Postujem te ko forumasa, ali daj ne zayebavaj se, vidi sta Fanimo radi, a ti jos razmisljas da ga ostavimo ako se uozbilji. Lik se sprda sa klubom, odyebati ga od kluba i to je to.spezial je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:13Krle, cmilja, lazic, oremus, fanimo, vicko, je li to to?miky_hz je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:11
Mislim da ce nam sa Kepcijom najmanje odgovarati broj ovih stranih igraca mislim to pravilo famozno,s obzirom da ima dobre šeme,cak radi za Škote i jos neke ekipe kao saradnik jel koliko sam shvatio da je nedavno osnovao firmu koja pomaze ekipama oko transfera ,dali kroz savjete ili sam pronalazak igraca nisam siguran. Mislim da bi kao takav vrlo lahko mogao doci do zanimljivih stranaca.Ove trenutne sa stranim papirima svakako sve treba nogirat to nije prevaga nigdje,smjesno je koga smo mi cekali za registracije.
Ostaviti fanima ako se prestane zahebavati, i mozda lazica jer na toj poziciji smo solidno popunjeni pa da ne dovodimo vise. Ostalo sve skart
Raskid također Cmilji, Krsti, Mirku. Od stranaca ostaviti Vicka i Lazica. Mersi i Varesanovicu se isto zahvaliti, ako ne sad na zimu jer je puno da toliko igraca ode, onda na ljeto. Kanuric i Palic takodjer