Poredis ovoga dalmatinskog uhljupa sa jednm od najtrofejnih trenera Sarajeva i BH lige ,sa Dzenanom, Dzenom Uscuplicem !MortemHz je napisao/la: ↑30 okt 2021, 21:26Tako nekako. Čovjeku su najbolji igrači odlazili svakog dana ali tada nismo imali ni zamjene ni išta drugo. Ja sam prvi napisao da je dolazak Gorana bruka pored živog Brune ali za ovu situaciju nije samo on kriv. Plate, neregistrovani igrači, nije mogao voditi klub sa klupe itd. Poslije Milsamija su došli solidni igrači ali ko je od njih prošao pripreme? Pa nismo ih ni imaliMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:59Ako je samo do njega, nabijati na nogom u g.uzicu od Sarajeva do GP Kamensko. Ali avaj...Historicar je napisao/la: ↑30 okt 2021, 20:55Ja ne mogu da vjerujem, da ima još ljudi koji nakon svega od Milsamija do veceras, žele da Sablić ostane![]()
Uglavnom ja njega krivim djelomično ali ne mogu reći da je najgori ikad ili nešto slično kada mu ništa nismo obezbjedili, treba biti realan i priznati to.
Kada/ako prođe pripreme pojačani sa 2-3 igrača onda mu trebati suditi, ovako teško. Najlakše je ba spucati otkaz ali šta će Dženo uraditi bolje od njega u ovoj situaciji? Ako budemo imali neko provjereno ime još bolje ali otkaze dijeliti a imamo par utakmica do pauze? Ne znam, po meni to nije neko rješenje.
Drago mi je što je priznao kako je predstava naših ''igrača'' bila za šamarčine protiv Ljubića i da ga je stid ali ovo danas je sve osim dobrog.

Ovom tovaru se svlacionica ujebala i otela kontroli. U zavadi je sa pola tima,nema autoriteta. Protiv Ljubica ,dali gol pred kraj utakmice za prolaz,sa klupe se niko ni pomako nije.
Tako ne moze ekipa funkcionisati,sto se i vidi.
Ovog treba tjerati sto prije. Bolje da igraci sami dogovaraju ,kako ce igrati,bice bolje ,nego s ovim necovjekom !!