Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja mislim da bi Velezu najbolje bilo sa Barbarezom da probaju,jest da nema iskustva (ali kao da je to bitno ovdje) .Sa psiholoske strane sigurno ih bolje niko nebi mogao razdrmat a i njemu bi valjalo da napokon krene nekog trenirat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Velež će biti šampion i sjebat će se nacija!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
E moj Miljacka, jel ti to Tobetov nivo trollanja maksimum za shvatitkillafrommanilla je napisao/la:20 apr 2021, 18:02Bombe i to samo takve, da vidis sta se pitara javilofudbalfudbal je napisao/la:20 apr 2021, 16:48Killa piše mi raja da se javim tebi da provjerim je li bacaš bombe za igrače?![]()
Nego šta nam je idući projekat, restoran/caffe ukoliko sam dobro razumio?jeste, to bi trebao biti projekt i po onom sto sam cuo, fine nas stvari na ljeto ocekuju. Al ne bas stefan scepovic
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ko o čemu, killa o Tobetu 
Rekoh ja jednom već, Tobe je k'o kita, ovaj ga ne vadi iz usta.

Rekoh ja jednom već, Tobe je k'o kita, ovaj ga ne vadi iz usta.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 31 okt 2021, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
pa prototip pitarluka

kakav fazon, mene stid

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 31 okt 2021, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Da se Zrinjski nije namjerno pojacao, Velez bi sad bio u vrhu i borio se za naslov, ali fasisti se namjerno pojacali da pomrse racune narodnom klubu za kojeg zavijaju svi od Vardara pa do Triglava.
🔹
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ugledajte se na nas sto se tice SD, treba vam neko jak, mi smo bas fino ime doveli ( trebao bi da dodje, da ne ureknem )killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:34Imao sam i dobar momenat za loženje, sad naprimjer kad bihnapisao da hocemo Krstu, sumnjam da bi se iko upecao
ma jbg, kriza rezultata i gotovo. Bitno je ostati organizacijski jak, i posloziti klub dodatno, prvenstveno sada s trenerom nekim na levelu Dudica ili Jakirovica, da je mlad i ambiciozan. Valjda smo prosli vremena Jagodica i Hafizovica.
Isto tako, pod moranje, sportski direktor
Sto se tice trenera, mislim da bi vam legao Toni Karacic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jedini iz lige kojeg bih doveo. Sve ostalo je teski skart, realno. Ako cemo domace rjesenje, onda Custovic ili sto miki kaze Barbarez.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:47Ugledajte se na nas sto se tice SD, treba vam neko jak, mi smo bas fino ime doveli ( trebao bi da dodje, da ne ureknem )killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:34Imao sam i dobar momenat za loženje, sad naprimjer kad bihnapisao da hocemo Krstu, sumnjam da bi se iko upecao
ma jbg, kriza rezultata i gotovo. Bitno je ostati organizacijski jak, i posloziti klub dodatno, prvenstveno sada s trenerom nekim na levelu Dudica ili Jakirovica, da je mlad i ambiciozan. Valjda smo prosli vremena Jagodica i Hafizovica.
Kepcija ce, kako god radio, biti smjer svim klubovima u ligi kako se trrba razvijati. Dovedi covjeka koji ima iskustva neka odgovara za pojacanja. Ovako ne znas kome psovati za Kacavendu, a kome za Isica
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Jel dosta 0-0.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:25Pusti to, mozel se sta sutra uraditi, da spremam kovertusvrakino1921 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:24Al kad bi Feđa sad Zelju preuzeo
To bi bila bombona
Samo da kod Pitara ne ode
Ovaj Sabljic im je mjera![]()
I to jedva ako baš uspijemo umrtviti tempo.

-
- Kontakt:
Što je Miljacka trigerovan killom?
Ja eo znam zašto me uhodi gomila paćenika i debila, ali šta ti je prepošteni Killa radio?
Ja eo znam zašto me uhodi gomila paćenika i debila, ali šta ti je prepošteni Killa radio?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
A jesam li lijepo dobronamjerno pisao navijacima veleza da se spuste malo.cccc nista ne slusaju.dabogda ispali
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Custovic radi u Kini, dobru on lovu gore ima, sumnjam da bi se htio vratiti.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:48Jedini iz lige kojeg bih doveo. Sve ostalo je teski skart, realno. Ako cemo domace rjesenje, onda Custovic ili sto miki kaze Barbarez.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:47Ugledajte se na nas sto se tice SD, treba vam neko jak, mi smo bas fino ime doveli ( trebao bi da dodje, da ne ureknem )killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:34Imao sam i dobar momenat za loženje, sad naprimjer kad bihnapisao da hocemo Krstu, sumnjam da bi se iko upecao
Ja se sjecam kad je nama bio prvi izbor u decembru 2019, ali na kraju zatezao i mi odustali.
Vama je bitniji SD, on je dugorocan. Neko kao Kepčija, i tako taj nivo vam treba, jer ko god vam trenutno vodi sportski segment je amater teski
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zasto sudija jos uvijek nije svirao penal Borcu?
Kakav je ovo bezobrazluk.
Kakav je ovo bezobrazluk.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ma sta jel dosta, odlicno. Da im budemo na tri boda kad dodju kod nas, potucemo se, pa da im cestitamo ili da nam cestitaju, jer ostalo slabe sanse da moze ko ukljuciti se. A kovertu samo javi u pp na koju adresu da posaljem.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:50Jel dosta 0-0.elvirbaljic je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:25Pusti to, mozel se sta sutra uraditi, da spremam kovertusvrakino1921 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 17:24Al kad bi Feđa sad Zelju preuzeo
To bi bila bombona
Samo da kod Pitara ne ode
Ovaj Sabljic im je mjera![]()
I to jedva ako baš uspijemo umrtviti tempo.![]()
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 31 okt 2021, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Koliko je ova liga očajna pokazuje ti da u njoj igraju igrači poput Šarića, dakle, on prije par godina nije imao mjesta u Famosu, ali nekim linijama je došao do Radnika i posto igrač. Znači prosječni igrač Druge lige uz normalan trening može igrati ovu ligu.
Djeca mu navijaju za Zrinju, dje ce to zadat

-
- Kontakt:
Koja ironija, nakon sto su divljacki napali suce i skoro ih poubijali nakon utakmice protiv Borca, ljudi okupljeni oko notorne grupe "red army" sad zavijaju upravo za taj Borac. Jedino ih oni mogu ostaviti u ligi. Ovo je dokaz da maca uvijek dodje na vratanca.
🔹
Je l' mu fakat djeca navijaju za Zrinjski
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Combattente87, denimen99, Josip321 i 22 gosta.