Misliš stremi ka napadanju ali slab u odbrani našeg gola.emir012 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:39Danas je bio OK, valjda mu je poraslo samopouzdanje nakon gola protiv Borca i utakmice sa Zeljom, ali ja i dalje nemam povjerenja u njega i smatram ga jednom od slabih tacaka ekipe.tuzlac je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:34IMehidić se ustalio po sojoj strani i pokazuje napredak u igri.emir012 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:12Cestike za pobjedu, lijepo je ovako kad je to malo ubjedljivije i ne moras se nervirat do zadnje minute za tri poena.
Dofo, Krpic - najbolji sto se mene tice.
Mali Mesinovic treba otic na neku pauzu od mjesec dana da malo dodje sebi - ovo stvarno ne lici ni na sta.
Nije mi se svidio ni M. Mehanovic na desnom krilu nakon ulaska Brkica, previse lijen, statican.
Brkic mi nije izgledao lose kad je usao, mozda bi mogao uskoro i poceti neku utakmicu...
Odbrana i dalje nesigurna, neorganizovana kod prekida… Imali smo dosta srece danas da ne primimo neki gol...
Nukić mi nije u "vinklu."Kad je sviran 2 penal za nas otima loptu od Sulejmana da on puca penal.Sullejman neda .**** ga i završio posao.Na kraju izmjena izlazi uvrijeđeni kapiten Nukić.Nisu ti mnogi momci prošli kroz školu ni kad je fudbal u pitanju ali ni školu osnovnog isrednjeg obrazovanja.