Bravo Zmaju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dzeko ga je vodao.. Od Dzeke sve ovo i potiće.PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:34Petev ako ima imalo muda mora mu spucati suspenziju za ovo, ali bojim se da nema ni hrabrosti ni ovlasti za tako sto.
Jel vi fakat mislite da mi živimo u Njemačkoj? Eto njega sutra u prvom sastavu sa kapitenskom trakom oko ruke.
A ovo rade od kad je Petev tu? Ali malo sutra. Ovo sve isto su radili uvijek, samo se tek sad potencira na ovome. Prije, kad se ovakvo sto pomene, bilo je drvlje i kamenje.retromoos je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:42Onog trenutka kad je Petev dosao na klupu napisao sam kakvim kriminalom je dosao na to mjesto. Da bi ga fudbaleri podrzali jednostavno se dogovorio sa njima da ih pusti da rade sta hoce, a zauzvrat ce oni njemu javno preko medija davati podrsku sto su oni i radili. Glavni vodja cijele operacije je Dzeko sto sam pisao i ranije, jer ovo sto radi Pjanic je nista sta radi onaj glavonja.
Sad ce bugarski krimos ostati jos do marta 2023. na klupi, a zadatak mu je da se za to vrijeme u "prijateljskim" utakmicama proturi desetine menadzerskih parmaka ko fol potencijalnih reprezentativaca. Iako apsolutno nista ne radi bugarski stakor ce svaki mjesec naplatiti 33.000 BAM, a od toga ide i odredjen procenat zna se kome. Sad ih nastavite podrzavati, a ja cu aBd uskoro napustiti ovaj forum zauvijek.
Pa i kosarkasi su se opustali u Taverni ono kad su Musa i Gegic dominiraliJuventinissimo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 18:48Prije je bilo puno puno gore, nije Taverna ni do koljena razvratu u Bosni.![]()
Možda će povući al neće iz repke
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 25 gostiju.