Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
Marsal
-
Kontakt:
Pa i Tottenham je u velikoj finansijskoj dubiozi ili sam nešto propustio. Kaneu se više ne igra, para izgleda i nemaju toliko da prave neki rebuild

ne znam, nije mi logično da Conte ide kod njih, bukvalno šta god da uradi ne može bit u situaciji iz koje će izaći kao pobjednik, velika kocka za njegovu karijeru.
Nek se strpi još malo, biće posla u Manchesteru.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Lillard
-
Kontakt:
Conte dolazi i ako dolazi znaci da ce mu na ljeto dat pare. To je bio jedini razlog ili najveci sto nije dosao ljetos. Ali sada kad je Levy u banani, uradit ce sve da zadovolji navijace.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
StevieG8
-
Kontakt:
Nekako ne vjerujem da bi Glazersi nakon epizode sa Mourinhom tako lako usli u posao s Conteom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 01 nov 2021, 12:45
Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:02
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 11:57
Ne oglašavaju nam se topnici
Bukvalno idealan scenarij. U Spursima nece nista znacajno uradit, potuci ce se sa Levijem prije ili kasnije, yebace im majku svima i dat otkaz. United s druge strane zaglavio sa Oleom, te izgubio jedinog trenera koji im je mogao realno donijet instant uspjeh
Ne znam vala koliko bi uspjeha donio pored Pepa i Kloppa i Tuchela koji su redom bolji treneri od njega za klasu, posebno sa ekipom koja nije za njegove formacije i taktičke vratolomije.
U Spursima mu je idealno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Andrej
-
Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 01 nov 2021, 12:48
soxx je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:06
Conte je autoritet i gdje god dodje odmah digne ekipu na visi nivo. S tottenhamom svakako nista znacajno nece uradit jer je to tottenham. Raduje cinjenica da nece u united jer sigurno bi ligu uzeo sa njima.
Ovako united ako uzme neko tipa ten hag. Mozda nest napravi al kroz koju godinu. Mnogo veci nisu uspjeli tako da me ne brine nekakav ten hag
Kakvu ligu sa Unitedom, vi stvarno precjenjujete i njega i ovaj United
Čuj liga sa ovim Unitedom u ovakvoj konkurenciji

.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Brokula
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:45
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 11:57
Ne oglašavaju nam se topnici
Bukvalno idealan scenarij. U Spursima nece nista znacajno uradit, potuci ce se sa Levijem prije ili kasnije, yebace im majku svima i dat otkaz. United s druge strane zaglavio sa Oleom, te izgubio jedinog trenera koji im je mogao realno donijet instant uspjeh
Ne znam vala koliko bi uspjeha donio pored Pepa i Kloppa i Tuchela koji su redom bolji treneri od njega za klasu, posebno sa ekipom koja nije za njegove formacije i taktičke vratolomije.
Sta mu je idealno u Spursima? Pa odbio ih prije par mjeseci, jos je Levy izgubio na Kaneu 100 miliona. Nema se para, a ekipa u raspadu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 01 nov 2021, 12:59
Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:53
Sta mu je idealno u Spursima? Pa odbio ih prije par mjeseci, jos je Levy izgubio na Kaneu 100 miliona. Nema se para, a ekipa u raspadu
Pa manje pritiska, vjerovatno je tražio garancije za novac i sad su prihvatili za razliku od ljetos, može sa njima u rekonstrukciju ekipe ići, neće mu niko zamjeriti i ako ne uđe u top 4 ove sezone. U Unitedu ne bi dobio ništa od toga plus bi morao trpiti Ronalda.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
StevieG8
-
Kontakt:
Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:53
Koliko sam ja upratio ni Levy nije htio da mu da toliku platu niti da obeca znacajna ulaganja u tim, mozda grijesim.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 01 nov 2021, 13:04
Marsal je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:24
Pa i Tottenham je u velikoj finansijskoj dubiozi ili sam nešto propustio. Kaneu se više ne igra, para izgleda i nemaju toliko da prave neki rebuild

