Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
9.11.1993
Izronio je Stari za one što ga vole!
Izronio je Stari za one što ga vole!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Tristan
- Kontakt:
Ne bori se Hajduk za titulu, a jug na JNA nije za poredjenje ni sa cim. Znas i sam kakva je to tribina, ne znam otkud im i 50 ljudi u kopu poslije svega.90minut je napisao/la: ↑09 nov 2021, 19:24Ma eto ima 10tak stranica unazad tako nešto sam postavljao iz regiona slike i kakve su brojke navijaca na tribinama baš katastrofa je došlo vrijeme što je najgore mi nismo loši sekunde kad uporediš s drugima evo recimo grobari i torcida.
A skontaj da za ove cijela dalmacija navija i Beograd da je milionski grad bore se za titulu i nedjelja je u pitanju.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Nisi trebao toliko argumenata navesti... Ali ti si u priči i valjda bi nam to trebalo biti dovoljno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2021, 19:42Nemoj druze da komentarises ako nisi u tom fazonu. Sramotis se samo. Ultrasi trenutno jesu ispred HZ.

@Tristan, ne bore se ni Sarajevo i željezničar za titulu, kakve veze ima borba za titulu s brojkom u kopu? Evo mi smo na zadnje dvije tekme imali više ljudi u kopu nego na svakoj "maloj" utakmici u sezoni kad smo duplu osvojili. A ove smo se već halalili s titulom. Stanje u grupi nema nikakve veze sa stanjem u klubu. I Manijaci su čist dokaz toga. Na kraju krajeva i Lešinari su bolje izgledali u sezonama kad su se borili za opatanak nego recimo prošle kad su osvojili titulu i borili se za duplu krunu do samog kraja. Isto važi i za nas i period "viršli" kad nas se na treningu pojavljivalo više nego na sve i jednoj utakmici (osim derbija) u sezoni duple krune.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
To sam ja napisao prije dva mjeseca ovdje. Koliko je porazno imati u istom gradu grupu bolju od tvoje toliko je i dobro jer te njihova tjera da budeš još bolji. Trenutno se to dešava kod HZ i ne sumnjam u žestok uspon u narednom perioduMiljacka je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:38Nisi trebao toliko argumenata navesti... Ali ti si u priči i valjda bi nam to trebalo biti dovoljno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2021, 19:42Nemoj druze da komentarises ako nisi u tom fazonu. Sramotis se samo. Ultrasi trenutno jesu ispred HZ.
@Tristan, ne bore se ni Sarajevo i željezničar za titulu, kakve veze ima borba za titulu s brojkom u kopu? Evo mi smo na zadnje dvije tekme imali više ljudi u kopu nego na svakoj "maloj" utakmici u sezoni kad smo duplu osvojili. A ove smo se već halalili s titulom. Stanje u grupi nema nikakve veze sa stanjem u klubu. I Manijaci su čist dokaz toga. Na kraju krajeva i Lešinari su bolje izgledali u sezonama kad su se borili za opatanak nego recimo prošle kad su osvojili titulu i borili se za duplu krunu do samog kraja. Isto važi i za nas i period "viršli" kad nas se na treningu pojavljivalo više nego na sve i jednoj utakmici (osim derbija) u sezoni duple krune.

- Tristan
- Kontakt:
Pa ja sam napisao elaborat o tome, ne znam sta meni to objasnjavas.Miljacka je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:38Nisi trebao toliko argumenata navesti... Ali ti si u priči i valjda bi nam to trebalo biti dovoljno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 nov 2021, 19:42Nemoj druze da komentarises ako nisi u tom fazonu. Sramotis se samo. Ultrasi trenutno jesu ispred HZ.

viewtopic.php?f=3&t=14349&p=8582331#p8582331
Samo kazem da se Hajduk ne bori za titulu, nevezano za Torcidu.
Legendo, prosle sezone se igralo bez publike.Na kraju krajeva i Lešinari su bolje izgledali u sezonama kad su se borili za opatanak nego recimo prošle kad su osvojili titulu i borili se za duplu krunu do samog kraja.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Do mene

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Tristan
- Kontakt:
To je iza nas.
Ispadanje od Linfilda, tjeranje trenera Maksimovica koji je osvojio titulu, povratak omrazenog Kize Milinkovica, najgori bodovni start Borca u PL ikad, tjeranje ona 3 igraca, sad i Vranjesa. Prilicno je losa atmosfera oko kluba, veca je euforija u Posusju.

A bilo je odlicnih izdanja i ove sezone, posebno na utakmici protiv vas.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Izronio je i PeljeskiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 nov 2021, 21:56
JA POGODJEN NISAM, NI UMRO, NI PAO, SAMO SAM MORAO SKOCITI DOLE!
🔹
Možeš skontati poentu mog posta, naveo sam i naš primjer iz najgorih dana Sarajeva, a najboljih dana HZ. Evo i Manijaci trenutno djeluju pravo dobro, a klub u nikad većem ku.rcu. Da rezultati dovode navijače Dinamo bi imao svaku utakmicu po 3-4 hiljade ljudi u kopu (i pored svih zabrana) s obzirom na veličinu grada i kluba. Evo ti i Rijeka i Osijek iz Hrvatske primjeri klubova koji su vjerovatno najstabilniji od svog postojanja, a grupe na nikad nižim granama. Ali hajde, brojka je samo jedan dio čitavog koncepta koji grupu čini (ne)ozbiljnom.Tristan je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:13To je iza nas.
Ispadanje od Linfilda, tjeranje trenera Maksimovica koji je osvojio titulu, povratak omrazenog Kize Milinkovica, najgori bodovni start Borca u PL ikad, tjeranje ona 3 igraca, sad i Vranjesa. Prilicno je losa atmosfera oko kluba, veca je euforija u Posusju.![]()
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kad se sjetim prijasnjih zabrana u Mostar ne bitno dal Vrapcici ili BB,Gabela,Siroki ma opcenito hercegovina.Nema rentanih kombija vec platis ovako soferima cca 250+ KM i znas da ce te vratit na bradini al opet krenes i murija te pusta sve do krajnje tacke par kilometara od stadiona i onda ti kazu da ne mozes proci i moras se vratiti.I tako bezbroj puta,nekad i prije bradine vracali.Koliko para su uzeli samo ovi vozaci na nama.
Inace dobra izdanja svih grupa.

