BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Vecinom nase igrace uvijek vani mrze treneri

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Juventinissimo
- Kontakt:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
I koji klinac radi trening centar u Zenici? A igra se jos na Bilinom.
Mrs gospodo u TRENiNG CENTAR. A ne na silu izlobiraju da budu u Sarajevu, i onda se razlete po 165 kafana i restorana . Daj ba, gdje to ima.
Mrs gospodo u TRENiNG CENTAR. A ne na silu izlobiraju da budu u Sarajevu, i onda se razlete po 165 kafana i restorana . Daj ba, gdje to ima.
- FKS -
ElCartel11 je napisao/la: ↑15 nov 2021, 21:13Ja jedva cekam sutra kad zagrmi Bosna je čampinjon ooo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I šta je ovdje pogrešno napisano pametnjakoviću ?Juventinissimo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 21:38Ti forum napusti, ako vec ne mozes drzati konzistentnost duze od 2 mjeseca.
![]()
Naravno da je Pjanić bolji od yebenog Moribe a to šta on radi van terena i na treningu je druga stvar.
edit: a tek sad vidim da je ovo Gefufna sa 168 akauntom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zna se ko je dao gol za SP i prvi gol na SP.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:30Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bilo ih je puno u toj generaciji. Đeko svakako nije bio među njima, uspio je još tada rezervisati mjesto u avionu za svog jarana Ibričića koji je tada igrao u nekakvom Kayseri Erciyessporu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:30Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
pod kojim nickom nam se krije Dr. Filgud?
Jel nam to Doktor banovan?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
+1DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 22:30Ovo je najveći BH igrač, fudbalska i prije svega ljudska veličina:
Treba sutra pustit Ukrajini mec,nek se njihovi navijaci makar vesele ionako su im rusi na granici 
Ocekujem parolu BHF-a na sva ova desavanja zadnjih par dana oko repke i javasluka pojedinih igraca..
Ocekujem parolu BHF-a na sva ova desavanja zadnjih par dana oko repke i javasluka pojedinih igraca..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Što neko kaže degenekom iz ih kafana treba istjerati, ali opet što bi ja to radio kad mu je selektor to odobrio očito. Riba smrdi od glave do repa kao i uvijek...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Testiranje sutra do 14:30 samo, neće niko sa strane doći toliko ranije prije utakmice. Bar do 18h su trebali staviti 
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Pa znam da je letio samnom ali mislio sam da nije dobio trajni.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jesul se odmorili za Ukrajinu, valjalo je što smo igrali u onom terminu od 15:00.
⚜️~⚜️~⚜️
Gdje brat @hurem?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:07Jesul se odmorili za Ukrajinu, valjalo je što smo igrali u onom terminu od 15:00.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Beduin
- Kontakt:
I mene ovo zanima, nevjerovatno da mediji ne naprave neki pritisak i pitaju zasto je to tako. Ne mogu igraci insistirati, ustvari mogu ali njih se ne pita. Ili ih se ne bi trebalo pitati, da smo ozbiljnija reprezentacija, okruzenje, ambiciozno kao sto nismo.
Mediji ko mediji, ne d'o Bog se na njih osloniti.
Kakvi crni mediji ovdje se diže hajka protiv jedinog novinara koji postavlja normalna pitanja, jer eto ruši atmosferu. A ovi manekeni je dižu u noćnim provodima.Beduin je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:13I mene ovo zanima, nevjerovatno da mediji ne naprave neki pritisak i pitaju zasto je to tako. Ne mogu igraci insistirati, ustvari mogu ali njih se ne pita. Ili ih se ne bi trebalo pitati, da smo ozbiljnija reprezentacija, okruzenje, ambiciozno kao sto nismo.
Mediji ko mediji, ne d'o Bog se na njih osloniti.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, Biscione, bvsic, CAGarfia, darker10, eaglebvb09, ELDIABLO20, FerdinandF, Google Adsense [Bot], haklamas, HariTz, Hrammm1921, hurem, invincible1921, Jegres, Jet2Holiday, jurisicduska, kakarut, lakilone, linethreader, mercurial, mexy_whites, MostarNeretva, samirr, signalidunapark, Skojevska, soccerfan, soxx, StevieG8, travuljasSs, Venom, ventilateur, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 216 gostiju.