MElloo je napisao/la: ↑04 nov 2021, 21:08
miky_hz je napisao/la: ↑04 nov 2021, 20:56
Finanijski rad u kladionici je unosniji od 80% poslova ovih privatnih sto se mogu naci.Cure pogotovo u Premijeru izlaze mašala.Koliko uzimaju sa strane platu nemoraji ni dirati.Tako da ako hocete cure sa lovom ganjate djevojke iza šaltera koje kucaju bingo
Tako da ne razumijem cemu "podsmjehivanje" .To je vrlo pozeljan posao finanijski.
Istina.Drugarica od djevojke se tamo zaposlila, zenska ima toliko basksisa da platu ne dira uospte
Kod mene u B-Fazi ( leglo kretena , mislim da najviše u BIH ima kretena po kvadratnom metru u B-Fazi ) Premier je jedina kladionica , mislim da se otvorila 2000 ili 2001 godine , minimalna uplata bila 2,50 KM ... Otkad se otvorila kladionica radi jedna žena , znači 20 godina radi i nikada nije bio nijedan problem , to zvuči nemoguće za B-Fazu ali je istina ...Nikada policija nije dolazila , niko od kretena dežurnih ne pravi probleme ,samo iz poštovanja prema toj ženi . Sjećam se i ja dok sam se kladio , uvijek ljubazna , pozdravi , kaži provjeri listić još jednom ...
Premier je također cijeni , htjeli da uvedu Bingo ona rekla NE , i to je to nema Binga .. A zna se koliko kladionica uzima na levatima za Bingo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!