Nek se strpi još malo, biće posla u Manchesteru.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ne znam vala koliko bi uspjeha donio pored Pepa i Kloppa i Tuchela koji su redom bolji treneri od njega za klasu, posebno sa ekipom koja nije za njegove formacije i taktičke vratolomije.Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:02Bukvalno idealan scenarij. U Spursima nece nista znacajno uradit, potuci ce se sa Levijem prije ili kasnije, yebace im majku svima i dat otkaz. United s druge strane zaglavio sa Oleom, te izgubio jedinog trenera koji im je mogao realno donijet instant uspjeh
Kakvu ligu sa Unitedom, vi stvarno precjenjujete i njega i ovaj Unitedsoxx je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:06Conte je autoritet i gdje god dodje odmah digne ekipu na visi nivo. S tottenhamom svakako nista znacajno nece uradit jer je to tottenham. Raduje cinjenica da nece u united jer sigurno bi ligu uzeo sa njima.
Ovako united ako uzme neko tipa ten hag. Mozda nest napravi al kroz koju godinu. Mnogo veci nisu uspjeli tako da me ne brine nekakav ten hag
Sta mu je idealno u Spursima? Pa odbio ih prije par mjeseci, jos je Levy izgubio na Kaneu 100 miliona. Nema se para, a ekipa u raspadurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:45Ne znam vala koliko bi uspjeha donio pored Pepa i Kloppa i Tuchela koji su redom bolji treneri od njega za klasu, posebno sa ekipom koja nije za njegove formacije i taktičke vratolomije.Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:02Bukvalno idealan scenarij. U Spursima nece nista znacajno uradit, potuci ce se sa Levijem prije ili kasnije, yebace im majku svima i dat otkaz. United s druge strane zaglavio sa Oleom, te izgubio jedinog trenera koji im je mogao realno donijet instant uspjeh
U Spursima mu je idealno.
Pa manje pritiska, vjerovatno je tražio garancije za novac i sad su prihvatili za razliku od ljetos, može sa njima u rekonstrukciju ekipe ići, neće mu niko zamjeriti i ako ne uđe u top 4 ove sezone. U Unitedu ne bi dobio ništa od toga plus bi morao trpiti Ronalda.Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:53Sta mu je idealno u Spursima? Pa odbio ih prije par mjeseci, jos je Levy izgubio na Kaneu 100 miliona. Nema se para, a ekipa u raspadurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:45Ne znam vala koliko bi uspjeha donio pored Pepa i Kloppa i Tuchela koji su redom bolji treneri od njega za klasu, posebno sa ekipom koja nije za njegove formacije i taktičke vratolomije.Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:02
Bukvalno idealan scenarij. U Spursima nece nista znacajno uradit, potuci ce se sa Levijem prije ili kasnije, yebace im majku svima i dat otkaz. United s druge strane zaglavio sa Oleom, te izgubio jedinog trenera koji im je mogao realno donijet instant uspjeh
Koliko sam ja upratio ni Levy nije htio da mu da toliku platu niti da obeca znacajna ulaganja u tim, mozda grijesim.Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:53Sta mu je idealno u Spursima? Pa odbio ih prije par mjeseci, jos je Levy izgubio na Kaneu 100 miliona. Nema se para, a ekipa u raspadurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:45Ne znam vala koliko bi uspjeha donio pored Pepa i Kloppa i Tuchela koji su redom bolji treneri od njega za klasu, posebno sa ekipom koja nije za njegove formacije i taktičke vratolomije.Brokula je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:02
Bukvalno idealan scenarij. U Spursima nece nista znacajno uradit, potuci ce se sa Levijem prije ili kasnije, yebace im majku svima i dat otkaz. United s druge strane zaglavio sa Oleom, te izgubio jedinog trenera koji im je mogao realno donijet instant uspjeh
Očito smatra da su Spursi u boljoj situaciji od Uniteda, i bolji izbor za njega trenutno, jer će tu imati slobodu i garancije a pritisak će biti manji.Marsal je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:24Pa i Tottenham je u velikoj finansijskoj dubiozi ili sam nešto propustio. Kaneu se više ne igra, para izgleda i nemaju toliko da prave neki rebuildne znam, nije mi logično da Conte ide kod njih, bukvalno šta god da uradi ne može bit u situaciji iz koje će izaći kao pobjednik, velika kocka za njegovu karijeru.
Nek se strpi još malo, biće posla u Manchesteru.
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:22Zato što sada shvaćamo da nam je najbolja opcija dati Conteu odriješene ruke, na što se nije pristalo ljetos.
Ove sezone bi mogao ući u top4 i na ljeto se pojačati kako spada.
Lik je u jednom ljetnom roku napravio ekipu Intera konkurentnom, a Interove fin. mogucnosti su mizerne kada usporedis sa Tottenhemom. Sad problem je sta ja tu stvarno ne vidim puno igraca koji odgovaraju njegovom stilu igre, ali on je od Mosesa napravio ponajboljeg beka lige, vjerujem i da ce ovdje neki od igraca procvjetati, evo recimo Regulion, siguran sam da ce igrati najbolji nogomet karijere pod Conteom. Uopce mi ne bi bilo cudno kad bi zaganja i par igraca Intera (Brozovic? istjece mu ugovor, a bio bi pojacanje u veznom redu)Otelo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:41Conte je vrhunski stručnjak, nema tu puno priče. Ali će mu trebati par sezone da stvori šampionski tim. U Tottenhamu ima par ekstra igrača, ali ostatak ekipe je tu neki prosjek (kad se govori o napadu na titulu).
Dva ljetna roka će mu biti potrebna po mom mišljenju za neki veći iskorak. Njegov utjecaj i kvalitet će biti odmah evidentan, a primarni cilj Liga prvaka naredne sezone. Bez LP ili velikog novca teško će dovoditi igrače, unatoč tome što je on Conte.
Zanimljivo će biti, svugdje se dokazao, garantuje vrhunske rezultate sa kvalitetnim timom i ostaje za vidjeti koliko će to Levy ispostovati. Potrebna su velika ulaganja, veća nego ikad jer čisto sumnjam da ce Conte polako graditi ekipu kao Klopp i pomiriti se sa tim da će za pet godina napasti titulu.
Conte i nikada nije bio trener za duže staze. Najduže je ostao u Juventusu, pune 3 sezone i dao je ostavku nakon drugog dana priprema. Dosta težak lik za saradnju i ima neke svoje fetiše. Zato se i nije nigdje zadržao duži vremenski period.Otelo je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:41Zanimljivo će biti, svugdje se dokazao, garantuje vrhunske rezultate sa kvalitetnim timom i ostaje za vidjeti koliko će to Levy ispostovati. Potrebna su velika ulaganja, veća nego ikad jer čisto sumnjam da ce Conte polako graditi ekipu kao Klopp i pomiriti se sa tim da će za pet godina napasti titulu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.