Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemanja Nemanja
Jesmo dobri?
Zadnje tri utakmice protiv Zelje uvalili im 10 golova.
Kazem nekad je bio to derbi.
Jesmo dobri?
Zadnje tri utakmice protiv Zelje uvalili im 10 golova.
Kazem nekad je bio to derbi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ma zeljo nista nije napravio, ne promijene li radikalno nesto, yebeno im se pise.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mogli bi oni put federalne nema Amara vise tu da nešto muljaju..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jukić kao Di Maria. Svi igrači koje u Sarajevu ismijavaju i tjeraju u zdravijoj sredini eksplodiraju.
Ipak bilbija 2 puta.

-
- Kontakt:
Ma ovo je nevidjeno u PL da je neko ovako dominantan stvarno,njihove utakmice djeluju kao da ostale ekipe igraju Evroske kvalifikacije pa dobiju nekog težeg protivnika.
Cuj molim te 15 kola nisu gola primili u drugom poluvremenu.Ma stvarno nemoguce sta rade.
Nadam se da ce Jakirovic dobiti neku ponudu na kraju sezone,inace ako ostane stvarno nece biti zanimljivo.
Cuj molim te 15 kola nisu gola primili u drugom poluvremenu.Ma stvarno nemoguce sta rade.
Nadam se da ce Jakirovic dobiti neku ponudu na kraju sezone,inace ako ostane stvarno nece biti zanimljivo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zrinjski je trendi, Zrinjski je IN!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mozda TC nesto moze po kvaliteti igraca.
Borac uz pomoc...."visih sila".
Ali realno Zrinjski je klasa iznad ostalih. Ne znam ko i sta im moze uzeti titulu.
Borac uz pomoc...."visih sila".
Ali realno Zrinjski je klasa iznad ostalih. Ne znam ko i sta im moze uzeti titulu.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Okrecu se derbiju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 19BordoBijeli46
Veliko je postati prvak pored Tuzle koja ima najbolje igrače i Borca na čijoj strani je viša sila.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Čestitke za Zrinjski. Rutinski nas uzeli večeras, samo eto mala mrlja neregularan gol Bilbije iz penala jer je dvaput dirao loptu, ali opet ništa ne mijenja. Ubili nas ljudi, pokazali da su za nijansu bolji od svih ekipa u ligi ove sezone.
Mi kao mi nemamo šta tražiti u ovakvim utakmicama osim da borbom uzmemo koji bod kao protiv TC i sl. Nama su veoma važne tekme protiv Rudara i Radnika, kao i protiv Širokog kući. Idemo jako! Volim te Ž! Ivkoviću i momcima se nema šta zamjeriti, koliko para toliko muzike.
Mi kao mi nemamo šta tražiti u ovakvim utakmicama osim da borbom uzmemo koji bod kao protiv TC i sl. Nama su veoma važne tekme protiv Rudara i Radnika, kao i protiv Širokog kući. Idemo jako! Volim te Ž! Ivkoviću i momcima se nema šta zamjeriti, koliko para toliko muzike.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Zamisli da još imaju Tatara, šta bi tek radili. On se baš uklapa u ovu ekipu gdje svi trče.miky_hz je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:53Ma ovo je nevidjeno u PL da je neko ovako dominantan stvarno,njihove utakmice djeluju kao da ostale ekipe igraju Evroske kvalifikacije pa dobiju nekog težeg protivnika.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dok mi dodjemo do federalne, taman ce do tad zeljo i velez ispasti. Bit ce dobrih derbija u federalnoj

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Danas je ipak bio malo raspoloženiji.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zeljeznicar ako Bog da da ispadne. Kmetovi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.