najopasniji dio tifo scene u to vrijeme , jeebo muriju

najopasniji dio tifo scene u to vrijeme , jeebo muriju
Insajder večeriSelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:14Ne znam ni ja to , znam da je jednom rimska svijeca otisla po ustima i on samo saprao nije ni otisao u bolnicu i tjt od povrijedjenih. Jedan Ultras je nafatan i prebijen danas prije ovog haosa oko grafitaExBlueone je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:11Zavisi koji dio glave je u pitanju. Nisam vidio gdje je momak pogođen. Akl je sljepočna kost puca ko staklo ili je eventualno tjemena kost u pitanju.SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:05Meni samo nije jasno kako je ovaj kojem su razbili betonski blok od glavu ostao sa lakim ozljedama
Ko ovo pokusava zaustavit "fajt" nakon sto je momak pao..ultrasi ili red armyOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:13Ima video na sport1oslobodenjeMitoman je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:10Đe video?SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:56Mlad momak 19 godina.Ima i video sto je iz zgrade sniman uhvacen je trenutak kad je pogodjen najezio sam se bio
Pa Red Army. Ultrasi su pobjegli zar nisi pročitao to već od današnjeg insajdera?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:25Ko ovo pokusava zaustavit "fajt" nakon sto je momak pao..ultrasi ili red army
Ko su koji, koji su blize snimatelju?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:25Ko ovo pokusava zaustavit "fajt" nakon sto je momak pao..ultrasi ili red army
Ultras zaustavlja, ispred njega se desilo, vjerovatno od njih neko iz blizine ga pogodio jer baš se vidi kamen na snimku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:28Ko su koji, koji su blize snimatelju?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:25Ko ovo pokusava zaustavit "fajt" nakon sto je momak pao..ultrasi ili red army
Ja kako sam primijetio momak sa suparnicke strane pokusava zaustaviti fajt odmah nakon sto je momak pao
Ovako je meni u širokom proletio cenat pored glave ganjamo ih gore uz ulicu kad se pojavi iza trafike lik baci vjetar mi bukvalno pred ocima bio toliko blizu bilo okrenem se kad iza mene kamencina velicine šake nije se ni razbila...fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:32Ultras zaustavlja, ispred njega se desilo, vjerovatno od njih neko iz blizine ga pogodio jer baš se vidi kamen na snimku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:28Ko su koji, koji su blize snimatelju?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:25
Ko ovo pokusava zaustavit "fajt" nakon sto je momak pao..ultrasi ili red army
Ja kako sam primijetio momak sa suparnicke strane pokusava zaustaviti fajt odmah nakon sto je momak pao
Sa cije je strane povrijedjeni momak?fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:32Ultras zaustavlja, ispred njega se desilo, vjerovatno od njih neko iz blizine ga pogodio jer baš se vidi kamen na snimku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:28Ko su koji, koji su blize snimatelju?tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:25
Ko ovo pokusava zaustavit "fajt" nakon sto je momak pao..ultrasi ili red army
Hajdeee je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:19
Rus panker, ziva legenda tribine. Ali u ratu je bio ranjavan u glavu, kasnije cugao i tako.
On je imao specificnu furku, da ode sa dva- tri jarana, ili cak sam, i da dodje prije sviju nas. Auto stopom, busom redovnom linijom, vozom. To mu je bio neki cejf![]()
I onda cuganje, i hemija, i ta prica.
Znam da je auto lakom pravio krestu, i da bas nije imao problema da dobije batine.
Mislim da je na istoku Koseva sada. Godine cine svoje.
A to sto se politike tice i grupa pred rat, e to je tek teska konfuzija i sizofrenija bila![]()
Ma sta ce se razbit, pogledaj na videu ybt kamen otprilike kao što je umalo tebe pogodio. Ali pogledaj ovog šabana, momak leži besvjestan udara ga palicom, zamisli da su svi ovakve pameti, Bože sačuvaj..90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:34Ovako je meni u širokom proletio cenat pored glave ganjamo ih gore uz ulicu kad se pojavi iza trafike lik baci vjetar mi bukvalno pred ocima bio toliko blizu bilo okrenem se kad iza mene kamencina velicine šake nije se ni razbila...fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:32Ultras zaustavlja, ispred njega se desilo, vjerovatno od njih neko iz blizine ga pogodio jer baš se vidi kamen na snimku.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:28
Ko su koji, koji su blize snimatelju?
To je i meni bas posebno upecatljivo. Koliki mentol moras bit da udaras na zemlji momka koji je bio u nesvjesnom stanju. Nit kodeksa kakvog a ni trunke obzirafudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:35Ma sta ce se razbit, pogledaj na videu ybt kamen otprilike kao što je umalo tebe pogodio. Ali pogledaj ovog šabana, momak leži besvjestan udara ga palicom, zamisli da su svi ovakve pameti, Bože sačuvaj..90minut je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:34Ovako je meni u širokom proletio cenat pored glave ganjamo ih gore uz ulicu kad se pojavi iza trafike lik baci vjetar mi bukvalno pred ocima bio toliko blizu bilo okrenem se kad iza mene kamencina velicine šake nije se ni razbila...fudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:32
Ultras zaustavlja, ispred njega se desilo, vjerovatno od njih neko iz blizine ga pogodio jer baš se vidi kamen na snimku.
Ubjedljivo najveci rivalitet je bio sa Torcidom sto se tice nas .. cak i oni su u to vrijeme uvijek isticali kako je najveci navijacki rivalitet sa Veležom, a ne sa Dinamom., Zvezdom i Partizanom ... relativna blizina Splita , odnosno Dalmacije Mostaru je doprinosila velikim gostovanjima i jednih i drugih sto je stvorilo taj veliki rivalitet , naravno uz odlicne igre i jednih i drugih !
antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:38To je i meni bas posebno upecatljivo. Koliki mentol moras bit da udaras na zemlji momka koji je bio u nesvjesnom stanju. Nit kodeksa kakvog a ni trunke obzirafudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:35Ma sta ce se razbit, pogledaj na videu ybt kamen otprilike kao što je umalo tebe pogodio. Ali pogledaj ovog šabana, momak leži besvjestan udara ga palicom, zamisli da su svi ovakve pameti, Bože sačuvaj..
1:36 na pjesackom ja mislim
Baš se slabo vidi
Ja ništa ni ne vidim.MortemHz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:45Baš se slabo vidi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.