Steta kvazidemokratije, ja bih pisao prijave na ulazu u stadion
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
pravog navijaca boli kiton kako ce danas odigrati, u kojoj formaciji i sa kojim igracima!hurem je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:191. Kodro u prvih 11...
S obzirom da je rekao da će biti promjena, nadam se da ce Kodro zaigrati u prvih 11.
Smatram da je produktivniji i od Demirovica i od Prevljaka kad se uzmu sve prednosti i mahane u obzir (vec pisano).
2. Nadam se da ce krenuti s 2 klasična napadača.
3. Trio nazad Anel-Dennis-Sinisa
4. Vezni red ko god, svejedno mi je...samo da ne broji više od 3 veznjaka kako se ne bi sudarali u sredini terena.
Naravno 352 s Civicem lijevo i Stevanovicem desno se podrazumijeva (ako je umoran onda umjesto jednog od njih dvojice ubaciti Susica)
Isključivo 352, nista 361 i ostale zavrzlame.
Vidjet ćemo kako će to izgledati u utakmici koja protivniku znaci sve a nama je prijateljska odnosno ne znaci faktički ništa...a uz to protivnik jaci od tebe.
tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Slava Ukrajini !!!! Majstori Šaparenko i Yarmolenko se ne propuštaju.
Usput cu ostaviti par maraka i u Zenici iako smrdi, neka i oni imaju malo selameta.
Jos smrdis na maminu vaginu balonjo, okupaj se.babino je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:34tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Usput cu ostaviti par maraka i u Zenici iako smrdi, neka i oni imaju malo selameta.
e fukaro..ono ce smrdljivoj zenici ostaviti koju marku, shugo jedna, nepismena.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:37Jos smrdis na maminu vaginu balonjo, okupaj se.babino je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:34tata ti smrdi, popishamo i tebe i tvoje pisljive markice, shugo jedna.DzananMusa11 je napisao/la: ↑16 nov 2021, 13:33Platio sam 20 maraka da gledam Ukrajinu veceras.
Bit ce 2 markice ako si ti onaj košpicar sa tribina. Red je pogurat sirotinju malo
ma batalio sam ja repku..vjeruj da imam ulaznicu, ali poslije subote nisam ni pomislio da idem veceras...