ne znam, nije mi logično da Conte ide kod njih, bukvalno šta god da uradi ne može bit u situaciji iz koje će izaći kao pobjednik, velika kocka za njegovu karijeru.
Nek se strpi još malo, biće posla u Manchesteru.
Očito smatra da su Spursi u boljoj situaciji od Uniteda, i bolji izbor za njega trenutno, jer će tu imati slobodu i garancije a pritisak će biti manji.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Cipiripiblicblic
-
Kontakt:
Postao/la Cipiripiblicblic » 01 nov 2021, 13:10
Lillard je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:27
Conte dolazi i ako dolazi znaci da ce mu na ljeto dat pare. To je bio jedini razlog ili najveci sto nije dosao ljetos. Ali sada kad je Levy u banani, uradit ce sve da zadovolji navijace.
Pogledajte što je rekao o Tottenhamovim ambicijama u jednom intervjuu i sve će vam biti jasno. Ako nema odriješene ruke, neće ni dolaziti.
-
Arvid
-
Kontakt:
Ja samo ne kontam što ovo nisu ljetos uradili, ali eto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Cipiripiblicblic
-
Kontakt:
Postao/la Cipiripiblicblic » 01 nov 2021, 13:22
Zato što sada shvaćamo da nam je najbolja opcija dati Conteu odriješene ruke, na što se nije pristalo ljetos.
Ove sezone bi mogao ući u top4 i na ljeto se pojačati kako spada.
-
Brokula
-
Kontakt:
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:22
Zato što sada shvaćamo da nam je najbolja opcija dati Conteu odriješene ruke, na što se nije pristalo ljetos.
Ove sezone bi mogao ući u top4 i na ljeto se pojačati kako spada.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Otelo
-
Kontakt:
Conte je vrhunski stručnjak, nema tu puno priče. Ali će mu trebati par sezone da stvori šampionski tim. U Tottenhamu ima par ekstra igrača, ali ostatak ekipe je tu neki prosjek (kad se govori o napadu na titulu).
Dva ljetna roka će mu biti potrebna po mom mišljenju za neki veći iskorak. Njegov utjecaj i kvalitet će biti odmah evidentan, a primarni cilj Liga prvaka naredne sezone. Bez LP ili velikog novca teško će dovoditi igrače, unatoč tome što je on Conte.
Zanimljivo će biti, svugdje se dokazao, garantuje vrhunske rezultate sa kvalitetnim timom i ostaje za vidjeti koliko će to Levy ispostovati. Potrebna su velika ulaganja, veća nego ikad jer čisto sumnjam da ce Conte polako graditi ekipu kao Klopp i pomiriti se sa tim da će za pet godina napasti titulu.
Da dodam, uveliko će zavisiti i od Kanea koji sad možda pod Conteom dobije želju za igrom i nadu za neki trofej.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
Marsal
-
Kontakt:
Bukvalno u idućih 5 godina veće šanse za titulom ima jbni Arsenal nego Tottenham da ga sutra preuzme android koji je pokupio najbolje osobine Kloppa i Guardiole.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
Tritolone
-
Kontakt:
Otelo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:41
Conte je vrhunski stručnjak, nema tu puno priče. Ali će mu trebati par sezone da stvori šampionski tim. U Tottenhamu ima par ekstra igrača, ali ostatak ekipe je tu neki prosjek (kad se govori o napadu na titulu).
Dva ljetna roka će mu biti potrebna po mom mišljenju za neki veći iskorak. Njegov utjecaj i kvalitet će biti odmah evidentan, a primarni cilj Liga prvaka naredne sezone. Bez LP ili velikog novca teško će dovoditi igrače, unatoč tome što je on Conte.
Zanimljivo će biti, svugdje se dokazao, garantuje vrhunske rezultate sa kvalitetnim timom i ostaje za vidjeti koliko će to Levy ispostovati. Potrebna su velika ulaganja, veća nego ikad jer čisto sumnjam da ce Conte polako graditi ekipu kao Klopp i pomiriti se sa tim da će za pet godina napasti titulu.
Lik je u jednom ljetnom roku napravio ekipu Intera konkurentnom, a Interove fin. mogucnosti su mizerne kada usporedis sa Tottenhemom. Sad problem je sta ja tu stvarno ne vidim puno igraca koji odgovaraju njegovom stilu igre, ali on je od Mosesa napravio ponajboljeg beka lige, vjerujem i da ce ovdje neki od igraca procvjetati, evo recimo Regulion, siguran sam da ce igrati najbolji nogomet karijere pod Conteom. Uopce mi ne bi bilo cudno kad bi zaganja i par igraca Intera (Brozovic? istjece mu ugovor, a bio bi pojacanje u veznom redu)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
Artetitis
- Moderator
-
Kontakt:
Mene živo zanima šta to Conte može uraditi sad kad je Newcastle dobio doslovno odriješenu kesu da troši koliko hoće, kad je Kaneu pala vrijednost za bar 30 miliona u odnosu na prošlo ljeto, a navijači ga uzeli na zub, kad je veći dio tima tako grozan da se ne može unovčiti... Možda oživi Allija i Ndombelea, ali to je veliko možda. Doherty možda ponovo zaigra kao RWB. Pozitivno mu je što mu je od derbija ostao "samo" Liverpool.
Nemojte se zanositi njegovim rezultatima koje je imao dok je vodio Chelsea. Najveće probleme je i napravio u pokušaju da renovira tim dovođenjem Zappacoste, Morate, Bakayoka... Tad je imao u rukama gro tima koji je sa Mourinhom uzeo titulu 2014-15. nadograđen Kanteom i neigranje Evrope.
-
Lillard
-
Kontakt:
Conte je najbolja moguca opcija. Kraj price. Sta ce uradit vidjet cemo, ali niko ovo ne moze okarakterizirat kao los potez.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Mokes
-
Kontakt:
Otelo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:41
Conte i nikada nije bio trener za duže staze. Najduže je ostao u Juventusu, pune 3 sezone i dao je ostavku nakon drugog dana priprema. Dosta težak lik za saradnju i ima neke svoje fetiše. Zato se i nije nigdje zadržao duži vremenski period.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015