A sve se qurce nase ovo, nase ono.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:34Hebo te led nisam znao, sada gledam. Čitav sjever pripada SD Zeljeznicar, zar nisu imali samo neke kancelarije? Od kada ovo?Kockoglavi je napisao/la: ↑04 nov 2021, 10:26Upravo saznao da stadion grbavica nije od fudbalskog kluba, vec jednim dijelom od SD zeljezničar i dijelom željezničar doo, ispade da ništa nemaju na sebi.
PS. Svaka cast BH Telecomu. Još da se Elektroprivreda aktivira i može se dar mar napraviti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stupčanica i Mosčanica na aparatimaredbull93 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:27Na osnovu Odluke Uprave BH Telecoma, od iznosa od 1.000.000 KM, za nabavke usluga od fudbalskih klubova Sarajevo, Velež i Željezničar bit će izdvojeno po 220.000 KM, za FK Sloboda 125.000 KM i FK Tuzla City 115.000 KM, te za nabavku usluga od NK Čelik 100.000 KM.
Od ukupnog iznosa sredstava predviđenih ovom odlukom, na 2021. godinu se odnosi 200.000 KM, a na 2022. i 2023. godinu iznos od po 400.000.00 KM.
Evo jedna fina vijest za ove klubove. Dobro ce doci svakome.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Koji rival BH Telecoma je sponzor Sarajevskim klubovima? m-tel?Under je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:17Mi smo dobili i više za TV prava utakmica protiv Celtica, Milsamija i BATEa. Za te 3 utakmice više od ovog iznosaOsmaDolazi je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:43Ovo je nesto nezapamceno da je Telekom uradio ovako nesto.
Ima i do broja prijenosa na MojaTV kao i same gledanosti istih. Vjerujem da bi sarajevskim klubovima bilo i više da im nije sponzor direktni rival BH Telecoma.
Zna li neko je li velez ikada igrao protiv nekog grckog kluba i ako jes kako su prosli?
Telemach i zbog same Lige, mtel.OsmaDolazi je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:24Koji rival BH Telecoma je sponzor Sarajevskim klubovima? m-tel?Under je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:17Mi smo dobili i više za TV prava utakmica protiv Celtica, Milsamija i BATEa. Za te 3 utakmice više od ovog iznosaOsmaDolazi je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:43Ovo je nesto nezapamceno da je Telekom uradio ovako nesto.
Ima i do broja prijenosa na MojaTV kao i same gledanosti istih. Vjerujem da bi sarajevskim klubovima bilo i više da im nije sponzor direktni rival BH Telecoma.
U historiji imamo 10 utakmica sa grčkim velikanom AEK-om. Ljetos smo ih izbacili, a Naprimjer prije rata smo bili u istoj grupi balkanskog kupa. Mi smo naravno u grupi prvi završili i osvojili taj trofej. Meni se čini da obe ekipe imaju po pet pobjeda.
MOSTARSKI GIGANT

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sarajevo velez i mehmed alispahic ce dobiti po 30000redbull93 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:27Na osnovu Odluke Uprave BH Telecoma, od iznosa od 1.000.000 KM, za nabavke usluga od fudbalskih klubova Sarajevo, Velež i Željezničar bit će izdvojeno po 220.000 KM, za FK Sloboda 125.000 KM i FK Tuzla City 115.000 KM, te za nabavku usluga od NK Čelik 100.000 KM.
Od ukupnog iznosa sredstava predviđenih ovom odlukom, na 2021. godinu se odnosi 200.000 KM, a na 2022. i 2023. godinu iznos od po 400.000.00 KM.
Evo jedna fina vijest za ove klubove. Dobro ce doci svakome.
-
- Kontakt:
evo sad Drvoje planira izgraditi novi trening centar FK Velež, koji megaloman, i obećao je pare za struju, vodu, održavanje terena i stadiona u Vrapčićima, pare za pojačanja i za omladinsku školu
E puno cemo vala i dobiti ove PL ekipe nemogu 2 "ozbiljna" igraca isplatiti mjesecno od ovoga sto dobijes za godinu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
BraoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:30U historiji imamo 10 utakmica sa grčkim velikanom AEK-om. Ljetos smo ih izbacili, a Naprimjer prije rata smo bili u istoj grupi balkanskog kupa. Mi smo naravno u grupi prvi završili i osvojili taj trofej. Meni se čini da obe ekipe imaju po pet pobjeda.
MOSTARSKI GIGANT![]()
Jeste li kad imali srecu da naletite na neke svabe?
Peljto sudi Zrinjski - Borac, tri razlike i suspenzija za najboljeg sudiju u najavi... 

