Vidi se samo njegov pad i prilazak ultrasa gdje ga jedan udara s necim19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:47Ja ništa ni ne vidim.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Kakva bola policija ljudi stali kad je pao ne udaraju se ,upade policija ovi se pođoše udarat opet,ovo je strašno koliko se poštuje ta policija.
Nikad mi ovaj kamen nije jasan usipaju jedni druge dok neko ne oplace ovako,mogu razumit i da se palicama udaras i teleskopima itd,al kamenom pa to je strasno isti su i jedni i drugi svi bacaju.
Nikad mi ovaj kamen nije jasan usipaju jedni druge dok neko ne oplace ovako,mogu razumit i da se palicama udaras i teleskopima itd,al kamenom pa to je strasno isti su i jedni i drugi svi bacaju.
- kupus army
- Kontakt:
Nadam se da ce pogodeni momak biti dobro, imao sam slicno iskustvo, samo mnogo vise srece od ovog momka, mene je cigla pogodila srecom u vilicu sa desne strane i nisam imao tezih posljedica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- GoskGabela
- Kontakt:
[url]https://****.oslo..bodjenje.ba/**/fudbal/premijer-liga-bih/video-haoticne-scene-u-centru-grada-pogledajte-cjelokupan-danasnji-sukob-red-armyja-i-ultrasa-707738[/url]
bgti jada
ovdje kao da su ga njegovi pogodili ,tako izgleda
nadam se da će decko biti dobro
bgti jada
ovdje kao da su ga njegovi pogodili ,tako izgleda
nadam se da će decko biti dobro
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al pazi lik lezi na podu ne mrda, 2:46 ovaj umalo stolicu na njeg baci, a ne bi reko da je ultras s ove gornje strane. Kakve debilcine mila majko i s jedne i s druge strane. Samo da prezivi ovaj, ne zelim ni pomislit na sta bi licilo sve u slucaju najgoreg scenarija.antisisoja1919 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:38To je i meni bas posebno upecatljivo. Koliki mentol moras bit da udaras na zemlji momka koji je bio u nesvjesnom stanju. Nit kodeksa kakvog a ni trunke obzirafudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:35Ma sta ce se razbit, pogledaj na videu ybt kamen otprilike kao što je umalo tebe pogodio. Ali pogledaj ovog šabana, momak leži besvjestan udara ga palicom, zamisli da su svi ovakve pameti, Bože sačuvaj..
Bacaju i jedni i drugi sve i svasta, ko zna odakle je zalutalo. Danas sam iz prica steko utisak da su ultrasi ti koji gadjaju sa sigurne udaljenosti, a ovde je bogami svega bilo s obe strane
daj Boze da zavrsi dobro ..kad sam vidio veceras da je policija trakama zatvorila taj dio i da rade uvidjaj zabrinuo sam se za stanje tog momka !SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
U nas je policije i bilo donekle, do onog momenta kad su išutali onog momka ispred zgrade. Tad kad su dobili kazne ova dvojica, odlučili su da ništa više ne rade, bukvalno NIŠTA.GradKamena2 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:51Kakva bola policija ljudi stali kad je pao ne udaraju se ,upade policija ovi se pođoše udarat opet,ovo je strašno koliko se poštuje ta policija.
Kad ne privode - ne valja, kad privode - ne valja, kad udaraju - ne valja, kad ne udaraju - ne valja, skontali da se ne treba izlagati bilo čemu.
Od tada je bio belaj u Mahali, rušenje paba, ovo danas..
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ma to je njima formalnost, moraju izvrsit uvidjaj. Od toga svakako nema nista kao i za sve ostalo posebno kad sam vidio Bevandu da je dosao. U ladicu i gotovomostar_mo je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:54daj Boze da zavrsi dobro ..kad sam vidio veceras da je policija trakama zatvorila taj dio i da rade uvidjaj zabrinuo sam se za stanje tog momka !SelamKomsija je napisao/la: ↑13 nov 2021, 22:52Ovaj momak sto je danas povrijedjen je nazalost u klinickoj komi
-
- Kontakt:
Ma likovi vraceni na poso sklonjeni sa ulice,mozda ovi sad i bojkotiraju vidis da se zale na place strajkaju,nista me nebi cudilo kad smo retardirana drzava.
Kad trebaju reagirat ne rade kad ne trebaju naprave sranje,sve naopako.
Kad trebaju reagirat ne rade kad ne trebaju naprave sranje,sve naopako.
