Kojem to momku bi zauzimao mjesto?JoeBleck je napisao/la: ↑13 nov 2021, 16:28Ma da plati da igra nije realno ok.
On zauzima mjesto nekom momku od 18-19 godina koji ako nista moze trenirati sa prvim timom i dobiti koju minutu igre.
Bas se nakupilo bagre i sljama.Ove starijesine nemaju stida.Nadam se da prvo brukanje sa njima u timu , Xavi ce ih zakucati na klupu.
Alves , dizac atmosfere.Bolje Puyola kao sto neko napisa da dovedu,da imaju pravog kapitena…
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Al cuj cast hahHhHaFCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 23:32Alves je najtrofejniji igrac u historiji nogometa. Treba da nam je cast so je dosao u ovakvi barcelonu dzaba…to pokazuje da hoce da pomogne voljenom klubu u rasulu… a on i xavi i ljudi oko njega znaju zasto je doveden, mi sano mozemo nagadjati… a kritikovati nekoga sto nesto pokusava i sto ce taj pokusaj kostati klub 0 para jeJoeBleck je napisao/la: ↑13 nov 2021, 21:33Pa kralji doci cu i ja dzaba u Barcelonu kad napunim 40 godina.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑13 nov 2021, 20:43Lik je dosao dzaba ljudi moji, ako Alves koji igra dzaba u 39oj godini uzima nekom 18godisnjaku minute onda to dovoljno govori koliko je taj klinac kvalitetan, dzaba ti ga, nosi ga sebi kuci…
Ko zna zasto se vratio, i treba ovo naglasiti: NIJE SAMO DOSAO DZABA, NEGO CE I RADiTI DZABA… tako da bilo sta prigovarati je glupo
Cuj dosao dzaba , pa naravno da je dosao da igra za saku kikirikija , ni jedan poluozbiljan klub igracu koji je davno zavrsio karijeru ne bi dao vise.On ne posljednju ozbiljnu utakmicu odigrao tamo neke godine dok je jos bio u Juventusu.
Nemam nista protiv , smeta mi sto se krade mjesto nekom talentovanom klicnu.
Dosao bi i Iniesta dzaba , ne vidim razlog sto ga ne zovu.200% je bolji od sve i jednog veznog trenutno.
Meni ovo sve presmjesno izgleda.Akvizicija ti covjek u 40toj godini.
Stvarno neozbiljno…
PS
Dembele je doveden za 150m pa ne moze izdrzati 20 minuta u svojim ranim dvadesetima… hem zauzima mjesto nekom osamnaestogodisnjaku hem ce sveukupno kostati klub sa platama + 300m
Njemu treba biti cast sto je igrao u Barceloni i sto je bio dio najjace ekipe Svijeta.
Neka Nestu probaju dovesti , da nam bude cast takvog jednog igraca imati u ekipi.Zamisli morala u ekipi i respecta.Ulazi ti Nesta u svlacionicu.
Ja se zivotom nadam da grijesim , ali ja ne vidim kako Alves moze sa 40 godina pomoci Barceloni.To ni na igricama ne moze.
Kad vidim u trenutnom timu ovu gerijatriju od 32-33 godine kako sepa i hramlje , samo nam treba jos jedan sa kosmodiskom i invalidninom.
Možda Xavi hoće neofirno da mu Alves opere pare preko nekog "talenta" iz Brazila, ko će ga znati.
Ja kad sam pročitao Thiago, meni otišlo na Mottu. Evo rekoh veznog, iz penzije
Ja kad sam pročitao Thiago, meni otišlo na Mottu. Evo rekoh veznog, iz penzije
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bar 10tak igrača je on potpisao do sad u Barcu. Od Cavanija i Sterlinga preko Olma do sad Adeyemija i Thiaga.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Nail for Real
- Kontakt:
To je taj mastermind Xavi, vraca Alvesa sa fudbalskog groblja
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma igra sigurno FIFU i tamo imaš između ostalog i ikone kao debelog Ronu, Ronaldinja, Maradonu, PeleaNail for Real je napisao/la: ↑15 nov 2021, 07:51To je taj mastermind Xavi, vraca Alvesa sa fudbalskog groblja.
Pa što ne i prime Alves
Koševo Zapad
- Nail for Real
- Kontakt:
Oni se nadali da ce da sutne ove legende sto im trenutno igraju, a on vraca stareShategabri je napisao/la: ↑15 nov 2021, 08:30Ma igra sigurno FIFU i tamo imaš između ostalog i ikone kao debelog Ronu, Ronaldinja, Maradonu, PeleaNail for Real je napisao/la: ↑15 nov 2021, 07:51To je taj mastermind Xavi, vraca Alvesa sa fudbalskog groblja.
![]()
Pa što ne i prime Alves![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zbog cega se ova dvojica klebere ovdje na silu, ako može objašnjenje.
Nisu popili jutarnju dozu izgleda
Cim ih svrbi danima znaci da nije toliko losa odluka 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Uzivamo gledati kako ovaj klub tone u prosjecnost
Ne obazirise na takve likove, pogotovo ovog gmaza Naila. To je/su jedan od najveci ubleha i trollova SS foruma. Ne smijem ni pomisliti koliko ih je forumasa do sada stavilo na gnjavatorsku listu (ukljucujuci i mene).
@igrajlopte 🐦
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Odbjegli sin Xavi Simons želi na ljeto da se vrati u Barcelonu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
**** mu materStrikeWarzone je napisao/la: ↑16 nov 2021, 12:03Odbjegli sin Xavi Simons želi na ljeto da se vrati u Barcelonu.
izgleda da se sprema transfer adeyemija, spominje se €40 mil
Ko je taj
Vidio sad koliko djecurlija dobija prilike pa bi se vratio, u psgu se niko nije usrecio. Nije dzaba Neymar htio nazad, Mbappe zeli u Real, Messi mislim da bi vise volio da je preso u norwich nego u onaj **** od lige, ljudi zaboravili da postoji skoro.StrikeWarzone je napisao/la: ↑16 nov 2021, 12:03Odbjegli sin Xavi Simons želi na ljeto da se vrati u Barcelonu.
Napadač Salzubrga, Švabo. Brz, poletan po meni bolja opcija od Haalanda. Znam da će biti smijeha ali pitanje je uklapa li se haland u ekipu kao što je Barsa (trenutno da, dugotočno je pitanje)
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010