Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
- Shategabri
- Kontakt:
Naša je realnost 4. šešir u ovom momentu sa tendencijom padanja.
- Bersaga
- Kontakt:
Kad se ovako blati ubjedljivo najbolji strijelac reprezentacije, igrač koji ima najviše nastupa za reprezentaciju, bolje i ne zaslužujemo.
"Znam ja nas, yebo ti nas".
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- Shategabri
- Kontakt:
Usporeni snimak - Edin je za njega realno debeli Rona.Bersaga je napisao/la: ↑15 nov 2021, 14:40Za godinu, dvije neće biti Džeke. Uživat ćete u bravurama svjetske klase u vidu Demirovića, Prevljaka, Kodre i ostalih koji zajedno u jednoj kalendarskoj godini postignu 20tak golova.
Kad se ovako blati ubjedljivo najbolji strijelac reprezentacije, igrač koji ima najviše nastupa za reprezentaciju, bolje i ne zaslužujemo.
I krampa koja je dala gol dva i mi kontamo evo ga, ono lik za PLBiH realno.
- Bersaga
- Kontakt:
Dao po gol u dvije utakmice zaredom, odmah naslovi bili "Imamo nasljednika Džeke". Sve će nam se samo reći uskoro.Shategabri je napisao/la: ↑15 nov 2021, 14:47Usporeni snimak - Edin je za njega realno debeli Rona.Bersaga je napisao/la: ↑15 nov 2021, 14:40Za godinu, dvije neće biti Džeke. Uživat ćete u bravurama svjetske klase u vidu Demirovića, Prevljaka, Kodre i ostalih koji zajedno u jednoj kalendarskoj godini postignu 20tak golova.
I krampa koja je dala gol dva i mi kontamo evo ga, ono lik za PLBiH realno.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
KapitenGazzetta dello Sport: Džeko bi stisnuo zube da je utakmica s Ukrajinom bila odlučujuća
Btw bolje, ako je u nasem slucaju ista bolje, igramo u gostima. U "gostima" ne poznaju bas dobro kafane i nema vremena da se ponapija seljadija.
Jos otisao nakon poraza, pravo kapitenski. Povrijeđen, a i on dernecijo sa Pjanicem. Samo sto je on mahmurao na tribinama, a Pjanic na terenu.
Kapiteni naši lijepi.
Treba nogirati obojicu a ne graditi igru oko njih dok su još polupijani. Kažu ljudi da nas neće biti nigdje kad se oproste, a šta smo ono napravili u ovih 6-7 godina sa njima u ekipi?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:28Pijančenje i objašnjava promasaje ovog kloca protiv Kazahstana na domacem terenu. Samo mahmuran moze ono i onoliko masati.
Btw bolje, ako je u nasem slucaju ista bolje, igramo u gostima. U "gostima" ne poznaju bas dobro kafane i nema vremena da se ponapija seljadija.
Jos otisao nakon poraza, pravo kapitenski. Povrijeđen, a i on dernecijo sa Pjanicem. Samo sto je on mahmurao na tribinama, a Pjanic na terenu.
Kapiteni naši lijepi.![]()
Ove godine je Mađarska sa igračima Dunajske Strede, Honveda, Omonije, Osijeka i Partizana uzela bod Francuskoj, Engleskoj i Njemačkoj. Tako će i biti kada imaš tim a ne skupinu mahalaša.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:39Treba nogirati obojicu a ne graditi igru oko njih dok su još polupijani. Kažu ljudi da nas neće biti nigdje kad se oproste, a šta smo ono napravili u ovih 6-7 godina sa njima u ekipi?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:28Pijančenje i objašnjava promasaje ovog kloca protiv Kazahstana na domacem terenu. Samo mahmuran moze ono i onoliko masati.
Ove godine je Mađarska sa igračima Dunajske Strede, Honveda, Omonije, Osijeka i Partizana uzela bod Francuskoj, Engleskoj i Njemačkoj. Tako će i biti kada imaš tim a ne skupinu mahalaša.
Jedino rjesenje je ne obazirati se na reprezentaciju par godina dok ne ugine sav sljam. I da ne mogu od koga pare ubirati.
Jer sema je sljedeca:
1. Dzeko i Pjanic glume zvijezde, lazu narod, daju lazna obecanja, a vamo lumpuju
2. Glupi narod odlazi na utakmice i ukljucuju se u program
3. Preko interesovanja za Dzekom i Pjanicem se ugradjuju sa menadzerskim pozivima
Nece ta dvojica nigdje dok god ova sema traje
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vucevich je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:39Treba nogirati obojicu a ne graditi igru oko njih dok su još polupijani. Kažu ljudi da nas neće biti nigdje kad se oproste, a šta smo ono napravili u ovih 6-7 godina sa njima u ekipi?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 20:28Pijančenje i objašnjava promasaje ovog kloca protiv Kazahstana na domacem terenu. Samo mahmuran moze ono i onoliko masati.
