FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A nafuranog Engleza bi ja do kraja ugovora ostavio na tribini,pa da vidimo gdje ce karijeru praviti nakon toga.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
"ovi" je racku goli.
Nesposoban je rijesiti problem sa jednim igracem (ima ih vise) istovremeno to koristi za oprati sebe a usput nas yebe u vugla kao: veceras smo super odigrali.
Nesposoban je rijesiti problem sa jednim igracem (ima ih vise) istovremeno to koristi za oprati sebe a usput nas yebe u vugla kao: veceras smo super odigrali.
-
- Kontakt:
Zbog tog ispadanja od Žepča sam tranzistor razbio u komadiće

Kako vas nije sramota tako pisati za Sabljica. Do koje mjere moze ici vas bezobrazluk?? Jestel nekad u svom zivotu sutnuli loptu?? Kao prvo ova ekipa je sklapana na autobuskoj stanici, 80% igraca nema kontinuitet( vecina ih bez priprema, ostali nisu imali utakmica jer nisu bili registrovani) jel sabljic kriv sto je Hebibovic krampa i ne zna centrirat loptu, pa grob te yebo svi iz te generacije su se rasprodali po rumuniji, srbiji, hrvatskoj samo je nas Heba ostao kod nas. Jel sabljic kriv sto Dervisagic ne zna hodat po terenu, sto je kurdic stoper za Slavije iz Lukavice. Ne kazem da je Klop al u sezoni u kojoj si sve izuubio pustit ga da sklopi ekipu na zimu i odradi pripreme bilo bi ljudski.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Al' stvarno bog sam ne pomaže ovdje, ovdje jedino pomažu batine ili da im auta planu ništa više
Pred Sabljicu su postavljeni skromni ciljevi u izuzetno skromnoj ligi. Da prezimi u kupu ( sto je jedva i samo uz pomoc srece uspio )esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:38Kako vas nije sramota tako pisati za Sabljica. Do koje mjere moze ici vas bezobrazluk?? Jestel nekad u svom zivotu sutnuli loptu?? Kao prvo ova ekipa je sklapana na autobuskoj stanici, 80% igraca nema kontinuitet( vecina ih bez priprema, ostali nisu imali utakmica jer nisu bili registrovani) jel sabljic kriv sto je Hebibovic krampa i ne zna centrirat loptu, pa grob te yebo svi iz te generacije su se rasprodali po rumuniji, srbiji, hrvatskoj samo je nas Heba ostao kod nas. Jel sabljic kriv sto Dervisagic ne zna hodat po terenu, sto je kurdic stoper za Slavije iz Lukavice. Ne kazem da je Klop al u sezoni u kojoj si sve izuubio pustit ga da sklopi ekipu na zimu i odradi pripreme bilo bi ljudski.
i da bude bar treci-cetvrti ,bez prevelikog zaostatka za prvim,sto je potpuno upropastio. Jos i da napravi fizionomiju ekipe,na koju se moze nadograditi s pojacanjima. A on je napravio haos i rasulo u svlacionici. On je doveden da to ostvari s ovim igracima
koje imamo .Znaci nije ispunio izuzetno skromne zahtjeve. Zrinjski nas je pomeo u obje utakmice ali ako i predjemo preko toga,imas poraz od Leotara ,Rudara,blijedog Borca,Milsamija . Znaci noga !!
A kad smo kod tima Sarajeva,po TM je to najskuplja ekipa BH Lige !
Znamo da TM nije egzaktan ali taj podatak ipak nesto govori.
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ovi igraci nisi zaboravili igrati fudbal. Ovi su igraci osvojili duplu i odbranili titulu i osvojili kup. Ovi igraci su u zadnje 3 sezone osvojili 4 trofeja. Sto ce reci da ih trener gusi. Poslije svake tekme nasere se na igrace. Poslije kup utakmice kaze neki su ispucali kredite, i opet ista postava izadje. Ovaj trener ne vlada situacijom u svlacionici. Nema snage, ni znanja da iskontrolise pojedince.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- feniksptica
- Kontakt:
Kokji igraci su od ovih osvojili ta 4 trofeja. Smijes li potvrdit da ce svao od njih proigrat kad dodje novi trener ?Kamuflazn je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:53Ovi igraci nisi zaboravili igrati fudbal. Ovi su igraci osvojili duplu i odbranili titulu i osvojili kup. Ovi igraci su u zadnje 3 sezone osvojili 4 trofeja. Sto ce reci da ih trener gusi. Poslije svake tekme nasere se na igrace. Poslije kup utakmice kaze neki su ispucali kredite, i opet ista postava izadje. Ovaj trener ne vlada situacijom u svlacionici. Nema snage, ni znanja da iskontrolise pojedince.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
I sve je to bilo prije 3,2 i prošle godine. Ahmet imao 33, Krste 30 a bili i Rahman te smrad Tatar. Nije to bas poredimo... Razlika je ogromnafeniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:55Kokji igraci su od ovih osvojili ta 4 trofeja. Smijes li potvrdit da ce svao od njih proigrat kad dodje novi trener ?Kamuflazn je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:53Ovi igraci nisi zaboravili igrati fudbal. Ovi su igraci osvojili duplu i odbranili titulu i osvojili kup. Ovi igraci su u zadnje 3 sezone osvojili 4 trofeja. Sto ce reci da ih trener gusi. Poslije svake tekme nasere se na igrace. Poslije kup utakmice kaze neki su ispucali kredite, i opet ista postava izadje. Ovaj trener ne vlada situacijom u svlacionici. Nema snage, ni znanja da iskontrolise pojedince.
