protiv Zrinjskog niko nije ocekivao pobjedu ali de brate malo da igramo, djelovali smo kao neki drugoligas a oni Real. Suta im nismo uputili u okvir gola.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Napisah par postova prije da nam je ekipa u rangu sa onom kad su igrali Kramar, Simeunović i ona dvojica Brazilaca. Ja mislim da ako nije najgori, onda u top 3 najgora sastava u istoriji kluba.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:50Nisam rekao da bi neko prigrao,nego imas sigurno bolji sastav od rudara od leotara itd,a ne mozes da dobijes do koga je onda? Leotar nikad gola nije dao na kosevu a nekada su cak i prvaci bili,i bas sad daju kad imamo strucnjaka na klupi,Borac nas nije dobio 10 god i bas sad dobije,na virslama smo bili pa nismo ovako izgledali,MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:39Hajde brate navedi igrače koji bi proigrali nakon što Goran ode. Mislim, yebo njega, ali...Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:37Cuj Sablicu dovedi igrace pa onda sudiZnaci Barci samo Sablic fali da proigraju
![]()
Fanimo je nakon što vidio da nije među starterima rekao da je postao virozan,

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Gomis99, johntravolta123, MaroonBjelave, Proximic i 60 gostiju.