Edin Džeko

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rosicky
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rosicky » 15 nov 2021, 14:33

Edin ih treba istjerati iz kafane a ne zvati

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 nov 2021, 14:34

Edine, oprosti se molim te.
Naša je realnost 4. šešir u ovom momentu sa tendencijom padanja.
Koševo Zapad

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 15 nov 2021, 14:40

Za godinu, dvije neće biti Džeke. Uživat ćete u bravurama svjetske klase u vidu Demirovića, Prevljaka, Kodre i ostalih koji zajedno u jednoj kalendarskoj godini postignu 20tak golova.
Kad se ovako blati ubjedljivo najbolji strijelac reprezentacije, igrač koji ima najviše nastupa za reprezentaciju, bolje i ne zaslužujemo.
"Znam ja nas, yebo ti nas".
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 15 nov 2021, 14:42

Umjesto da ostane kapiten do kraja, on prvi napustio reprezentaciju, jer nema više šance za plasman. Pa sto si onda došo?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 nov 2021, 14:47

Bersaga je napisao/la:
15 nov 2021, 14:40
Za godinu, dvije neće biti Džeke. Uživat ćete u bravurama svjetske klase u vidu Demirovića, Prevljaka, Kodre i ostalih koji zajedno u jednoj kalendarskoj godini postignu 20tak golova.
Kad se ovako blati ubjedljivo najbolji strijelac reprezentacije, igrač koji ima najviše nastupa za reprezentaciju, bolje i ne zaslužujemo.
Usporeni snimak - Edin je za njega realno debeli Rona.
I krampa koja je dala gol dva i mi kontamo evo ga, ono lik za PLBiH realno.
Koševo Zapad

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 15 nov 2021, 15:05

Shategabri je napisao/la:
15 nov 2021, 14:47
Bersaga je napisao/la:
Usporeni snimak - Edin je za njega realno debeli Rona.
I krampa koja je dala gol dva i mi kontamo evo ga, ono lik za PLBiH realno.
Dao po gol u dvije utakmice zaredom, odmah naslovi bili "Imamo nasljednika Džeke". Sve će nam se samo reći uskoro.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 15 nov 2021, 16:10

Gazzetta dello Sport: Džeko bi stisnuo zube da je utakmica s Ukrajinom bila odlučujuća
Kapiten

nogometas
Kontakt:

Post Postao/la nogometas » 15 nov 2021, 20:18

Ostavio reprezentaciju na cjedilu i pobjegao u italiju

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 nov 2021, 20:28

Pijančenje i objašnjava promasaje ovog kloca protiv Kazahstana na domacem terenu. Samo mahmuran moze ono i onoliko masati.

Btw bolje, ako je u nasem slucaju ista bolje, igramo u gostima. U "gostima" ne poznaju bas dobro kafane i nema vremena da se ponapija seljadija.

Jos otisao nakon poraza, pravo kapitenski. Povrijeđen, a i on dernecijo sa Pjanicem. Samo sto je on mahmurao na tribinama, a Pjanic na terenu.

Kapiteni naši lijepi. :puke:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 nov 2021, 20:39

h1a2s3o4 je napisao/la:
15 nov 2021, 20:28
Pijančenje i objašnjava promasaje ovog kloca protiv Kazahstana na domacem terenu. Samo mahmuran moze ono i onoliko masati.

Btw bolje, ako je u nasem slucaju ista bolje, igramo u gostima. U "gostima" ne poznaju bas dobro kafane i nema vremena da se ponapija seljadija.

Jos otisao nakon poraza, pravo kapitenski. Povrijeđen, a i on dernecijo sa Pjanicem. Samo sto je on mahmurao na tribinama, a Pjanic na terenu.

Treba nogirati obojicu a ne graditi igru oko njih dok su još polupijani. Kažu ljudi da nas neće biti nigdje kad se oproste, a šta smo ono napravili u ovih 6-7 godina sa njima u ekipi?

Ove godine je Mađarska sa igračima Dunajske Strede, Honveda, Omonije, Osijeka i Partizana uzela bod Francuskoj, Engleskoj i Njemačkoj. Tako će i biti kada imaš tim a ne skupinu mahalaša.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 nov 2021, 20:40

Vucevich je napisao/la:
15 nov 2021, 20:39
h1a2s3o4 je napisao/la:

Treba nogirati obojicu a ne graditi igru oko njih dok su još polupijani. Kažu ljudi da nas neće biti nigdje kad se oproste, a šta smo ono napravili u ovih 6-7 godina sa njima u ekipi?

Ove godine je Mađarska sa igračima Dunajske Strede, Honveda, Omonije, Osijeka i Partizana uzela bod Francuskoj, Engleskoj i Njemačkoj. Tako će i biti kada imaš tim a ne skupinu mahalaša.
:bow: :bow: :bow:

Jedino rjesenje je ne obazirati se na reprezentaciju par godina dok ne ugine sav sljam. I da ne mogu od koga pare ubirati.

