Samo pobjeda u subotu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Samo pobjeda u subotu.
Za utakmice recimo protiv Grčke j Izraela je štampano takodjer 10500 hiljada, kako je moguće da je stadion bio krcat, gdje je tih 3 hiljade još? Isto će i u subotu biti, na razne načine ljudi ulaze na stadion.avenija je napisao/la: ↑11 nov 2021, 12:28Kad vec gosti nemaju dozvolu da dodju na utakmicu zasto nisu stampali vise ulaznica. Stadion broji tacno 13 652 stolice a stampano samo 10 500 ulaznica. Ili 2100 manje od kapaciteta. Gostiju nema tampon zone nema odstampajte jos 1000 ulaznica i pustite u prodaju na dan utakmice da uzdrmate tapkarose.
Ma podijele ulaznice sponzorima imao sam takvu ulaznicu , drugačija bude …Edberg23 je napisao/la: ↑11 nov 2021, 13:06Za utakmice recimo protiv Grčke j Izraela je štampano takodjer 10500 hiljada, kako je moguće da je stadion bio krcat, gdje je tih 3 hiljade još? Isto će i u subotu biti, na razne načine ljudi ulaze na stadion.avenija je napisao/la: ↑11 nov 2021, 12:28Kad vec gosti nemaju dozvolu da dodju na utakmicu zasto nisu stampali vise ulaznica. Stadion broji tacno 13 652 stolice a stampano samo 10 500 ulaznica. Ili 2100 manje od kapaciteta. Gostiju nema tampon zone nema odstampajte jos 1000 ulaznica i pustite u prodaju na dan utakmice da uzdrmate tapkarose.
to ti najbolje irfane znas kako bi odsudio
Ne, on i grupa debila bliskih njemu selektora zovu Petrov, misleći da su smiješnifeniksptica je napisao/la: ↑11 nov 2021, 12:25Jedva cekas da izgubi jelde. Da mozes rec jesam reko za Peteva…
Ima, za 150 eura.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 nov 2021, 14:30Ovi Finci sada lutaju po BiH i prose karte.... Nemaa araneee nemaaaa moj brate sjeverniii![]()
Petrov
Ma gore napisao neko, a ja nisam ni provjerio je li tacno.
Big oofČelna kuća evropskog nogometa (UEFA) delegirala je kontroverznog engleskog arbitra Michaela Olivera za glavnog sudiju meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između BiH i Finske, a koji se u subotu igra na stadionu Bilino Polje u Zenici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.