Ti si druze, pljuvao klub, uposlenike istog poslije otkaza jednom treneru. Stao na stranu pojedinca nasuprot kluba. Nek raja pogleda tvoje postoje iz perioda decembra 2019-januara 2020. I sad nesto moralises ?? Nemoj ba barem ti.emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:07Meni se cini da ovdje ima mnogo laznih navijaca naseg kluba, jer prosto drugacije ne mogu razumjeti da pravi navijaci mogu podrzavati ovaj otpad od trenera.
Podrzavati lika koji nema pojma sta mu koji igrac igra, koji nema pojma da uspostavi vezni red. Koji nema pojma da postavi ekipu koja zna prenijeti loptu iz faze odbrane u napad.
Lik se muci sa drugorazrednim ekipama. Yebem vam sunce zlobno pa da li ste vi normalni?
Hejjjj lik gubi od Leotara na domacem terenu, muci se sa nekom usranom ekipom u kupu , ne znam ni kako se zovu. Gubi bodove na domacem terenu od Rudara. Ma fuj ba. Vi navijaci Sarajeva?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sablic sve fino objasnio na presici. Svaka mu cast
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Legendo, nije problem izgubiti utakmicu od GOŠKA, ako ti tabela dobro izgleda. Problem je kada se konstantno mučiš sa GOŠKovima, i kad si na tabeli otpisan davnih dana. Husref je dobio otkaz kada je bio na diobi prvog mjesta, vidi sad gdje ti je klub.Akta je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:13Da li si pricao o husrefu tako poslije Goska i drugih ekipa na Kosevu?emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:07Meni se cini da ovdje ima mnogo laznih navijaca naseg kluba, jer prosto drugacije ne mogu razumjeti da pravi navijaci mogu podrzavati ovaj otpad od trenera.
Podrzavati lika koji nema pojma sta mu koji igrac igra, koji nema pojma da uspostavi vezni red. Koji nema pojma da postavi ekipu koja zna prenijeti loptu iz faze odbrane u napad.
Lik se muci sa drugorazrednim ekipama. Yebem vam sunce zlobno pa da li ste vi normalni?
Hejjjj lik gubi od Leotara na domacem terenu, muci se sa nekom usranom ekipom u kupu , ne znam ni kako se zovu. Gubi bodove na domacem terenu od Rudara. Ma fuj ba. Vi navijaci Sarajeva?
Sablicu niko nebi rijec rekao da mu se omakne neki GOSK, ali to je postala praksa. Shvatas li?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Koje Fanimo, sta on misli, pa Messi u barseloninije smio ovo uradit sto je on uradio.
Definitivno 50% od plate u treniranje do kraja ugovora sa juniorima, mater mu ****..
Bez priprema bez para bez plata bez uigranosti to tako ide, aovo je dokaz da Mirvic tek svaca gdje dosao..
Sabljicu podrska 100%, Mirvic treba vec od veceras da pripremi pare i raskide sa 80% igraca iz rostera..
Ahmet cmiljenic fanimo krste dupe lazic swvilj bodul bagaric
Takodje otic u svlacionicu a i u novinama javno podrzat sabljica,, on nije kvalitet za SARAJEVO, al covjek je dosao kad niko nije htio i treba dobit sansu pravu ako je ne iskoristi mi treba da njegovu potrosnju iskoristimo da damo igracima doznanja da cemo stat na stranu trenera
Definitivno 50% od plate u treniranje do kraja ugovora sa juniorima, mater mu ****..
Bez priprema bez para bez plata bez uigranosti to tako ide, aovo je dokaz da Mirvic tek svaca gdje dosao..
Sabljicu podrska 100%, Mirvic treba vec od veceras da pripremi pare i raskide sa 80% igraca iz rostera..
Takodje otic u svlacionicu a i u novinama javno podrzat sabljica,, on nije kvalitet za SARAJEVO, al covjek je dosao kad niko nije htio i treba dobit sansu pravu ako je ne iskoristi mi treba da njegovu potrosnju iskoristimo da damo igracima doznanja da cemo stat na stranu trenera
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bio je u Hajduku, vidio je on i goreg sigurnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:12GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:07Izgleda da imamo novog SDa.
Kepčija viđen u društvu Ismira u VIP danas, navodno![]()
![]()
![]()
![]()
Bar nesto pozitivno danas!Valjda se nece sta predomisliti poslije vidjenja sa cime raspolazemo na terenu![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovo je ispod svih ocekivanja. Znao sam da je titula nedostizna, ali da ce evropa biti upitna nisam, vjerujem da nije niko.
[] ovo ima vise vizije od sablica.
[] ovo ima vise vizije od sablica.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Vidio sam ga i ja s Ismirom. Mislim da je najbitnije da novi SD mora biti ne jak na prici, nego prejak na djelima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:17Bio je u Hajduku, vidio je on i goreg sigurnoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:12GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:07Izgleda da imamo novog SDa.
