Bez Pjanica su Cimirot i Hadziahmetovic procvjetali.hurem je napisao/la: ↑15 nov 2021, 23:46Nisam mogao gledati utakmicu ali mi je jos draže da sam bio pošteđen čitanja bljuvotina na forumu.
Krunic?
Da li je naša ponajveca CRNA rupa u ovim kvalifikacijama bio Rade KRUNIC jer bi kao igrač jednog Milana trebao biti mnogo pozvaniji da ga se kritikuje nego bilo ko drugi izuzev Dzeke i Pjanica. Umjesto da kao igrač Milana donese dimenziju više u našoj igri, ono se desi da bez njega odigramo odlično protiv Kazahstana i u Francuskoj i Ukrajini a s njim izvučemo remi u Finskoj, izgubimo kod kuće protiv Francuske i Finske.
Simptomatično?!
Mislim da je najveći problem sto je Petev podlegao psiholoskom pritisku da uvrsti Krunica u prvih 11 i tako ostanemo bez drugog klasičnog napadača - gdje ćeš ba ostaviti igraca Milana na klupi?!
To sto je startao bez drugog klasičnog napadača te guranje nestopera Civica na poziciju stopera a samim tim i Sanicanina tamo gdje nikad nije igrao čini Peteva prvim odgovornim za poraz od Finske. (O tome sam vec pisao nakon utakmice)
Sve dobro (taktika, igra itd) sto je uradio u prvih 6 kola, poništio je lošom postavkom u 7.utakmici.
Uz Pjanica se i Krunic gubi.
Pisao sam o tome 15tak dana prije tekme,
Pjanic pored sebe jaaaaaako specificne veznjake treba da bi iole one neke njegove kvalitete dosle do izrazaja.
Krunic je i vise nego dobar bio do sada.