Doduse bio je u pravu da Zeljo igra kao VelezPatriceKwedi je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:14Klaun bio, klaun ostaoCroCop je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:09Dopustite meni![]()
Neutral je napisao/la: ↑29 jul 2021, 20:52Prvi favorit za titulu Velež. U poređenju sa drugim klubovima, ovo što oni igraju se zaista i zove fudbal. Željo igra kao Velež, samo Željo nema 60 min kondicije ni tu uigranost kao Velež. Ostali igraju anti-fudbal. No duga je sezona, povrede, sudije, kartoni, sve je u ovom cirkusu od lige moguće. Treba vidjeti kakvo će bit Sarajevo sa ovim pojačanjima. Moraju ispraviti neviđenu bruku od ispadanje u Evropi od ekipe koja je izgubila od Elfsborga u dvomeču sa 9:0.
Borac namjerno ispao da se može fokusirati na ligu![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno gledano, nije napisao na koju se sezonu ovo prorocanstvo odnosi, niti na koju ligu. Hipotetski, ako Vehlez sljedece sezone budi prvi u 1ligi fbih, bio je u pravu
🔹
-
antisisoja1919
- Kontakt:
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala Vam što ste u Metropolu doveli AEKOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:20“Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno."
GOLEM SI VELEŽ
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nepotrebni ste u federalnoj ligi. Jos nam samo vi trebate tu iducih godina. Zato se sisajte da vas krenu pobjede.killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:14Morali bismo se par godina ponovo zadrzati u federalnoj, da biste dobili priliku da igrate s nama opet, dotad se posveti Azotu![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Rođeni, uzmite Amara za trenera, taman da i vas pokopa kao nas.
Idete tim putem, treba vam jedan majstor da to ubrza, on to zna vrlo dobro.
Idete tim putem, treba vam jedan majstor da to ubrza, on to zna vrlo dobro.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ostaje Fedja, samo pojedini igraci nisuLeonProfessional je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:18Rođeni, uzmite Amara za trenera, taman da i vas pokopa kao nas.
Idete tim putem, treba vam jedan majstor da to ubrza, on to zna vrlo dobro.![]()
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Svaka čast ako to uradite.MostarskiSin je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:19Ostaje Fedja, samo pojedini igraci nisuLeonProfessional je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:18Rođeni, uzmite Amara za trenera, taman da i vas pokopa kao nas.
Idete tim putem, treba vam jedan majstor da to ubrza, on to zna vrlo dobro.![]()
![]()
U ovoj ligi je dosta trenera padalo zbog igrača a ti igrači nastavili smjenjivati trenere kako im se čefne.
Ostaje li njegov Ronaldo, Zaja?
- svrakino1921
- Kontakt:
@ZundoNirton je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:01Hvala Vam što ste u Metropolu doveli AEKOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:20“Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno."
GOLEM SI VELEŽ
Yebes ti mene
svrakino1921 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:22@ZundoNirton je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:01Hvala Vam što ste u Metropolu doveli AEKOnlyLeft22 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:20“Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
GOLEM SI VELEŽ
Yebes ti mene
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Oči krvare od gledanja nekih utakmica naše lige.
Dovoljno pogledati 5 minuta da ti sve bude jasno.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Skutorija aktivna. Rekoh ne sjecam se, to je bilo mozda pred sezonu, nakon prvog domaceg poraza rekao sam odmah da su promasili sa pojacanjima a @Balorda, zaboravio sam mu nik, pisao ne da sam dosadio je svaki dan pisem o tome.
Znam sigurno da sam kasnije stavio Velez na 3 mjesto zajedno da ce se boriti Tuzlom.
Uglavnom, klaun, ti psihopatubmozes veceras slobodno izci bez maske, ne treba ti, dovoljno ti je lobanju vidjeti.
Ilici na aparatima.
Znam sigurno da sam kasnije stavio Velez na 3 mjesto zajedno da ce se boriti Tuzlom.
Uglavnom, klaun, ti psihopatubmozes veceras slobodno izci bez maske, ne treba ti, dovoljno ti je lobanju vidjeti.
Ilici na aparatima.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Ono kad ti ignore opcija ne radi najbolje. Opcenito ili samo kad se spajas kod oca u Podvelezju?!
🔹
- Verstappen33
- Kontakt:
Samo Zrinjski i Borac znaju igrati. Ostalo sve talašika.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:29Oči krvare od gledanja nekih utakmica naše lige.
The only place that matters is first.
-
elvirbaljic
- Kontakt:
1, 2, 3, 4...ne, samo 5+ tad se svira.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ako nije dva metra, nije ofsajd, posebna pravila otkad je klosar na celu.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Sva sreca pa su s druge strane bili civilizirani Posusani. Primitivni Vrapcicani bi zapalili i suce i barem trojicu od ovih u offsideu
Zadnja izmjena: PatriceKwedi, dana/u 31 okt 2021, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
🔹
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Utakmice Borca imaju najmanje aktivne igre. Sudije toliko sviraju sitnih nebitnih prekršaja, sjeckaju igru i sl. da Borac i da hoće da pokaže neku ljepotu igre ne može. Jednostavno sudije ne dozvoljavaju da se igra razvije.Verstappen33 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:35Samo Zrinjski i Borac znaju igrati. Ostalo sve talašika.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑31 okt 2021, 21:29Oči krvare od gledanja nekih utakmica naše lige.
Dovoljno pogledati 5 minuta da ti sve bude jasno.![]()
Protiv TC igrač Borca govori sudiji pusti nas da igramo ne moras sve svirati.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Pitar6785 i 8 gostiju.