Fkt isti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Naša očekivanja od Pjanića su uvijek bila nerealna. Ali evo kad si spomenuo Prcića, opalio je 2-3 dobre lopte. Lično ja sam to uvijek očekivao od Pjanić, opali par puta, jer bolje i to nego carinjenje lopte nekim alibi pasovima. Prcić je pokazao ipak neko htijenje da nešto promjeni, ovaj od utakmica svjetskog ništa nije želio i nastojao promjeniti. Mislim da mu se to zamjeri, i da je to navuklo gnjev navijača. Sasvim opravdano.chily-rz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:29Pa daj mi primjer tog našeg veznog s mud.ima i njegov učinak za reprezentaciju ? Evo Prcic je ispao mudo.nja i opalio par puta nebu pod oblake i šta nam je to donijelo ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 nov 2021, 18:03
Ne treba nista.Sve udure. Bezmu.di alibi igrac.Rekose to i ljudi koji nesto znaju o fudbalu.
Daj mi karijere tih naših mudo.nja, dje su igrali, šta su osvojili, koliko puta su izabrani u idealnu ekipu jedne od liga petica ?
Ok, Pjanić je realno grohno pošteno, od forme do fizičke i mentalne spreme, večeras zaslužuje kritike sasvim sigurno ali generalno gledamo reprezentativnu karijeru jedini vezni koji mogu i isti koš s njim su Bajramović i Rahimić.
I na kraju, kamo sreće da je naš najveći problem Miralem Pjanić al kako da to bude on u reprezentaciji na čijem je čelu prvi čovjek kriminalac koji nije sutno loptu u životu a uz to je jako blizak čovjeku koji bi da rasturi ne reprezentaciju nego državu.
Sporo dodavanje lopte do suigraca, jedva dodju do istih. Sporo okretanje na sredini terena i biranje uvijek najednostavniji rjesenja i nemanje hrabrosti za povuc loptu. Los u duel igri, ne pomaze bocnim igracima. Ako od Pjanica ne treba ocekivati da podvali loptu naprijed ok ti si u pravu. Ako je najbolje sto zna gurnt loptu na stranu slobodnom igracu il vratit nazad opet si ti u pravu. Ako ne, za sta tacno od ovog nabrojanog su mu krivi saigraci.chily-rz je napisao/la: ↑13 nov 2021, 17:40Oprosti se Miraleme, kad ti odeš Sanicanin i Civic će ličiti na defanzivce, Šehić će kupiti balone koji padaju u peterac a Prcic i Mateo Sušić će biti Jokeri s klupe.
Ok, jako loša njegova utakmica, trom, spor, bez ideje, nespreman, sve to stoji ali mnogi komentari ovdje su uvreda za zdrav razum.
Jes’ vodja k’o i Dzeko kad treba cugat’ s rajom dan prije utakmice.