Inace dobra izdanja svih grupa.

!
'ebo majku vi ste stvarno poznati po tome koliko su vas puta vratili sjecam se iz Mostara 2 puta i još na nekim drugim gostovanjima.bambus je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:42Kad se sjetim prijasnjih zabrana u Mostar ne bitno dal Vrapcici ili BB,Gabela,Siroki ma opcenito hercegovina.Nema rentanih kombija vec platis ovako soferima cca 250+ KM i znas da ce te vratit na bradini al opet krenes i murija te pusta sve do krajnje tacke par kilometara od stadiona i onda ti kazu da ne mozes proci i moras se vratiti.I tako bezbroj puta,nekad i prije bradine vracali.Koliko para su uzeli samo ovi vozaci na nama.![]()
Inace dobra izdanja svih grupa.![]()
Ja ti se kunem ne znam da li su nas ikad vratili Robijaše su baš 'ebavali u mozak svako malo.
Skoro svaki put su nesto trazili, kad se sve to ispuni i dodje se onda kazu neki je praznik ili ima jos neka utakmica ili neki dogadjaj i nemaju dovoljno drotova da obezbjede utakmicu.Glupi razlozi do bola a i onda kad se prodje najebe se jer se navodno dignu sa slobodnog dana jer se igra u nedjelju itd itd.Al su nas bas maltretirali maksimalno, cak je i zabrana bila u taj kanton ici al se probilo to sve u gabeli kad se sa tri stane uslo i svi punktovi izbjegnuti.U globalu **** murija je dole pravo.Nama je tamo bilo slicno kao vama u Zenici s tim da mi ne mozemo proc a vi dozivite torturu.
!
Nije mi jasno zašto znaci baš nije eto i ti razlozi koje pišeš opet do glave ne može doci zašto baš vas.bambus je napisao/la: ↑09 nov 2021, 23:03Skoro svaki put su nesto trazili, kad se sve to ispuni i dodje se onda kazu neki je praznik ili ima jos neka utakmica ili neki dogadjaj i nemaju dovoljno drotova da obezbjede utakmicu.Glupi razlozi do bola a i onda kad se prodje najebe se jer se navodno dignu sa slobodnog dana jer se igra u nedjelju itd itd.Al su nas bas maltretirali maksimalno, cak je i zabrana bila u taj kanton ici al se probilo to sve u gabeli kad se sa tri stane uslo i svi punktovi izbjegnuti.U globalu **** murija je dole pravo.Nama je tamo bilo slicno kao vama u Zenici s tim da mi ne mozemo proc a vi dozivite torturu.
Ja ti kazem ne pamtim da su nas vratili ono reda radi jer im se može zbog cega su to radili vama ja ne znam samo sjecam se barem 3 utakmice gdje dođete do mjesta gdje trebaju preuzeti i kaže vozi nazad, a nisu vam rekli unaprijed ništa..

- Tristan
- Kontakt:
Ma naravno, slazem se. Napisao sam slican post na tu temu.Miljacka je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:37Možeš skontati poentu mog posta, naveo sam i naš primjer iz najgorih dana Sarajeva, a najboljih dana HZ. Evo i Manijaci trenutno djeluju pravo dobro, a klub u nikad većem ku.rcu. Da rezultati dovode navijače Dinamo bi imao svaku utakmicu po 3-4 hiljade ljudi u kopu (i pored svih zabrana) s obzirom na veličinu grada i kluba. Evo ti i Rijeka i Osijek iz Hrvatske primjeri klubova koji su vjerovatno najstabilniji od svog postojanja, a grupe na nikad nižim granama. Ali hajde, brojka je samo jedan dio čitavog koncepta koji grupu čini (ne)ozbiljnom.Tristan je napisao/la: ↑09 nov 2021, 22:13To je iza nas.
Ispadanje od Linfilda, tjeranje trenera Maksimovica koji je osvojio titulu, povratak omrazenog Kize Milinkovica, najgori bodovni start Borca u PL ikad, tjeranje ona 3 igraca, sad i Vranjesa. Prilicno je losa atmosfera oko kluba, veca je euforija u Posusju.![]()
Treba dodati i da je izmedju 2007 i 2013 bio najveci navijacki bum u Ex Yu poslije rata. Tad su skoro sve grupe bile na vrhuncu, pogotovo sto se tice brojnosti. Bilo je in biti navijac, a sad je taj djir odavno prosao. Dosta ljudi je otislo vani, drustvene mreze, skoro sve utakmice se prenose... Dosta je razloga sto su svima brojke otisle dole.
Ko je navijac u danasnje vrijeme zasluzuje poseban respekt.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Kad su bile popularne one zute vojne baklje Lesevi zapalili pun **** njih, a mi poslje njih jednu
komicno je bilo.

Brojnost, ogranizacija, broj pjesama, koreografije, piro, tradicija, ugled grupe van države itd.
Sve to je na strani HZ u odnosu na ultrase.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 nov 2021, 01:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, CAZIN, mosarajvosa83 i 15 gostiju.