- GoskGabela
- Kontakt:
Pa kako ćeš izudarati dečka pravog zdravog, nije ti ništa radio, prekrsio policijski sat i prebijes ga ,divnofudbalfudbal je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:55U nas je policije i bilo donekle, do onog momenta kad su išutali onog momka ispred zgrade. Tad kad su dobili kazne ova dvojica, odlučili su da ništa više ne rade, bukvalno NIŠTA.GradKamena2 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:51Kakva bola policija ljudi stali kad je pao ne udaraju se ,upade policija ovi se pođoše udarat opet,ovo je strašno koliko se poštuje ta policija.
Kad ne privode - ne valja, kad privode - ne valja, kad udaraju - ne valja, kad ne udaraju - ne valja, skontali da se ne treba izlagati bilo čemu.
Od tada je bio belaj u Mahali, rušenje paba, ovo danas..
Trebaju obojica otkaz dobit, kao što i hoće
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Gdje su oni s istoĆne strane što su cijel dan pisali kako je pogođen bakljom u glavu,kako su gonjali ultrase do bazena?
Momku brz oporavak a fasovo je od svojih kamen. Ako bude ne daj Boze najgore,ne mislim da ce na ovom sve stati. I ovako to mislim,ali.
Momku brz oporavak a fasovo je od svojih kamen. Ako bude ne daj Boze najgore,ne mislim da ce na ovom sve stati. I ovako to mislim,ali.
- 19BordoBijeli46
Ja nista ne vidim
Ali svakako brz oporavak,da prodje bez ozbiljnih problema.
Ali svakako brz oporavak,da prodje bez ozbiljnih problema.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Ma nekad je policija bila sve,nije mogo svak ni radit,sad pola mazluma radi nabildanih koji ljece svoje komplekse,zato ih narod i ne postuje,al eto sve naopako pa i to.
-
- Kontakt:
@SelamKomsija molim te objasni im neke stvari. Samo je red army na videu, Ultrasi su pobjegli kod bazena i gađali.
-
- Kontakt:
Budalo Ultrasi su dosli iz pravca Mepasa i sa sigurne udaljenosti krenuli zasipat kamenjem i bakljama Red Army , Red Army im uzvratio i ovi valjda vidili da se RA ne povlaci i krenuli bjezat prema gradskom bazenuOdgovornost je napisao/la: ↑14 nov 2021, 00:02@SelamKomsija molim te objasni im neke stvari. Samo je red army na videu, Ultrasi su pobjegli kod bazena i gađali.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ove tuce samo govore kako smo yebeno zaostali i kako se omladina fura na nesto samo, da su u centru paznje (to jest, da se piše o njima na portalima i fb navijackim grupama).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ti ili si glup ili se praviš glupSelamKomsija je napisao/la: ↑14 nov 2021, 00:06Budalo Ultrasi su dosli iz pravca Mepasa i sa sigurne udaljenosti krenuli zasipat kamenjem i bakljama Red Army , Red Army im uzvratio i ovi valjda vidili da se RA ne povlaci i krenuli bjezat prema gradskom bazenuOdgovornost je napisao/la: ↑14 nov 2021, 00:02@SelamKomsija molim te objasni im neke stvari. Samo je red army na videu, Ultrasi su pobjegli kod bazena i gađali.
Evo vidio. Krenuo momak baciti kamen i baš tad ga kamen spucao...
-
- Kontakt:
Ahaaaa, a de mi reci je li živ taj ultras sto je nafatan i premlacen prije ovog cijelog haosa zbog grafita?SelamKomsija je napisao/la: ↑14 nov 2021, 00:06Budalo Ultrasi su dosli iz pravca Mepasa i sa sigurne udaljenosti krenuli zasipat kamenjem i bakljama Red Army , Red Army im uzvratio i ovi valjda vidili da se RA ne povlaci i krenuli bjezat prema gradskom bazenuOdgovornost je napisao/la: ↑14 nov 2021, 00:02@SelamKomsija molim te objasni im neke stvari. Samo je red army na videu, Ultrasi su pobjegli kod bazena i gađali.
Nisi upucen, momak je narkomancina i nije se zaustavio na povike STOJ vec je bjezao , jedva su ga stigli i u tom razvoju situacije 90% policajaca bi ga išaketalo.GoskGabela je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:58
Pa kako ćeš izudarati dečka pravog zdravog, nije ti ništa radio, prekrsio policijski sat i prebijes ga ,divno
Trebaju obojica otkaz dobit, kao što i hoće
Samo što je u nas sve jebbiga odmah nacionalna osnova !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, DinGospo21, svrakino1921 i 30 gostiju.