Naravno da hoće. Ako Belmin Nedo Bog padne, ili kad ga prodamo, Sahinovic ce dobiti priliku. Mali Sutkovic isto top talenat, ma golmanska pozicija je mirna pravobodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:49Šahinović mi se sviđa. Nadam se da će se izboriti za priliku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:46Polako, momku je prva sezona. U najmanju ruku je solidan, forma ako mu skoci vrlo lako moze da za godinu - godinu ipo dođe na nivo koji je bio Vladan. A moze i pasti.
On nam je trenutno najmanji problem, da je on problem, lako bi bilo Sahinovica gurnuti, momka koji se odlično pokazao u onoj 1 utakmici
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znači golman ne treba da kupi loptu koja prolazi kroz peterac ? Ok.Zukanovic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:56Sta pricas glupost pa gledas ti utakmice? Kanuric je napravio veliku gresku. hoces mi reciti da je Dizdarevic danas kriv za gol?NisamInSajder je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:53Samo da kupi lopte koje prolaze kroz peterac i da ne reaguje nakon što lopta uđe u gol. Zbog iste greške se Kanurić na početku sezone pokopao.
I da Dizdarević je trebao od prve utakmice prednost u odnosu na Kanurića. Ali, jako teško da dostigne Vladanov kvalitet.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
razumijem i taj argument, ali mi moramo gledati da izvlacimo najbolje iz svih situacija, pa ako smo vec propustili da ga prodamo, a navodno je bilo ponuda, imamo otprilike neke tri opcije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:25Postujem te ko forumasa, ali daj ne zayebavaj se, vidi sta Fanimo radi, a ti jos razmisljas da ga ostavimo ako se uozbilji. Lik se sprda sa klubom, odyebati ga od kluba i to je to.spezial je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:13Krle, cmilja, lazic, oremus, fanimo, vicko, je li to to?miky_hz je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:11
Mislim da ce nam sa Kepcijom najmanje odgovarati broj ovih stranih igraca mislim to pravilo famozno,s obzirom da ima dobre šeme,cak radi za Škote i jos neke ekipe kao saradnik jel koliko sam shvatio da je nedavno osnovao firmu koja pomaze ekipama oko transfera ,dali kroz savjete ili sam pronalazak igraca nisam siguran. Mislim da bi kao takav vrlo lahko mogao doci do zanimljivih stranaca.Ove trenutne sa stranim papirima svakako sve treba nogirat to nije prevaga nigdje,smjesno je koga smo mi cekali za registracije.
Ostaviti fanima ako se prestane zahebavati, i mozda lazica jer na toj poziciji smo solidno popunjeni pa da ne dovodimo vise. Ostalo sve skart
Raskid također Cmilji, Krsti, Mirku. Od stranaca ostaviti Vicka i Lazica. Mersi i Varesanovicu se isto zahvaliti, ako ne sad na zimu jer je puno da toliko igraca ode, onda na ljeto. Kanuric i Palic takodjer
Pod 1. Najbolja opcija, da ga neko motivise da proigra recimo proljetni dio sezone, da par golova, bude nam koristan i onda da ga prodamo.
Pod 2. Da ga zestoko kaznimo, posaljemo na tribine dok se ne dozove pameti, a koliko znam ima ugovor do ljeta 2023 pa ni njemu to nije neka pljacka
Pod 3. Da na zimu vec gledamo da ga prodamo i uzmemo sta bilo za njega ako iko igdje ima zainteresovan da da ista.
Ne vidim nikakvu korist od toga da npr raskinemo ugovor ili ga pustimo da ide za dzaba, jer bi to ispalo da nas je opasno namagarcio
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma nikako ga vracati, makar nam Europu donio. Odvratno je sta lik radi..spezial je napisao/la: ↑31 okt 2021, 00:12razumijem i taj argument, ali mi moramo gledati da izvlacimo najbolje iz svih situacija, pa ako smo vec propustili da ga prodamo, a navodno je bilo ponuda, imamo otprilike neke tri opcije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:25Postujem te ko forumasa, ali daj ne zayebavaj se, vidi sta Fanimo radi, a ti jos razmisljas da ga ostavimo ako se uozbilji. Lik se sprda sa klubom, odyebati ga od kluba i to je to.
Raskid također Cmilji, Krsti, Mirku. Od stranaca ostaviti Vicka i Lazica. Mersi i Varesanovicu se isto zahvaliti, ako ne sad na zimu jer je puno da toliko igraca ode, onda na ljeto. Kanuric i Palic takodjer
Pod 1. Najbolja opcija, da ga neko motivise da proigra recimo proljetni dio sezone, da par golova, bude nam koristan i onda da ga prodamo.
Pod 2. Da ga zestoko kaznimo, posaljemo na tribine dok se ne dozove pameti, a koliko znam ima ugovor do ljeta 2023 pa ni njemu to nije neka pljacka
Pod 3. Da na zimu vec gledamo da ga prodamo i uzmemo sta bilo za njega ako iko igdje ima zainteresovan da da ista.
Ne vidim nikakvu korist od toga da npr raskinemo ugovor ili ga pustimo da ide za dzaba, jer bi to ispalo da nas je opasno namagarcio
Sto se tice raskida, na to sam mislio ako vec ga niko ne bude htio. Ma da moci ce se Turcima uvaliti za 150 milja eura, nije opet lose.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ovim mrtvacima samo fali mrtvi Tino Sven Mrtvac
Kako bi oni meni na pauzi (pripremama) mjesec dana proveli na vrhu Igmana ili Bjelasnice, krv svaki dan da pisaju i ponio bih im samo sliku lopte, da je ponekad vide... kad se vrate da je postuju i cuvaju ko majke svoje...
Poluamateri
Kako bi oni meni na pauzi (pripremama) mjesec dana proveli na vrhu Igmana ili Bjelasnice, krv svaki dan da pisaju i ponio bih im samo sliku lopte, da je ponekad vide... kad se vrate da je postuju i cuvaju ko majke svoje...
Poluamateri
Od tine krenulo sve nizbrdo 
Salu na stranu, trening se mora posjetiti i razdrmati ekipu kad to vec sablic ne moze. Brine me jedino ovaj remont na zimu. Mi moramo raskinuti ugovore sa brat bratu 12 igraca, to je mac sa 2 ostrice, kako to uopste izvesti.
Realno gledajuci, tebi trebaju sad 3 nova napadaca jer od ahme, bagarica i cmilje nema apsolutno nista. Da ne pricam o krletu, dupovcu, kurdicu, dalu, pidri, hebibu, bodulu, palicu, izgubljenom djokanu itd itd.
Sirok roster nam je vec jednom donio titulu, ovdje u BiH u to ljudi ne ulazu, sve se misli u fazonu sto bih davao pare za nekog ko ce sjediti pola sezone... Nama su krle i hebib prve izmjene, tu trener ne moze apsolutno nista. Znaci kada ganjas rezultat, trebas svjezinu, moras je u njima traziti...
Treneru su u ovim slucajevima zavezane ruke i ovdje 4 cale 3 husrefa i 2 pliseka ne mogu pomoci. Ismir je jedini spas.

