Mančo ima ekipu u rangu Chelsea i Liverpoola, samo ih trener koči. Njima bi dobro legao neko tipa Klopp, Tuchel, da to razdrma, ali nema takvog trenutno na raspolaganju. I ovako i onako će završiti u top 4 uz Pool, Chelsea i City.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Verstappen33
- Kontakt:
Re: English Premier League
The only place that matters is first.
Lloris bolji od De Gee. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da, za klasu.
Podcijenjen Golman spada u samu kremu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Lloris nesto ko i Handanovic, kod pola golova sto primi stoji ko ukopan, ni ne trzne se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fora je doci u Tott. Ak nis ne osvojis nema frke jer nisu niti drugi prije tebe, a ukoliko nekaj napravis i kojim cudom piknes kakav trofejcic budu te slavili ko heroja. Cisto dobra situacija hehe.
ARSENAL4ever
Everton ima običaj dovesti naprijed igrače koji mnogo zuje ali malo meda daju.
Iwobi,Gray,Townsend sve igrači blijeska.
Iwobi,Gray,Townsend sve igrači blijeska.
Evo cuo te
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Everton besmislen klub
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Antonio je morao nešto jesti za vrijeme lockdowna od čega je postao Superman. Ima i toga da je Moyes i u Evertonu znao na devetki izvući maksimum iz igrača koji nisu čisti špicevi, ali su jaki u skoku (Cahill, pa i Fellaini je znao ići naprijed).DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 nov 2021, 00:30https://www.transfermarkt.com/michail-a ... verein/379
Najnoviji fenomen late bloomer-a?
Cuj Tuhel top 3 trenera na svjetuizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 nov 2021, 14:01Nije Conte tražio Moratu nego Lukakua, a uprava mu je dovela Moratu.Artetitis je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:49Mene živo zanima šta to Conte može uraditi sad kad je Newcastle dobio doslovno odriješenu kesu da troši koliko hoće, kad je Kaneu pala vrijednost za bar 30 miliona u odnosu na prošlo ljeto, a navijači ga uzeli na zub, kad je veći dio tima tako grozan da se ne može unovčiti... Možda oživi Allija i Ndombelea, ali to je veliko možda. Doherty možda ponovo zaigra kao RWB. Pozitivno mu je što mu je od derbija ostao "samo" Liverpool.
Nemojte se zanositi njegovim rezultatima koje je imao dok je vodio Chelsea. Najveće probleme je i napravio u pokušaju da renovira tim dovođenjem Zappacoste, Morate, Bakayoka... Tad je imao u rukama gro tima koji je sa Mourinhom uzeo titulu 2014-15. nadograđen Kanteom i neigranje Evrope.
Conte je najbolji svjetski trener poslije ove trojke koja vodi Chelsea, City i Liverpool. I ako nije on garancija rezultata, nije ni niko drugi. Tu će se uklopiti još Nagelsmann, možda ten Hag i Potter, eventualno Xavi, ali to je manje-više to.
Ni Tottenham ni United nisu mogli bolje od Contea u ovom trenutku, a ovo je veliki promašaj za United.

A ovo forsiranje tek Xavia u neku trenersku klasu sa 0 dana staza u ozbiljnom klubu nije vrijedno komentara.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gunner4 je napisao/la: ↑02 nov 2021, 01:28Cuj Tuhel top 3 trenera na svjetuizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 nov 2021, 14:01Nije Conte tražio Moratu nego Lukakua, a uprava mu je dovela Moratu.Artetitis je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:49Mene živo zanima šta to Conte može uraditi sad kad je Newcastle dobio doslovno odriješenu kesu da troši koliko hoće, kad je Kaneu pala vrijednost za bar 30 miliona u odnosu na prošlo ljeto, a navijači ga uzeli na zub, kad je veći dio tima tako grozan da se ne može unovčiti... Možda oživi Allija i Ndombelea, ali to je veliko možda. Doherty možda ponovo zaigra kao RWB. Pozitivno mu je što mu je od derbija ostao "samo" Liverpool.
Nemojte se zanositi njegovim rezultatima koje je imao dok je vodio Chelsea. Najveće probleme je i napravio u pokušaju da renovira tim dovođenjem Zappacoste, Morate, Bakayoka... Tad je imao u rukama gro tima koji je sa Mourinhom uzeo titulu 2014-15. nadograđen Kanteom i neigranje Evrope.
Conte je najbolji svjetski trener poslije ove trojke koja vodi Chelsea, City i Liverpool. I ako nije on garancija rezultata, nije ni niko drugi. Tu će se uklopiti još Nagelsmann, možda ten Hag i Potter, eventualno Xavi, ali to je manje-više to.
Ni Tottenham ni United nisu mogli bolje od Contea u ovom trenutku, a ovo je veliki promašaj za United.![]()
A ovo forsiranje tek Xavia u neku trenersku klasu sa 0 dana staza u ozbiljnom klubu nije vrijedno komentara.![]()

⚜️~⚜️~⚜️
Sta drugo ocekivati od spanskih lobotomaca, njima su pedri i gavi wc igraci
-
- Kontakt:
Kažem možda ako se uklopi u Barceloni, ne da je već sad trenerčina. **** mater i čitanje.
Gdje druze, napisao si samo eventualno Xavi, a ne Xavi ako se uklopi u Barceloni

delusional

delusional
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Bolji vezni red, lijevo krilo i CF mada je to sad poprilicno diskutabilno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, Quartararo i 8 gostiju.