Nemoj da ti počnem, igrali smo svijetskog velikanom Dortmundom. Oni jednom, mi jednom pobjedili. Pod bb je tada bilo 30 000 gledatelja. Igrali smo 2 puta neriješeno sa Lokomotivom iz Leipzigom, izgubili na kraju na penalima. A da smo prošli, igrali bi sa Barcelonom. Naravno igrali smo utakmice sa Eintracht Frankfurtom, Köln itd…FK1946 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:32BraoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:30U historiji imamo 10 utakmica sa grčkim velikanom AEK-om. Ljetos smo ih izbacili, a Naprimjer prije rata smo bili u istoj grupi balkanskog kupa. Mi smo naravno u grupi prvi završili i osvojili taj trofej. Meni se čini da obe ekipe imaju po pet pobjeda.
MOSTARSKI GIGANT![]()
Nemoj za Talijane pitat
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Još jedan preokret u vrapćićima, nije bilo otmice, djevojka sve iscenirala...izgleda da su vodom mahniti

HŠKZ
-
- Kontakt:
Donekle si u pravu, ali ne skroz.Sky9 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 07:14Ne budi kompletan idiot:
Konjugacija od reći
Prezent od „reći“
Maskulin Feminin Neutrum
ja reknem reknem reknem
ti rekneš rekneš rekneš
on/ona/ono rekne rekne rekne
mi reknemo reknemo reknemo
vi reknete reknete reknete
oni/one/ona reknu reknu reknu
Reći je glagol kojim se iskazuje neka namjera. Dakle nije imenica pa da možeš koristi maskulinum (muški), femininUM (ženski) i neutrum (serdnji rod). Osim prezenta glavnog glagola, u upotrebi su singular (jednina) i plural (množina).
Tako da si u pravu za prezent: reknem, rekneš, rekne, reknu... Međutim, u BHS je standart i preporučujuje se u praksi sinonim "kazati" zbog jednačenja suglasnika po zvučnosti. Pa bi od glagola "reći" u praksi prihvatljivo i uputnije bilo: kažem, kažeš, kaže, kažu, kažemo u prezentu.
Isto bi bilo i u perfektu množine: kazah, kaza, kazaše, kazasmo itd.
-
- Kontakt:
Pa moze se reci da ste vi bosanski notingem forest zar ne.i oni su nekad bili klub a sad…ma nebitno da te sad ne stresiram al licite basOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:36Nemoj da ti počnem, igrali smo svijetskog velikanom Dortmundom. Oni jednom, mi jednom pobjedili. Pod bb je tada bilo 30 000 gledatelja. Igrali smo 2 puta neriješeno sa Lokomotivom iz Leipzigom, izgubili na kraju na penalima. A da smo prošli, igrali bi sa Barcelonom. Naravno igrali smo utakmice sa Eintracht Frankfurtom, Köln itd…FK1946 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:32BraoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:30
U historiji imamo 10 utakmica sa grčkim velikanom AEK-om. Ljetos smo ih izbacili, a Naprimjer prije rata smo bili u istoj grupi balkanskog kupa. Mi smo naravno u grupi prvi završili i osvojili taj trofej. Meni se čini da obe ekipe imaju po pet pobjeda.
MOSTARSKI GIGANT![]()
Nemoj za Talijane pitat
Valja, to ce ga i yebat sto ce sudit posteno, zrinjski ce vam slozit tricu ko velez prosle godine, i onda peljto ni kriv ni duzan ide na hladjenje...
E cuj "velikan iz platonove" se ruga jednom nottingham forestu, kao oni propali a vi ste mocni

-
- Kontakt:
Zanimljivi podaci. Nisam ovo znao.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:36Nemoj da ti počnem, igrali smo svijetskog velikanom Dortmundom. Oni jednom, mi jednom pobjedili. Pod bb je tada bilo 30 000 gledatelja. Igrali smo 2 puta neriješeno sa Lokomotivom iz Leipzigom, izgubili na kraju na penalima. A da smo prošli, igrali bi sa Barcelonom. Naravno igrali smo utakmice sa Eintracht Frankfurtom, Köln itd…FK1946 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:32BraoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:30
MOSTARSKI GIGANT![]()
Nemoj za Talijane pitat
A Jeste li igrali nekad protiv zabara?
Samo cu reci neka imena: Juventus, Inter Milan, Fiorentina, Sampdoria...FK1946 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 15:19Zanimljivi podaci. Nisam ovo znao.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:36Nemoj da ti počnem, igrali smo svijetskog velikanom Dortmundom. Oni jednom, mi jednom pobjedili. Pod bb je tada bilo 30 000 gledatelja. Igrali smo 2 puta neriješeno sa Lokomotivom iz Leipzigom, izgubili na kraju na penalima. A da smo prošli, igrali bi sa Barcelonom. Naravno igrali smo utakmice sa Eintracht Frankfurtom, Köln itd…
Nemoj za Talijane pitat
A Jeste li igrali nekad protiv zabara?
Nemoj za najvece pobjede protiv ex-yu ekipa pitati
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.