Jer sema je sljedeca:

1. Dzeko i Pjanic glume zvijezde, lazu narod, daju lazna obecanja, a vamo lumpuju

2. Glupi narod odlazi na utakmice i ukljucuju se u program

3. Preko interesovanja za Dzekom i Pjanicem se ugradjuju sa menadzerskim pozivima

Nece ta dvojica nigdje dok god ova sema traje
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 nov 2021, 21:18

Vucevich je napisao/la:
15 nov 2021, 20:39
h1a2s3o4 je napisao/la:

Slazem se.
Ja sam vise za timsku igru u kojoj se vidi sistem i jasno znaju zadaci svakoga, nego da zarad par zvjezdica se gleda anarhija i hurcenje.

To ce sigurno i uvijek dati bolje rezultate nego sada, a bice i ljepse za gledati.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 16 nov 2021, 14:35

Bersaga je napisao/la:
Teško nama bez najuspješnijeg kapitena pod čijim vodstvom nas lupaju kipar, Kazahstan itd.. a evo uskoro će proslaviti i kapitenski rekord najneuspješnijih kvalifikacija otkako nam postoji reprezentacija. Ačkosum ti kapitenu, kapitenski nema šta.

Nek se on oprosti a svi navedeni nek ne koriste okupljanja reprezentacije za lumpovanje i obilazak sarajevskih kafana i nek dadnu 100% na terenu meni je dovoljno taman da se nigdje ne kvalifikuju.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 nov 2021, 14:35

Evo kloca koji isto akšamluči na pripremama pa onda protiv Kazahstana fula 5 prilika jer nije cist sa glavom i pravi na 16 metara bespotreban prekršaj u 95 minuti jer nije 100% fokusiran. Zbog vas pijanica bosanska djeca mogu da sa ljubomorom gledaju na srpsku i hrvatsku dok njihove zemlje ginu i bore se i na kraju igraju Svjetsko prvenstvo. Ti si glavni kolovodja derneka. Ti si sve samo nisi kapiten.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 16 nov 2021, 15:16

avenija je napisao/la:
16 nov 2021, 14:35
Evo kloca koji isto akšamluči na pripremama pa onda protiv Kazahstana fula 5 prilika jer nije cist sa glavom i pravi na 16 metara bespotreban prekršaj u 95 minuti jer nije 100% fokusiran. Zbog vas pijanica bosanska djeca mogu da sa ljubomorom gledaju na srpsku i hrvatsku dok njihove zemlje ginu i bore se i na kraju igraju Svjetsko prvenstvo. Ti si glavni kolovodja derneka. Ti si sve samo nisi kapiten.
:thumbup:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 16 nov 2021, 15:38

edin139 je napisao/la:
16 nov 2021, 14:35
Bersaga je napisao/la:
Teško nama bez najuspješnijeg kapitena pod čijim vodstvom nas lupaju kipar, Kazahstan itd.. a evo uskoro će proslaviti i kapitenski rekord najneuspješnijih kvalifikacija otkako nam postoji reprezentacija. Ačkosum ti kapitenu, kapitenski nema šta.

Nek se on oprosti a svi navedeni nek ne koriste okupljanja reprezentacije za lumpovanje i obilazak sarajevskih kafana i nek dadnu 100% na terenu meni je dovoljno taman da se nigdje ne kvalifikuju.
Opće poznato je da kapiten sam igra i da nas s drugim kapitenima nisu uzimale u taj vakat slabe reprezentacije.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 nov 2021, 20:24

Malo sam kopao po onom profilu od konobara iz Taverne i nađem ovo:

20. mart fotografija, DŽEKO RAZVALJEN OD ALKOHOLA, što se jasno moze na njemu vidjeti, tri dana poslije igrali smo protiv Armenije na grbavici, bravo kapitenu na ozbiljnosti :kralj:
slika
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 16 nov 2021, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 nov 2021, 20:25

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 nov 2021, 20:24
Malo sam kopao po onom profilu od konobara iz Taverne i nađem ovo:

20. mart fotografija, DŽEKO RAZVALJEN OD ALKOHOLA, što se jasno moze na njemu vidjeti, tri dana poslije igrali smo protiv Armenije u zenici, bravo kapitenu na ozbiljnosti :kralj:
slika
Kako je samo olešen od alkohola :bow: :bow:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 16 nov 2021, 20:26

Imas para da odes bilo gdje, sredjen zivot, para na bacanje, godinama zivis na Zapadu, izgradjen neki ugled i status...i na sve to ti jedva cekas doci u neku prcvaru i razvalit se na stihove Sabana Saulica. Iq 0
🔹

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2021, 23:00

Nadam se da ćeš igrati do 40. kao i Ibrahimović i da se nećeš oprostiti od reprezentacije.
Možeš potpisati i ugovor da ti se odobre kolači, posjeta rodbini i sl.
Hvala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HariTz i 8 gostiju.