NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Cod
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Cod » 08 nov 2021, 08:46

U pravu si za studije, ali mi će mo nekad iz te 2 lige otići,a oni će vazda za 20KM suditi.

redbull93
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 08 nov 2021, 09:35

dinodino2019 je napisao/la:
07 nov 2021, 22:45
redbull93 je napisao/la:
07 nov 2021, 21:42
dinodino2019 je napisao/la:
07 nov 2021, 21:40
Imamo problem za naredne dvije utakmice buduci da nam je trener dobio crveni i ne moze sjediti na klupi, s druge strane njegov pomocnik Adis Nurkovic je prvi golman i on ne moze sjedit na klupi ko trener. Ocekujem protiv Bosne Huku u ulozi šefa struke
Sto ne moze biti trener-igrac? Kad je gigs mogao mancesteru, moze i nurkovic kod nas :D
Moras na klupi imati licenciranog trenera de ukljuci mozak malo, kako kontas Nurkovic brani, a na klupi za rezervne igrace samo Dalila-sluzbeni predstavnik, daj malo ozbiljnosti
Ne brini ti nista, snaci ce se oni :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

LavAzza
Kontakt:

Post Postao/la LavAzza » 08 nov 2021, 10:53

Šehić drugi žuti dobio zbog pogrešno izvedenog auta??
Sudija se cijelo vrijeme smije u lice našima, tačno zna šta radi.
Dušebriznici se poslije svakog kiksa upale, svasta nesto bi oni mjenjali, gasili, ispravljali. :puke:
Marke za Čelik nedaju, nek se ima za motane i bambuče. Al nema veze, dok se oglasavaju znaci da prate, zanima ih.
Ove sedmice jedan jak sponzor nam se pridruzuje? :kralj: ;)
Nije bio on niti bombaš
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 08 nov 2021, 11:30

J.ebo majku jedva cekam da preskocimo ovu banana ligu zbog tih stvari 1. Federalna se malo popravila posebno od one akcije VAR, tako da je bolja u svim segmentima, evo i arena sport prenosi pojedine utakmice 1. Federalne
Bice i tu s.ranja normalno bude i u liga petici malo malo neki sudiski ispadi, pa vise su sudije iz Premier lige u fokusu nego ovi iz 1. Federalne.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 nov 2021, 11:32

Volio bi da bude jedan press u petak posljednji za kraj godine, da se ovo napomene kako se sudije odnose prema klubu, kako nedozovljavaju pojedini klubovi prenos( nije mi jasno kako Stupčanica sve prenosi) jel to Čelik smeta nekome? Ne treba šutiti na nepravdu vec izaci glavom i bradom i boriti se za status Čelika. Nevjerovatno je da Koline, Azoti imaju sudijsku protekciju protiv Čelika i to uvijek se delegira sudija iz Sarajeva i kojeg god pogledas na FB aktivni navijač Sarajeva. Znamo koliko nas vole..Treba progovoriti a ne pustiti da to postane navika. I pozvati navijace da podrze klub u zadnjoj domaćoj utakmici, otprilike i to je to. Ne sjećam se zadnjeg pressa kad je bio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 nov 2021, 11:32

Poslije svakog datog i primljenog gola, dobijene ili izgubljene utakmice, treba dobro sjesti pa razmisliti sta napisati. Mi ovdje ne smijemo zaboraviti sta je to primarni cilj naseg kluba trenutno.

Druga stvar, rezultati nikada ne dolaze preko noci. Potrebno je mnogo znoji, krvi, suza i strpljenja da docekamo uspjehe naseg kluba. Nase je da se borimo i ne damo na Celik, a rezultati ce doci, Celik je sad NAS, a to je na kraju najbitnije.

Treca stvar, nisam protiv kritike igracima, ALI moramo imati na umu da pricamo o amaterima. Na kraju to su i navijaci naseg kluba. Bio neko dobar ili los, u trenutnoj situaciji, ne zasluzuje prozivke. Isto kao i trener.
Celik!3,2,2.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 08 nov 2021, 11:54

avenija je napisao/la:
08 nov 2021, 11:32
Volio bi da bude jedan press u petak posljednji za kraj godine, da se ovo napomene kako se sudije odnose prema klubu, kako nedozovljavaju pojedini klubovi prenos( nije mi jasno kako Stupčanica sve prenosi) jel to Čelik smeta nekome? Ne treba šutiti na nepravdu vec izaci glavom i bradom i boriti se za status Čelika. Nevjerovatno je da Koline, Azoti imaju sudijsku protekciju protiv Čelika i to uvijek se delegira sudija iz Sarajeva i kojeg god pogledas na FB aktivni navijač Sarajeva. Znamo koliko nas vole..Treba progovoriti a ne pustiti da to postane navika. I pozvati navijace da podrze klub u zadnjoj domaćoj utakmici, otprilike i to je to. Ne sjećam se zadnjeg pressa kad je bio.
Ako se misli kakav press idealno bi bilo danas ili sutra, jer dolazi ti reprezentacija i ovdje je sve do naredne srijede, zauzimaju stadion i taj press ako ga gdje drugo odrzis nece proci toliko opazeno u javnosti. Znaci danas ili sutra press o sudijskim krađama ili naredne sedmice pred utakmicu posljednjeg kola neka analiza polusezone ...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 08 nov 2021, 12:28

