Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Navijači Barcelone su sve samo ne mjerilo zdravog razuma ili nekakav argument nečega.
Oni su se kleli u Arthura jer je mladji, Brazilac i jer ga je Messi svojevremeno pohvalio.
Istina je da Pjanic nije nesto posebno pokazao u Barceloni bas kao sto niko nije jer ih je vodio dokazani neznalica s klupe. Uz to Pjanic nije imao sreće s početkom sezone i pripremama, covid19, pa manjak kontinuiteta, problemi s društvenim mrežama, raspala Barca, raspali sistem, totalno nezdrava sredina i sl.
Poznato je da bosancerosi uvijek svrsavaju na sve sto je strano i nije naše.
Evo uzmi i Dzeku...dočekan je na nož od većine Interovaca...te ovo te ono, te peta opcija i bla bla...i sve to samo zato sto je nas.
A cinjenica je da je Dzeko i sa 35 klasa isto kao sto je i Pjanic s 31.
Milanisti htjeli pustiti Krunica u wc šolju koliko su ga nipodastavali ali momak daje svoj doprinos. Onako navodim i njega kao primjer iako on nije ni blizu Dzeki i Pjanicu.
Poenta je da mi nipodastavamo sve sto je naše...samo zato jer je naše I tobože posto je naše onda ne moze ni valjati.
Ja samo znam jedno, Pjanic je s lošom formom povezivao redove Juventusa...ode Pjanic i niko ne može da ih poveze...hem ostadose bez Scudetta hem jedva u zadnjem kolu izborise nastup u LP.
Kleli su se u FAKING Morattu i bio im je draži od Dzeke. Kleli su se i u ovog veznjaka sto je došao - molili Boga za njega a frajer nije ni do koljena Pjanicu. Kleli su se i u neke prošle sezone.
Mislim žalosno je to...ali to smo mi.
Edit: evo sjetih se - Locateli.
U jedno sam siguran...da je Koeman znao istrpiti Pjanica bar 5 citavih utakmica u kontinuitetu u najboljih 11, ovaj bi se sigurno uklopio i dao svoj doprinos - onoliko koliko je ta nezdrava sredina dozvoljavala.
Oni su se kleli u Arthura jer je mladji, Brazilac i jer ga je Messi svojevremeno pohvalio.
Istina je da Pjanic nije nesto posebno pokazao u Barceloni bas kao sto niko nije jer ih je vodio dokazani neznalica s klupe. Uz to Pjanic nije imao sreće s početkom sezone i pripremama, covid19, pa manjak kontinuiteta, problemi s društvenim mrežama, raspala Barca, raspali sistem, totalno nezdrava sredina i sl.
Poznato je da bosancerosi uvijek svrsavaju na sve sto je strano i nije naše.
Evo uzmi i Dzeku...dočekan je na nož od većine Interovaca...te ovo te ono, te peta opcija i bla bla...i sve to samo zato sto je nas.
A cinjenica je da je Dzeko i sa 35 klasa isto kao sto je i Pjanic s 31.
Milanisti htjeli pustiti Krunica u wc šolju koliko su ga nipodastavali ali momak daje svoj doprinos. Onako navodim i njega kao primjer iako on nije ni blizu Dzeki i Pjanicu.
Poenta je da mi nipodastavamo sve sto je naše...samo zato jer je naše I tobože posto je naše onda ne moze ni valjati.
Ja samo znam jedno, Pjanic je s lošom formom povezivao redove Juventusa...ode Pjanic i niko ne može da ih poveze...hem ostadose bez Scudetta hem jedva u zadnjem kolu izborise nastup u LP.
Kleli su se u FAKING Morattu i bio im je draži od Dzeke. Kleli su se i u ovog veznjaka sto je došao - molili Boga za njega a frajer nije ni do koljena Pjanicu. Kleli su se i u neke prošle sezone.
Mislim žalosno je to...ali to smo mi.
Edit: evo sjetih se - Locateli.
U jedno sam siguran...da je Koeman znao istrpiti Pjanica bar 5 citavih utakmica u kontinuitetu u najboljih 11, ovaj bi se sigurno uklopio i dao svoj doprinos - onoliko koliko je ta nezdrava sredina dozvoljavala.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Definitivno najsmjesnija grupa na forum-u, cast izuzecima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nece se on vjerovatno vise naigrati u Barceloni. Ne zbog kvaliteta ostalih igrača, vec zbog politike i guranja Katalonaca.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Naravno, cast izuzecima, to sam zaboravio naglasiti. Hvala ti.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:16![]()
![]()
A nije to tako samo na forumu niti samo kod nas.

Popravili su se dosta od vremena hegemonijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2021, 19:16![]()
![]()

Eh kad se sjetim bparene
naprijed rejal
Sva tri nabrojana tima su tu negdje. Euroligaske ekipe.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Danas ni na klupi, nadam se da je odmor u pitanju, a ne povreda.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- NerminFatic
- Kontakt:
Na rezultati pise “ozljeda misica”! Ili ga stedi?
Kakva posteda nece ni za sporting igrat povreda misica
Bešiktaš se ozbiljno bruka u CL.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
A rekose strucnjaci ovdje da ce se Besiktas ravnopravno boriti za drugo mjesto 

Da su u sve 4 utakmice igrali s najjačim sastavom mogli su se ravnopravno boriti za 3.mjesto bez imalo dileme.
Lahko se praviti pametan kada ne uzimaš sve u obzir.
Cak i kvalitetno su odigrali u 1.kolu protiv Dortmunda iako su im falila 3 ponajbolja prvotimca.
Vec u 2.kolu protiv Ajaxa bili su oslabljeni okruglo za 10 igraca. Faktički druga postava igrala u Amsterdamu.
Jedino gdje su nešto mogli odigrati jeste protiv Sportinga kući ali očito da nije išlo i da igrači nisu u takmičarskoj formi zbog stalnih povreda I odsustva...Prvi Pjanic.
Evo i večeras su igrali bez 5 standardnih prvotimaca...to je mnogo izostanaka za najveće timove a kamoli za jedan Besiktas.
Dakle, pamet u glavu i manite se površnih analiza.
Lahko se praviti pametan kada ne uzimaš sve u obzir.
Cak i kvalitetno su odigrali u 1.kolu protiv Dortmunda iako su im falila 3 ponajbolja prvotimca.
Vec u 2.kolu protiv Ajaxa bili su oslabljeni okruglo za 10 igraca. Faktički druga postava igrala u Amsterdamu.
Jedino gdje su nešto mogli odigrati jeste protiv Sportinga kući ali očito da nije išlo i da igrači nisu u takmičarskoj formi zbog stalnih povreda I odsustva...Prvi Pjanic.
Evo i večeras su igrali bez 5 standardnih prvotimaca...to je mnogo izostanaka za najveće timove a kamoli za jedan Besiktas.
Dakle, pamet u glavu i manite se površnih analiza.
Igrao 82 minute danas.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- kolezeljovac
- Kontakt:
Evo Pjanke dijeli karte nagradne 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pjanic nas vodi do baraza.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.