Mozete postici dogovor, ti priznas da nemate titule, a ti Tristane da Borac nema historije i sve rijeseno.avenija je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:21Imas Vicu pa ga priupitaj je li priznato, tvoje misljenje nije nikome bitno.
Evropa se nije igrala jer je UEFA smatrala da BiH jos nije sigurna zemlja jer su komšije sa istoka radili najvece zlocine u historiji čovječanstva pa su cekali da vide par godina situaciju i dozvolili igranje napokon kada su cijeli da i reprezentacije koje dolaze u BiH nemaju problema.
Jedini legalan i priznat nogometni savez je onaj u Sarajevu kojeg je UEFA priznala.
Borac faktički nema historiju tj nije postojao 7 godina jer je igrao nesto sto mogu i ja organizovati sutra oko zgrade.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ja stvarno mislio rajvosa siguran klub, kad ono zakazala jedna transa ured se raspali. Nikakav vi sistem nemate, samo imate ljude u klubu koji muzu sta se moze. Amidja i sad ulaze u vas, jer ga strah da se ne ogrijesi od vas

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
U kom pravcu ga želiš pogurati?FK1946 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 18:02Kako se moze pogurati celik iz inostranstva?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 14:44Nije losa brojka za treceligasa. Tuzla city igra u Premijer ligi i ima 300 gledatelja. A nizeligas 367svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 14:36NK ČELIK - NK NATRON (30.10.2021.)
ULAZNICE: 367
DONATORSKE KARTE: 201
Ocistite stolice
Mozda vas vise dođe

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Malo sa straneSky9 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:35U kom pravcu ga želiš pogurati?FK1946 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 18:02Kako se moze pogurati celik iz inostranstva?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 14:44
Nije losa brojka za treceligasa. Tuzla city igra u Premijer ligi i ima 300 gledatelja. A nizeligas 367![]()
Ma kakav sistem i racku. Samo suplja.
Amidza nista nije ulozio vec 5 godina. On gleda kako da zaradi jos koji $$
- Tristan
- Kontakt:
Kaze Vico da nije priznato.avenija je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:21Imas Vicu pa ga priupitaj je li priznato, tvoje misljenje nije nikome bitno.
Evropa se nije igrala jer je UEFA smatrala da BiH jos nije sigurna zemlja jer su komšije sa istoka radili najvece zlocine u historiji čovječanstva pa su cekali da vide par godina situaciju i dozvolili igranje napokon kada su cijeli da i reprezentacije koje dolaze u BiH nemaju problema.
Jedini legalan i priznat nogometni savez je onaj u Sarajevu kojeg je UEFA priznala.
Borac faktički nema historiju tj nije postojao 7 godina jer je igrao nesto sto mogu i ja organizovati sutra oko zgrade.
Evropa se nije igrala jer je savez postao clan UEFA u Dablinu 1998.
Oko zgrade igrate sa Moscanicom.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Sredio šošon pijačarima Burica, osvajaju kup i ulaze u top 3 u ligi
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Odmah zatim, u travnju 1992, NSBiH je podnio zahtjev za primanje u članstvo u FIFA-e i UEFA-e. Zbog ratnih djelovanja i nemogućnosti normalnog rada, NSBiH je primljen u puno članstvo FIFA-e i pridruženo članstvo UEFA-e, tek 1996. godine. 1998. godine u Dublinu, Irska, NSBiH je postao punopravni član UEFA-e.Tristan je napisao/la: ↑03 nov 2021, 23:21Kaze Vico da nije priznato.avenija je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:21Imas Vicu pa ga priupitaj je li priznato, tvoje misljenje nije nikome bitno.
Evropa se nije igrala jer je savez postao clan UEFA u Dablinu 1998.
Oko zgrade igrate sa Moscanicom.![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
mislim sve čestitke za podvig protiv AEK-a, ali proći će još 30 godina da ponovite takav uspjeh
- Beduin
- Kontakt:
Ako mi vjerujes da ih uopste ne dozivljavam u gradu, kunem ti se. 0vdje se sprdamo svi po forumu, ja u gradu na kafi ih NIKAD nisam spomenuo, a i koji qurac ih imam spominjati. Par jarana se presaltalo na City (tj. sad navijaju za oba kluba) od onog dana kad su promijenili ime i grb kluba i poistovjetili se sa Srebrenicom/Podrinjem, jednostavno oformili klub da ih veze za djedovinu/babovinu, ratna stradanja i sl. Seljacka posla.
Volio bih samo vidjeti onog ponosnog seljacica uzivo, da mi u lice nesto rekne za Tuzlu i Slobodu, jer na forumu je svakako lahko.
Sreca pa mi je dobar broj dobrih drugova, poznanika rodom iz Srebrenice/Podrinja koji su mi itekako pomogli u nekim situacijama i nikam im to ne mogu zaboraviti, pa ne mogu sve gledati kroz prizmu ovih par seljacica ovdje ili kroz njihov ratni klubcic.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
evo jedna insajderka: SuperDrvoje007 preuzima Velež
-
- Kontakt:
evo Drvoje reče da će za pet godina osvojiti neki trofej (ligu i kup) i da će uhvatiti neki rezultat u Europi
-
- Kontakt:
Koprcaju se i dalje pijacari dogovaraju se na pp da pisu sto vise da pokazu da su hrabri i da ih ne plasi niti tisti ispadanje u federalnu(a dace bog i u kantonalnu).al dobro igrali su s borusijom i to treba pamtiti.ali ostaje jos jedna nepoznanica a vrlo je bitno pitanje:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne budi kompletan idiot:
Konjugacija od reći
Prezent od „reći“
Maskulin Feminin Neutrum
ja reknem reknem reknem
ti rekneš rekneš rekneš
on/ona/ono rekne rekne rekne
mi reknemo reknemo reknemo
vi reknete reknete reknete
oni/one/ona reknu reknu reknu
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Hajde noćni čuvar , završila ti je smjena idi sad na njivu , neće se traktor sam upalit . Pun gas i rikverc , rikverc brigado . Ebo ti vico sveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 nov 2021, 05:46Koprcaju se i dalje pijacari dogovaraju se na pp da pisu sto vise da pokazu da su hrabri i da ih ne plasi niti tisti ispadanje u federalnu(a dace bog i u kantonalnu).al dobro igrali su s borusijom i to treba pamtiti.ali ostaje jos jedna nepoznanica a vrlo je bitno pitanje:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kakav prostak ccc.ostavi tezgu bar na dan dodji malo u bl da te provedemo nadjemo ti kakvu curicu emancipujemo te popravimo ti zube.pa to sto navijas za velez ne znaci da moras biti seljacina citav zivot.a mozda i moraopalaopala je napisao/la: ↑04 nov 2021, 07:43Hajde noćni čuvar , završila ti je smjena idi sad na njivu , neće se traktor sam upalit . Pun gas i rikverc , rikverc brigado . Ebo ti vico sve