Steta kvazidemokratije, ja bih pisao prijave na ulazu u stadion
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Steta kvazidemokratije, ja bih pisao prijave na ulazu u stadion
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Grickat kospice i gledat Malinovskog i Zinchenka
Pored nase lige nismo u mogucnosti gledat neki iole kvalitetniji fudbal uzivo.
S obzirom da je rekao da će biti promjena, nadam se da ce Kodro zaigrati u prvih 11.
Smatram da je produktivniji i od Demirovica i od Prevljaka kad se uzmu sve prednosti i mahane u obzir (vec pisano).
2. Nadam se da ce krenuti s 2 klasična napadača.
3. Trio nazad Anel-Dennis-Sinisa
4. Vezni red ko god, svejedno mi je...samo da ne broji više od 3 veznjaka kako se ne bi sudarali u sredini terena.
Naravno 352 s Civicem lijevo i Stevanovicem desno se podrazumijeva (ako je umoran onda umjesto jednog od njih dvojice ubaciti Susica)
Isključivo 352, nista 361 i ostale zavrzlame.
Vidjet ćemo kako će to izgledati u utakmici koja protivniku znaci sve a nama je prijateljska odnosno ne znaci faktički ništa...a uz to protivnik jaci od tebe.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Slava Ukrajini !!!! Majstori Šaparenko i Yarmolenko se ne propuštaju.
Usput cu ostaviti par maraka i u Zenici iako smrdi, neka i oni imaju malo selameta.
pravog navijaca boli kiton kako ce danas odigrati, u kojoj formaciji i sa kojim igracima!hurem je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:191. Kodro u prvih 11...
S obzirom da je rekao da će biti promjena, nadam se da ce Kodro zaigrati u prvih 11.
Smatram da je produktivniji i od Demirovica i od Prevljaka kad se uzmu sve prednosti i mahane u obzir (vec pisano).
2. Nadam se da ce krenuti s 2 klasična napadača.
3. Trio nazad Anel-Dennis-Sinisa
4. Vezni red ko god, svejedno mi je...samo da ne broji više od 3 veznjaka kako se ne bi sudarali u sredini terena.
Naravno 352 s Civicem lijevo i Stevanovicem desno se podrazumijeva (ako je umoran onda umjesto jednog od njih dvojice ubaciti Susica)
Isključivo 352, nista 361 i ostale zavrzlame.
Vidjet ćemo kako će to izgledati u utakmici koja protivniku znaci sve a nama je prijateljska odnosno ne znaci faktički ništa...a uz to protivnik jaci od tebe.
hoces li da ti poklonim svoju ulaznicu, da dzaba ne propadne:-)
tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Usput cu ostaviti par maraka i u Zenici iako smrdi, neka i oni imaju malo selameta.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Jos smrdis na maminu vaginu balonjo, okupaj se.babino je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:34tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Bit ce 2 markice ako si ti onaj košpicar sa tribina. Red je pogurat sirotinju malo
Nakon *BiH 3:4 Belgija* sam rekao odmor od tribina do daljnjeg.
Ipak sam otišao protiv Grčke zbog nekih prijatelja....ali sam nakon utakmice *BiH 2:2 Grčka* oobećao sebi da neću otići vise niti na jednu utakmicu dok ne dodju bolji dani.
Iako je u prvih 6 kola ovih kvalifikacija to izgledalo poprilično dobro, niti jednog trenutka nisam pomislio da idem na ove dvije utakmice protiv Finske i Ukrajine jer sam bio svjestan da sve moze pasti u vodu.
Nadam se da ce ove kvalifikacije i generacija koja stasava biti uvod u plasman na naredno EP isto kao sto su kvalifikacije za EP2012 bile uvod u plasman na SP u Brazil. I tada je bilo dobrih igara pa se desi Rumunija.
Iako naravno ne mogu se porediti tadašnja i ova generacija...ali je put dovoljno olaksan. I sada je bilo dobrih igara ali se desila nova Rumunija (Finska).
e fukaro..ono ce smrdljivoj zenici ostaviti koju marku, shugo jedna, nepismena.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:37Jos smrdis na maminu vaginu balonjo, okupaj se.babino je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:34tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Bit ce 2 markice ako si ti onaj košpicar sa tribina. Red je pogurat sirotinju malo
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- DzananMusa11
- Kontakt:
ma batalio sam ja repku..vjeruj da imam ulaznicu, ali poslije subote nisam ni pomislio da idem veceras...
nervira me brat @hurem, on postavlja formacije za nocas..koga briga bolan...
a tek ova shuga, ono ce doci da ostavi koju marku zenici koja smrdi:-)
sve i nekako, ali pjanic me bas razocarao. evo ocekivano, nece ni igrati nocas:-)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bablaz1, badboy, Balorda, bhfanatic14, CAGarfia, celikmilan, DanijelTZ, DjaniTarik, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., Faraon iz Visokog, feniksptica, galia95, GIBRA, Google Adsense [Bot], harko35, head88, Hrammm1921, hurem, Iceplayer, jasmin10, JayCatwright, lakilone, legendarnadruga, Lewy21, Lynx, Maverick, MikiPirs, moreno123, MostarNeretva, MrPink, Namibija, napapijri1987, Proximic, SanaBosna, SHZ82, signalidunapark, Sveti, tuzlak94, UnitedWA, UtdBiH21, Venom, ventilateur, xinxee i 298 gostiju.