Kepčija viđen u društvu Ismira u VIP danas, navodno![]()
![]()
![]()
![]()
Bar nesto pozitivno danas!Valjda se nece sta predomisliti poslije vidjenja sa cime raspolazemo na terenu![]()
![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Pred pocetak te polusezone kad je Hus otiso i kad trazis da Goran ode jesu l imali iste uslove ? Jesu l obojici otisli najbolji igraci ?? Jesu obojica imali pripreme van drzave ?? Jesu l obojica imali dovoljan broj pripremnih utakmica ?? Jesu l imali ekipu iste kvalitete ??emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:16Legendo, nije problem izgubiti utakmicu od GOŠKA, ako ti tabela dobro izgleda. Problem je kada se konstantno mučiš sa GOŠKovima, i kad si na tabeli otpisan davnih dana. Husref je dobio otkaz kada je bio na diobi prvog mjesta, vidi sad gdje ti je klub.Akta je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:13Da li si pricao o husrefu tako poslije Goska i drugih ekipa na Kosevu?emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:07Meni se cini da ovdje ima mnogo laznih navijaca naseg kluba, jer prosto drugacije ne mogu razumjeti da pravi navijaci mogu podrzavati ovaj otpad od trenera.
Sablicu niko nebi rijec rekao da mu se omakne neki GOSK, ali to je postala praksa. Shvatas li?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemoj izmisljati! Nikad klub pljuvao nisam, a mamice se nayebem svima iz bivse uprave.feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:14Ti si druze, pljuvao klub, uposlenike istog poslije otkaza jednom treneru. Stao na stranu pojedinca nasuprot kluba. Nek raja pogleda tvoje postoje iz perioda decembra 2019-januara 2020. I sad nesto moralises ?? Nemoj ba barem ti.emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:07Meni se cini da ovdje ima mnogo laznih navijaca naseg kluba, jer prosto drugacije ne mogu razumjeti da pravi navijaci mogu podrzavati ovaj otpad od trenera.
Ja sam branio covjeka koji je bio na diobi prvog mjesta kada je smijenjen, a ti si branio otpad koji ispusti 13 bodova prednosti i izgubi titulu, te sad branis otpad koje nema sansu za bilosta.
I rekao sam vec davno, a da se opet ponovim.
Sto duze budemo podrzavali ovaj otpad od trenera, sve vise cemo stagnirati. Zapamti ovu recenicu.
Prema njegovim rijecima, on sigurno ne misli tako.
Goran je lijepo objasnio na pressu, ljudi misle da sa ovskvim nacinom sklapanja ekipe, mozes ocekivsti da nakon dolaska investitora, instant ocekujes rezultst.
Nije soker, ne moze.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 30 okt 2021, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kada nepravda postane zakon,pobuna postaje obaveza !! Apsolutno uz Fanima !! A nije jedini u losim odnosima s tovarom,skoro svi igraci su . Pokusao se Mersi uvuci ali ako Merso i Krle dignu glas,tovar leti !!Pitar6785 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:17Koje Fanimo, sta on misli, pa Messi u barseloninije smio ovo uradit sto je on uradio.
A lakse je tovara otjerati ,nego pola ekipe !!
A zna tovar ,da mu je katil ferman stigao,zato je onako bezobrazan na presici !

Znaci imamo prevelika ocekivanja da se pobjedi Rudar, Posusje i Leotar. Za pocetak.
- FKS -
Koje je to uslove imao Husref kada je dolazio? Pa upravi se drmala stolica pa ga doveli da ih spasi. Pa nemamo amneziju ba. Pa nije se dzaba dovodio novi trener, nego zato sto smo losi bili.feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:21Pred pocetak te polusezone kad je Hus otiso i kad trazis da Goran ode jesu l imali iste uslove ? Jesu l obojici otisli najbolji igraci ?? Jesu obojica imali pripreme van drzave ?? Jesu l obojica imali dovoljan broj pripremnih utakmica ?? Jesu l imali ekipu iste kvalitete ??emir79 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:16Legendo, nije problem izgubiti utakmicu od GOŠKA, ako ti tabela dobro izgleda. Problem je kada se konstantno mučiš sa GOŠKovima, i kad si na tabeli otpisan davnih dana. Husref je dobio otkaz kada je bio na diobi prvog mjesta, vidi sad gdje ti je klub.
Sablic je otpad covjece, otpad.
Da je Soker, pobjede nebi dosle u pitanje.Hajdeee je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:24Znaci imamo prevelika ocekivanja da se pobjedi Rudar, Posusje i Leotar. Za pocetak.
- feniksptica
- Kontakt:
Sablic me ovdje trenutno ne interesuje u smisli njega licno. Nebitno eto emir 79 je nas trener nije imao nikakve uslove da se pripremi prije sezone, igraci su mu odlazili bez da ga se pita vecinoma dovodjeni igraci iako je sezona uveliko pocela.
Emira79 yebu i igraci i igraju kad hoce kad nece setkaju se.
Pa onda ti ljudino rastjeraj igrace dobro ih kkazni a covjeku daj normalne uslove i onda mu sudi i tjt.
Emira79 yebu i igraci i igraju kad hoce kad nece setkaju se.
Pa onda ti ljudino rastjeraj igrace dobro ih kkazni a covjeku daj normalne uslove i onda mu sudi i tjt.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Btw. Strucnjak rece da smo igrali dobro.
Ne znam onda na kojoj je on onda utskmici sokera bio, ako mu je ovo dobro.
- FKS -
A mozete li elaborirati (objasniti) sta vi vidite pozitivno u goranu osim one price neka ga radi kontinuiteta?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!