Salu na stranu, trening se mora posjetiti i razdrmati ekipu kad to vec sablic ne moze. Brine me jedino ovaj remont na zimu. Mi moramo raskinuti ugovore sa brat bratu 12 igraca, to je mac sa 2 ostrice, kako to uopste izvesti.
Realno gledajuci, tebi trebaju sad 3 nova napadaca jer od ahme, bagarica i cmilje nema apsolutno nista. Da ne pricam o krletu, dupovcu, kurdicu, dalu, pidri, hebibu, bodulu, palicu, izgubljenom djokanu itd itd.
Sirok roster nam je vec jednom donio titulu, ovdje u BiH u to ljudi ne ulazu, sve se misli u fazonu sto bih davao pare za nekog ko ce sjediti pola sezone... Nama su krle i hebib prve izmjene, tu trener ne moze apsolutno nista. Znaci kada ganjas rezultat, trebas svjezinu, moras je u njima traziti...
Treneru su u ovim slucajevima zavezane ruke i ovdje 4 cale 3 husrefa i 2 pliseka ne mogu pomoci. Ismir je jedini spas.
NEMA NAZAD
Koliko god smo dobri na golu toliku smo losi u napadu.
ne znam kako nema ni jedan napadac u akademiji zadni godina. bio je Dzenit Hajdarevic ali otac misli da je mali Ronaldo. sada igra u bez veze u19 velez ekipi i dobio 5 minuta u prvoj ligi.

