BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Šehić, Saničanin, Čivić - igrači za Šibenik maksimalno. Kad na to dodaš bezglavu kokoš Hadžiahmetovića koji je barem 5 puta čistu loptu dao Fincima u noge, il poslao u out, te Pjanića koji ne može potrčat dobiješ to da je svaki prelazak centra Finske bio faktički gol šansa.
Onda u napadu još gora situacija, šlagirani Prevljak promašio 5 zicera, Krunić 3 puta loptu primio nije, ne zna ni on šta radi na terenu - dobiješ skupinu amatera kojoj Finska sa 2 i po igrača očita fudbalsku lekciju.
Petevu se nema šta ni zamjerit iako je on debelo podbacio, roster nam je najgori u zadnjih 25 godina.
Onda u napadu još gora situacija, šlagirani Prevljak promašio 5 zicera, Krunić 3 puta loptu primio nije, ne zna ni on šta radi na terenu - dobiješ skupinu amatera kojoj Finska sa 2 i po igrača očita fudbalsku lekciju.
Petevu se nema šta ni zamjerit iako je on debelo podbacio, roster nam je najgori u zadnjih 25 godina.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da.. ne kontam šta je to smiješno.. znači ne prolazio nego živio... najkraće 2 godine a u tvojoj Zenici 15..suština je da sam bio dovoljno da upoznam razne mentalitete i sve je to u 5 deka i Zenica i Sarajevo i Tuzla i Bihać... seljačina je seljačina da živi u Las Vegasu
- svrakino1921
- Kontakt:
E moj Seha
Kakve ti kloceve imas ispred sebe
Ne mozes sve odbranit zicere
I jos penal odbranit
Računica je jasna, 4 boda iz jedne utakmice.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
pozalio se pjanic na zvizduke, ne razumiju levati na tribinama kako je kad kamara krene sa loptom a ja, amir i gojko sami.
Meni je ovo veća katastrofa od Kipra iz 2014e. Primiti dva gola sa igračem više i pritom ne stvoriti prilike..
"We need to suffer. And we need to fight."
ma sve ok, ali smijesno mi kako si tu uspio, u ovako maloj drzavi zivjeti u 8 gradova:-)aqarius je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:22Da.. ne kontam šta je to smiješno.. znači ne prolazio nego živio... najkraće 2 godine a u tvojoj Zenici 15..suština je da sam bio dovoljno da upoznam razne mentalitete i sve je to u 5 deka i Zenica i Sarajevo i Tuzla i Bihać... seljačina je seljačina da živi u Las Vegasu
nego, da smo seljaci uopste, jasta smo...ali ja izasao danas malo prosetati pred tekmu, gledam te krajisnike i bas govorim kolegi, dobro je, dok je ovakvih, ima nas ko braniti od dodika:-)
Kakve patriote burazeru, nema p od patriota od ovih glavuča sa slike. Ovo su obični kriminalci koji će sutra nekome reket udarati, praviti sranja po gradu i sl. Dobro neko reče, uhapsit i zabranit dolazak na utakmice.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ti si momak bolestan, imas gnjev prema ljudima sa kojima zivis, prema svom narodu. Jesi dobar? Sto bih ja imao gnjev prema nekom iz Sarajeva ili Mostara? Il nebitno odakle, ako si normalan insan gledat cu te ko i svog iz Bihaca.
1946-1987
- sagitarius
- Kontakt:
Najvece seljacine u BiH...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Jadni smo al nista neocekivano, ova generacija je realan odraz fudbala u BiH i citavog stanja u drzavi. Da nam ne bi dijaspore i njihovih kvalitetno odskolovanih igraca ne bi mi ni ono svjetsko vidjeli. Sad se samo vracamo na ono gdje trebamo biti, rang litvanije, latvije, finske i slicno...
Zadnja izmjena: miki09, dana/u 13 nov 2021, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Vasilj mora startovati protiv Ukrajine. a ako ima obraza Sehic ce sam ustupiti mjesto mladjima.
slozio bih se da imamo najgori roster unazad 25 godina. jedina nova imena koja bude neku nadu da mogu biti nesto vise su Dedic, Hasic, Kahvic i Muharemovic. moramo njih istrpiti, jer gori od ovih sadasnjih, sve kad bi htjeli, tesko da mogu biti.
oprostaj za Pjanica, Sehic, Sanicanina, Krunica, Cimirota, Civica...i bilo bi posteno da se jave oni koji ne zele igrati 100%.
kad ti je kapiten ojebina Pjanic, koji je u penziji ima 3 godine, sve ti je jasno.
slozio bih se da imamo najgori roster unazad 25 godina. jedina nova imena koja bude neku nadu da mogu biti nesto vise su Dedic, Hasic, Kahvic i Muharemovic. moramo njih istrpiti, jer gori od ovih sadasnjih, sve kad bi htjeli, tesko da mogu biti.
oprostaj za Pjanica, Sehic, Sanicanina, Krunica, Cimirota, Civica...i bilo bi posteno da se jave oni koji ne zele igrati 100%.
kad ti je kapiten ojebina Pjanic, koji je u penziji ima 3 godine, sve ti je jasno.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 13 nov 2021, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
- sagitarius
- Kontakt:
Haha pa ti navijas za Sarajevo a tvoji navijaci prvi pjevali "ljutu krajinu nabijem na ka*inu"leo1946 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:17Izvini eto ti sa manhattana doso, lik iz zenice.. e svasta
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Seljačine nisu moj narod. Čast iznimkama naravno, ali većina sandžaklija i krajišnika su epske seljačine koje bi sad pola Srba i Hrvata istjerale iz države i islamizirale državu. Ja nisam tog stava, niti ću ikada biti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jesu li živi Boixos i Justin?
-
- Kontakt:
Znao sam da cemo izgubiti kad sam vidio Sanicanina u sastavu
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.