Evo i oni tebe selame!
feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:55Kokji igraci su od ovih osvojili ta 4 trofeja. Smijes li potvrdit da ce svao od njih proigrat kad dodje novi trener ?Kamuflazn je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:53Ovi igraci nisi zaboravili igrati fudbal. Ovi su igraci osvojili duplu i odbranili titulu i osvojili kup. Ovi igraci su u zadnje 3 sezone osvojili 4 trofeja. Sto ce reci da ih trener gusi. Poslije svake tekme nasere se na igrace. Poslije kup utakmice kaze neki su ispucali kredite, i opet ista postava izadje. Ovaj trener ne vlada situacijom u svlacionici. Nema snage, ni znanja da iskontrolise pojedince.
Dizdarevic sabanovic dupovac lazic pidro ahmetovic hebibovic krste fanimo djokanovic cak i kapic. Znaci sampionska ekipa. Smijem. Ne tako davno ste therali ahmu, sarica, tatara, rahmana,stanojevica jer nisu mogli meda kod trenera A, da bi doso trener B i ostvario u 10 utakmica 9 pobjeda.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Eh to je to druže, bravoPeakyBlinders je napisao/la: ↑30 okt 2021, 22:50Ovo što mi imamo na terenu nije ni za klupe FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Plaho i mi se*emo za navijace kojih dodje hiljadu svekupno za rodjendan kluba. Manje price, pustit trenera da radi, nema nista od smjenjivanja trenera svako pola godine. Valjda ce Kepcija sta uraditi na zimu, dovesti 3-4 respektabilna igraca pa da se malo dignemo do ljeta, izborimo evropu i uz dobar zrijeb prodjemo bar koje kolo ovog treceg takmicenja.
Ljudi se rasoravljaju sa husrinim botovima koji zaboravljaju Drinovce, GOSK, Zepce, 8 komada od kunte i pante... Popustite yebo vas lajavac iz Janje, sljam ljudski i qrcina od trenera !!! Kepcija ako vec dolazi, dati mu ounu slobodu. Ako to znaci ostanak blitvara - prihvatam.
@spezial dobro rece, na rodjendanu ni 5 milja. Tuga jbg. Djeca nam se smiju...
@spezial dobro rece, na rodjendanu ni 5 milja. Tuga jbg. Djeca nam se smiju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Mislim da ce nam sa Kepcijom najmanje odgovarati broj ovih stranih igraca mislim to pravilo famozno,s obzirom da ima dobre šeme,cak radi za Škote i jos neke ekipe kao saradnik jel koliko sam shvatio da je nedavno osnovao firmu koja pomaze ekipama oko transfera ,dali kroz savjete ili sam pronalazak igraca nisam siguran. Mislim da bi kao takav vrlo lahko mogao doci do zanimljivih stranaca.Ove trenutne sa stranim papirima svakako sve treba nogirat to nije prevaga nigdje,smjesno je koga smo mi cekali za registracije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Krle, cmilja, lazic, oremus, fanimo, vicko, je li to to?miky_hz je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:11
Mislim da ce nam sa Kepcijom najmanje odgovarati broj ovih stranih igraca mislim to pravilo famozno,s obzirom da ima dobre šeme,cak radi za Škote i jos neke ekipe kao saradnik jel koliko sam shvatio da je nedavno osnovao firmu koja pomaze ekipama oko transfera ,dali kroz savjete ili sam pronalazak igraca nisam siguran. Mislim da bi kao takav vrlo lahko mogao doci do zanimljivih stranaca.Ove trenutne sa stranim papirima svakako sve treba nogirat to nije prevaga nigdje,smjesno je koga smo mi cekali za registracije.
Ostaviti fanima ako se prestane zahebavati, i mozda lazica jer na toj poziciji smo solidno popunjeni pa da ne dovodimo vise. Ostalo sve skart
Izmedju ostalog i zbog ovakvih stvari pricam to za strance,sto sam spomenuo u postu iznad.Ljudi imaju budzet manji od nas(ili su tu negdje) igraju LP,nafatali sve moguce strance kojih cini ja mislim 90% ekipe,kod nas Hebib npr imao 10+ hiljada.Tino Susic imao platu mozda i vecu nego najplaceniji igrac Serifa? I hocu reci da cemo biti prisiljeni praviti ekipu sa nekim lokalcima predplacenim,i da nemas nesto extremno manevar da ti previse unaprijediš ekipu zbog tog famoznog pravila.A kazem mislim da bi sa Kepcijom mogli to ovako si vec u startu u nekoj blokadi.Zanimljivo zvuči i podatak da je godišnji proračun Sheriffa oko pet milijuna eura, a najveća mjesečna plaća igrača iznosi 15 tisuća eura! U klubu su u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova iskoristili lošu financijsku situaciju u Kolumbiji i doveli nekolicinu kvalitetnih igrača
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šabanović i Pidro najbolji danas. Barem nešto, veliki dobitak bi bio kad bi nastavili ovako igrati. Oremuša nabit nogom, samo džaba zauzima mjesto stranca. Varešanović, Palić, kakvog smo mi škarta nakupili, pa ovo je nemoguće očistit za 3 prelazna roka.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, dime, ErosViverosViv, goGlobal, Hamagara, JuricaSpindl, Lokomotifa, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, riki46, rimljanin90, sekac, Vanja8, Varijantas8, Venom i 175 gostiju.