-
- Kontakt:
Bio ti je Catakovic pa sta uradismo.... povrijedi se momak mi nakon toga dobili ponudu bratislave, odnesose ga na ledjima za par stotina hiljada
-
- Kontakt:
Ima i toga,Mirvic je jedini spas.holyman je napisao/la: ↑31 okt 2021, 00:17Od tine krenulo sve nizbrdo
Eno cak ga i Alfred poceo gotiviti a otjerao mu najmiliju

Po meni ovako zadovoljavaju jedino Dizdarevic i Sabanovic i ponekad Pidro, dns npr je bio odlican, ovo ostalo je katastrofa sve bgm.vedinjo98 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 00:037 od 11 pozicija treba promijeniti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 okt 2021, 23:54Kad sagledam stvari, mislim da sam pogriješio. Kad sam pogledao ovu pressicu Sablića, ne mogu reći da nije upravu. I dalje nisam 100% za njega, jer mislim da će ovo biti patnja i kad se odrade te famozne pripreme, ali da je ekipa puna karinaša, itekako jeste.
Treba ga pustiti neka odradi zimske pripreme, ali obavezno se mora napraviti odličan prijelazni rok, inače će ovo havarija biti na kraju sezone, jer ova ekipa ne da nije za Evrope, nije ni za bajramskog turnira. Tačno je da je ovaj roster sklapan k'o krampom, preloše i neizbalansirano. Opet kažem, treba mu dati šansu na zimu, ali i to je mač s dvije oštrice.
Što se tiče Fanima, a odavno to govorim, kome je on klasan igrač, taj neka se ostavi fudbala sad odmah. Igrač koji ima strahovitu brzinu i to je sve, to mu je najveći adut. Dribling nema, već sve uzima na tu brzinu. Ono što je kod nas razvio u odnosu na period u Mladosti je realizacija, tu je napredovao. Upravo ta brzina ga vadi da ne bude prosječan igrač ove lige. Čudite se što ne igra u nekoj jačoj ligi? Neće ni ići dalje od Turske recimo, jer nema kontinuitet igara. U jednom meču pokida, pa ga nema narednih 3-4, pa opet strašno dobar, pa ga nema 3-4. Takvi igrači su najgori, jer non stop se čeka taj neki bljesak, a nikad ne znaš kad će se on desiti.
Što se mene tiče, nogirati ga odmah u januaru, boljih igrača se može naći.
Ovaj dio gdje Sablić kaže kako su ljudi očekivali odmah da će sve biti odlično i da će svaki igrač biti 30% bolji nakon isplaćenih dugova i dolaska novog vlasnika, potpuno je upravu.
Ovdje opet treba jedna velika rekonstrukcija, po ko zna koji put u historiji ovog kluba i unazad nekoliko godina. Izlizano više zvuči i opet idemo jovo na novo, ali potreba je potreba. I dalje nam slijedi težak period, ali vjerujem da će Mirvić to dovesti u red. Nadam se barem, jer smo se nadali tome i od Nama.
Kad se sjetim ekipe sa Rahmanom i Tatarom...sumnjam da cemo ikad vise imati onakvu ekipu.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Podrška Sabliću ali jedini kojem treba full vjerovati je Mirvić 

Imam neki pozitivan osjecaj da ce Mirvic fkt napravit nesto dobro od kluba, djeluje mi odlucnije od prethodnika dosta. Da ga ne ureknem 
Mi navikli da vlasnika gledamo samo na skype, pa sada kad nas ismir gleda sa tribine nama cudno