Cuj pres povodom sudijskih kradja daj ba ljudi dohavizajte se malo uvali im 8 komada i nema tog sudije koji nekom moze nastelit sta treba da nam se cijela drzava smije sto pravimo presice u amaterskoj ligi protiv sudija....imamo mi preceg posla nego se trenutno bavit sudijama...
Evo vam dokaz u premijel ligi sve jedni te isti kukaju svi protiv Borca i kako im se stima pa dodje jedan Zrinjski ulali im 4 komada za poluvrijeme pa nek im sudija navlaci a dok je njima se navlacilo sutili su i smijali se ko najvece kurave

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 nov 2021, 13:01

samoposteno je napisao/la:
08 nov 2021, 12:28
Cuj pres povodom sudijskih kradja daj ba ljudi dohavizajte se malo uvali im 8 komada i nema tog sudije koji nekom moze nastelit sta treba da nam se cijela drzava smije sto pravimo presice u amaterskoj ligi protiv sudija....imamo mi preceg posla nego se trenutno bavit sudijama...
Evo vam dokaz u premijel ligi sve jedni te isti kukaju svi protiv Borca i kako im se stima pa dodje jedan Zrinjski ulali im 4 komada za poluvrijeme pa nek im sudija navlaci a dok je njima se navlacilo sutili su i smijali se ko najvece kurave
Ma na sudjenje sam mislio usput da se spomene, press kao press se radio u pl pred svaku tekmu, valjda sada mozemo odrzati press na početku i na kraju polusezone..Da novinari pitaju sta ih zanima..itd. da se malo da na znacaju utakmici protiv starog poznanika Bosne itd..da se iskoristi situacija da se i navijaci pozovu.na stadion..jednostavno da se malo digne publicitet..ima press sala u Atletskom stadionu..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 08 nov 2021, 13:16

avenija je napisao/la:
08 nov 2021, 13:01
samoposteno je napisao/la:
08 nov 2021, 12:28
Ma na sudjenje sam mislio usput da se spomene, press kao press se radio u pl pred svaku tekmu, valjda sada mozemo odrzati press na početku i na kraju polusezone..Da novinari pitaju sta ih zanima..itd. da se malo da na znacaju utakmici protiv starog poznanika Bosne itd..da se iskoristi situacija da se i navijaci pozovu.na stadion..jednostavno da se malo digne publicitet..ima press sala u Atletskom stadionu..
Iskreno ja nisam vidio nigdje pressice da se odrzavaju pred utakmice u tim rangovima takmičenja, nemam nista protiv jer smo mi ipak Čelik, ali dovoljno bi bilo nakon završetka polusezone napraviti fin press i neko druženje na stadionu Bilino polje i fino napraviti analizu ove godine i prvog dijela sezone ...

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 08 nov 2021, 16:11

Poceli smo na sedmicnoj bazi dobijati "vjerne navijace" i "12te igrace". Svaka cast sto su se i lokalni privrednici probudili. Sljedece godine ocekujem i druge branse, vece sponzore da se ukljuce u sponzorisanje kluba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 08 nov 2021, 18:07

Bravo za Vitu

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 08 nov 2021, 19:54

Šta nam klub ovo sprema sutra? Imal neko ideju
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 08 nov 2021, 19:55

Ajde @rz88 sta je u pitanju, samo za raju sa foruma? :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 08 nov 2021, 19:58

Ja se ovim objavama obradujem ko da mi je 5 godina 😀
Jos jedan jak sponzor?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 08 nov 2021, 20:09

Vi zaboravljate da je zabranjeno komentarisati suđenje, bilo kome ko je u klubu. Isto je u PL. Al kao što neko napisa, uvali im par komada, pa nek im onda navlači :)
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 08 nov 2021, 20:14

redbull93 je napisao/la:
08 nov 2021, 19:55

Ajde @rz88 sta je u pitanju, samo za raju sa foruma? :mrgreen:
Sutraaaaa :D
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 08 nov 2021, 20:17

Fudo uplatio nešto …

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 08 nov 2021, 20:18

HeraklitMracni je napisao/la:
08 nov 2021, 20:17
Fudo uplatio nešto …
?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.