Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ElCartel11 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 21:13Ja jedva cekam sutra kad zagrmi Bosna je čampinjon ooo
I šta je ovdje pogrešno napisano pametnjakoviću ?Juventinissimo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 21:38Ti forum napusti, ako vec ne mozes drzati konzistentnost duze od 2 mjeseca.
![]()
Zna se ko je dao gol za SP i prvi gol na SP.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:30Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
Bilo ih je puno u toj generaciji. Đeko svakako nije bio među njima, uspio je još tada rezervisati mjesto u avionu za svog jarana Ibričića koji je tada igrao u nekakvom Kayseri Erciyessporu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:30Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
Jel nam to Doktor banovan?
+1DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:30Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
Pa znam da je letio samnom ali mislio sam da nije dobio trajni.
Gdje brat @hurem?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:07Jesul se odmorili za Ukrajinu, valjalo je što smo igrali u onom terminu od 15:00.
I mene ovo zanima, nevjerovatno da mediji ne naprave neki pritisak i pitaju zasto je to tako. Ne mogu igraci insistirati, ustvari mogu ali njih se ne pita. Ili ih se ne bi trebalo pitati, da smo ozbiljnija reprezentacija, okruzenje, ambiciozno kao sto nismo.
Kakvi crni mediji ovdje se diže hajka protiv jedinog novinara koji postavlja normalna pitanja, jer eto ruši atmosferu. A ovi manekeni je dižu u noćnim provodima.Beduin je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:13I mene ovo zanima, nevjerovatno da mediji ne naprave neki pritisak i pitaju zasto je to tako. Ne mogu igraci insistirati, ustvari mogu ali njih se ne pita. Ili ih se ne bi trebalo pitati, da smo ozbiljnija reprezentacija, okruzenje, ambiciozno kao sto nismo.
Mediji ko mediji, ne d'o Bog se na njih osloniti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.