Steta kvazidemokratije, ja bih pisao prijave na ulazu u stadion
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pravog navijaca boli kiton kako ce danas odigrati, u kojoj formaciji i sa kojim igracima!hurem je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:191. Kodro u prvih 11...
S obzirom da je rekao da će biti promjena, nadam se da ce Kodro zaigrati u prvih 11.
Smatram da je produktivniji i od Demirovica i od Prevljaka kad se uzmu sve prednosti i mahane u obzir (vec pisano).
2. Nadam se da ce krenuti s 2 klasična napadača.
3. Trio nazad Anel-Dennis-Sinisa
4. Vezni red ko god, svejedno mi je...samo da ne broji više od 3 veznjaka kako se ne bi sudarali u sredini terena.
Naravno 352 s Civicem lijevo i Stevanovicem desno se podrazumijeva (ako je umoran onda umjesto jednog od njih dvojice ubaciti Susica)
Isključivo 352, nista 361 i ostale zavrzlame.
Vidjet ćemo kako će to izgledati u utakmici koja protivniku znaci sve a nama je prijateljska odnosno ne znaci faktički ništa...a uz to protivnik jaci od tebe.
tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Slava Ukrajini !!!! Majstori Šaparenko i Yarmolenko se ne propuštaju.
Usput cu ostaviti par maraka i u Zenici iako smrdi, neka i oni imaju malo selameta.
Jos smrdis na maminu vaginu balonjo, okupaj se.babino je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:34tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Usput cu ostaviti par maraka i u Zenici iako smrdi, neka i oni imaju malo selameta.
e fukaro..ono ce smrdljivoj zenici ostaviti koju marku, shugo jedna, nepismena.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:37Jos smrdis na maminu vaginu balonjo, okupaj se.babino je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:34tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Bit ce 2 markice ako si ti onaj košpicar sa tribina. Red je pogurat sirotinju malo
ma batalio sam ja repku..vjeruj da imam ulaznicu, ali poslije subote nisam ni pomislio da idem veceras...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.