Slazem se.
Ja sam vise za timsku igru u kojoj se vidi sistem i jasno znaju zadaci svakoga, nego da zarad par zvjezdica se gleda anarhija i hurcenje.
To ce sigurno i uvijek dati bolje rezultate nego sada, a bice i ljepse za gledati.
Teško nama bez najuspješnijeg kapitena pod čijim vodstvom nas lupaju kipar, Kazahstan itd.. a evo uskoro će proslaviti i kapitenski rekord najneuspješnijih kvalifikacija otkako nam postoji reprezentacija. Ačkosum ti kapitenu, kapitenski nema šta.Bersaga je napisao/la: ↑15 nov 2021, 14:40Za godinu, dvije neće biti Džeke. Uživat ćete u bravurama svjetske klase u vidu Demirovića, Prevljaka, Kodre i ostalih koji zajedno u jednoj kalendarskoj godini postignu 20tak golova.
Nek se on oprosti a svi navedeni nek ne koriste okupljanja reprezentacije za lumpovanje i obilazak sarajevskih kafana i nek dadnu 100% na terenu meni je dovoljno taman da se nigdje ne kvalifikuju.
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑16 nov 2021, 14:35Evo kloca koji isto akšamluči na pripremama pa onda protiv Kazahstana fula 5 prilika jer nije cist sa glavom i pravi na 16 metara bespotreban prekršaj u 95 minuti jer nije 100% fokusiran. Zbog vas pijanica bosanska djeca mogu da sa ljubomorom gledaju na srpsku i hrvatsku dok njihove zemlje ginu i bore se i na kraju igraju Svjetsko prvenstvo. Ti si glavni kolovodja derneka. Ti si sve samo nisi kapiten.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Opće poznato je da kapiten sam igra i da nas s drugim kapitenima nisu uzimale u taj vakat slabe reprezentacije.edin139 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 14:35Teško nama bez najuspješnijeg kapitena pod čijim vodstvom nas lupaju kipar, Kazahstan itd.. a evo uskoro će proslaviti i kapitenski rekord najneuspješnijih kvalifikacija otkako nam postoji reprezentacija. Ačkosum ti kapitenu, kapitenski nema šta.Bersaga je napisao/la: ↑15 nov 2021, 14:40Za godinu, dvije neće biti Džeke. Uživat ćete u bravurama svjetske klase u vidu Demirovića, Prevljaka, Kodre i ostalih koji zajedno u jednoj kalendarskoj godini postignu 20tak golova.
Nek se on oprosti a svi navedeni nek ne koriste okupljanja reprezentacije za lumpovanje i obilazak sarajevskih kafana i nek dadnu 100% na terenu meni je dovoljno taman da se nigdje ne kvalifikuju.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
20. mart fotografija, DŽEKO RAZVALJEN OD ALKOHOLA, što se jasno moze na njemu vidjeti, tri dana poslije igrali smo protiv Armenije na grbavici, bravo kapitenu na ozbiljnosti

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako je samo olešen od alkoholababoedindzeko09 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 20:24Malo sam kopao po onom profilu od konobara iz Taverne i nađem ovo:
20. mart fotografija, DŽEKO RAZVALJEN OD ALKOHOLA, što se jasno moze na njemu vidjeti, tri dana poslije igrali smo protiv Armenije u zenici, bravo kapitenu na ozbiljnosti![]()
![]()
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Možeš potpisati i ugovor da ti se odobre kolači, posjeta rodbini i sl.
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, ajaca, Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, AzRimiRzA, bavariapivo, Beli98, boki86, Bosnjo22, CAGarfia, CHR, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, DanijelTZ, darker10, deda, delko, denza, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, Elddar, Enigmaa, enobarca, exampLe., farenhajt, feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, fukara87, GG3, GIBRA, Goalgetter, greenwood, Grk1234, Hajdeee, HariTz, Hazre, IgmanskiVukovi, Iniesta12, invincible1921, JimmyPage, KockarVicin007, komax, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, Lekqqq1921, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Marokanci58, MaroonBjelave, Matterhorn22, mercurial, Micron, miguelramos, Mocvara1991, MokraKifla, Napapijri, nebeskasila, omanovski, Paromlinac, Pensioner26, PeppermintSA, RajvoSa89, RobertHrkac555, rossonero85, sagitarius, SanaBosna, seha77, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, tobaccos, unavita, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 952 gosta.