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ganjati Stipu Markovića da zatvorimo lijevog bočnog i Hamzu Čatakovića.Ni jedan ni drugi nisu u ozbiljnim planovima u svojim klubovima.Imamo pozitivna iskustva sa posudbama iz CSKA Sofije, Matija Matko prvi mandat, proljece 2006 

Nez, al meni je onaj njegov odnos prema istoku prije tekme unio neko povjerenje, mozda se hvatam za zadnju slamku ali ko da imamo izbora sad

-
- Kontakt:
Drago mi je što većina uviđa ono što sam od početka sezone pisao, ovo je smiješan sastav i nije nikako za poređenje sa Zrinjskim i Tuzlom. Bez obzira na to, Evropa ne smije doći u pitanje, bilo bi šteta propustiti je jer imamo loše konkurente.
Ipak, na polusezoni se puno toga mora mijenjati.
Kanurić, Kurdić, Islamović, Imamović, Palić, Oremuš, Konjalić, Varešanović, Dervišagić, Fanimo, Hebibović, Velkoski, Cmiljanić, Ahmetović, plus Salčin su svi za otpis nažalost. To je 15 igrača, a na to sve se komotno može dodati još nekoliko ovih koji su također na posudbama, tipa Resića i Bešića. To je čitav jedan sastav, od kojeg Sarajevo ne može imati nikakvu korist.
Umjesto da bilo koga od njih pokušavamo izgraditi i vratiti u život, dati im papire i nek im je sretno. Nije bilo nikakve logike nekima od njih i davati minute, tu je Sablić žestoko pogriješio i to mu je po meni i najveća greška.
Ipak, na polusezoni se puno toga mora mijenjati.
Kanurić, Kurdić, Islamović, Imamović, Palić, Oremuš, Konjalić, Varešanović, Dervišagić, Fanimo, Hebibović, Velkoski, Cmiljanić, Ahmetović, plus Salčin su svi za otpis nažalost. To je 15 igrača, a na to sve se komotno može dodati još nekoliko ovih koji su također na posudbama, tipa Resića i Bešića. To je čitav jedan sastav, od kojeg Sarajevo ne može imati nikakvu korist.
Umjesto da bilo koga od njih pokušavamo izgraditi i vratiti u život, dati im papire i nek im je sretno. Nije bilo nikakve logike nekima od njih i davati minute, tu je Sablić žestoko pogriješio i to mu je po meni i najveća greška.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sastav jeste slab ali uopste nije toliko slab, da se ne moze pobjediti yebeni Rudar.
Ali kako ces pobjediti taj Rudar kad ti levat na klupi u prvih 11 ubaci 8 defanzivaca. Pa tito te yebo ne igraš protiv Bayerna, koji ti je qrac vise i formacije i taktike.
Pogubio se je lik skroz i sto prije ga moramo nogirati. Fura neki svoj sistem kojeg ni on sam ne konta a kamoli igraci.
Ali kako ces pobjediti taj Rudar kad ti levat na klupi u prvih 11 ubaci 8 defanzivaca. Pa tito te yebo ne igraš protiv Bayerna, koji ti je qrac vise i formacije i taktike.
Pogubio se je lik skroz i sto prije ga moramo nogirati. Fura neki svoj sistem kojeg ni on sam ne konta a kamoli igraci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Čudo niko nije napisao da treba vratiti Rijada Sadikua 

A kad Kepcija dovede stranca trenera, bivseg trenera Gorice, a Hadzibegic bude direktor, past cemo u trans... Ozbiljna ekipa se okuplja, samo da odyebu mirzu i par mahalaca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, atomskaNavika, Beli98, bhfanatic14, boki86, Bordo10, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Kaunas, keli, makron, miguelramos, mnon46, N3R3D, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Rajvosa4ever, Red1946, samoFKS, skoJaa, VolimBiH96, Zagor i 186 gostiju.