GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolje objasnjenje pitari i ne trebaju.
Od stare slave se ne zivi.srecan put u cvajtuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:28Libo istinaVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:25OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:23Jučer je igrao najbolji BH.klub u Evropi. Klub koji je igrao četvrtfinale kupa Uefe, koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Grad manje stanovnika od Naprimjer Sarajeva a došlo 33000 protiv Twente-a. Igrali Evropsko proljeće. Pobjedili jednu od najveći ekipa svijeta Borussiu Dortmunda ispred 30 000 ljudi. 43 na Uefinoj rankings listi, najbolji plasman jednog BH.kluba ikad. Ispred Naprimjer Manchester Uniteda i Milana itd..
Ali to nije samo prije bilo, ovog ljeta grčkog velikana Aeka iz Atine izbacili. Došlo 12000 ljudi u Sarajevo da gleda Velež protiv Elfsborga. Grčki mediji pisali kako nikad nisu ovakvu atmosferu vidjeli u životu. Nikad se nismo izblamirali kao neko protiv Dudelanga, ili neko 0-8 izgubi itd..
Jučer je svetinja igrala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja placem ne znam za ostale.ovo je bas pateticno
ovaj uhljup sa sesirom to ne razumije
Dozvoli
Ko je pozitivan.Memija sam nacuo da je jedan,ko je je još "napuhao".Iduca je sa Borcem cini mi se,znaci da ce 2 kola propustiti ili?
A za samo koji mjesec će 38 godina od Olimpijade gdje čitav svijet došao na Koševo. Također, približava se i 55. obljetnica osmine finala LŠ sa Mančesterom, 200-ti jubilej odkada je Ivan Frano Jukić donio prvu loptu i razbio "šnjome" prozor na Katedrali, te punih 800 godina kako je Kulin Ban proturio fudbal kroz noge Ivanu de Kazamarisu, kapitenu Vatikana i obezbjedio interkontinentalno finale Gral-kupa njegovom Bobovcu protiv Al-Saladina iz Damaska, gdje ih je pristrasnim suđenjem uništio hedžaski sudija Kareem-Abdul Popushkaru.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:23Jučer je igrao najbolji BH.klub u Evropi. Klub koji je igrao četvrtfinale kupa Uefe, koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Grad manje stanovnika od Naprimjer Sarajeva a došlo 33000 protiv Twente-a. Igrali Evropsko proljeće. Pobjedili jednu od najveći ekipa svijeta Borussiu Dortmunda ispred 30 000 ljudi. 43 na Uefinoj rankings listi, najbolji plasman jednog BH.kluba ikad. Ispred Naprimjer Manchester Uniteda i Milana itd..
Ali to nije samo prije bilo, ovog ljeta grčkog velikana Aeka iz Atine izbacili. Došlo 12000 ljudi u Sarajevo da gleda Velež protiv Elfsborga. Grčki mediji pisali kako nikad nisu ovakvu atmosferu vidjeli u životu. Nikad se nismo izblamirali kao neko protiv Dudelanga, ili neko 0-8 izgubi itd..
Jučer je svetinja igrala![]()
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, jurisicduska, Lecler, Vanja8 i 38 gostiju.