Ne idem na istok pa je glupo da komentarišem ali sam se raspitao među rajom i par osoba mi je reklo da je to bila jedna osoba i da su vidjeli dvojicu sa njim. Međutim, većina je rekla kako to nije ni čula ni vidjela što opet znači da je to neki neandartalac uradio na svoju ruku. Psovke ne bi puno komentarisao osim da toga ima svugdje na svijetu i ono, nije lijepo čuti ali šta ćeš. Na fudbalske utakmice dolaze drugačiji tipovi ljudi, to je činjenica. Da čuješ šta Englezi rešetaju tokom utakmice ti bi sjebao a eto sve kontaš to funte, kraljica, kraljevstvo **** materineElCartel11 je napisao/la: ↑17 nov 2021, 15:25Lijepo ja kazem postavi kamere i tonu redara po tribinama i ko počne sa glupostima i grdnim psovkama lijepo se izvede sa stadiona, zapisu se podaci i udari se zabrana ulaska na Koševo.
Taman, da nas ostane 100 barem imaš normalne ljude oko sebe a ne isfrustrirane budale.

Ovako normalni navijači pa i sam klub ispašta radi jedne jedine osobe što je nedopustivo. Prođi ulicom, uvijek ćeš naletiti na nekog ko nije dobar u vugla, ista stvar i ovdje. Ova kazna je ok i zaslužena je iako je to uradio pojedinac ali može li mi neko objasniti kako zadojeni fašizam, šovinizam i glorifikovanje ratnih zločinaca prolazi?
Primjer Banja Luka i Široki Brijeg. Tu nažalost nisu pojedinci nego veći broj ljudi. Širokobriježani su imali simbol na tribini pod kojim je brutalno ubijeno 75 miliona ljudi. Ok, nisu svi čisto radi toga ali to su i dalje silni milioni i to ne treba nikada zaboraviti, slika ispod čisto da se ne zaboravi.
Ubistvo, kukasti krstovi, apartheid nad muslimanima, podrška ratnim zločincima, fizički napadi – Široki Brijeg je crna rupa civilizacije uz prešutno odobravanje FS BiH.

Opet pišem, kazni ti nas bolan sa 20.000 KM i zatvori komplet stadion na 5 utakmica, ja sam prvi za to, sve ok. Kada nas kazne tako, šta ćemo onda sa ovima iznad, pa ti ljudi i taj klub bi onda trebao biti davno izbačen u niži rang, je li tako? Aršini nisu isti za sve klubove. Ovo je samo jedna stvar, neću da spominjem ostalo vezano za njih, sve znate sami.
Šta ćemo sa Banja Lukom i sa glorifikovanjem ratnih zločinaca? Istih onih koji su učinili najveća zlodjela na tlu Europe nakon Hitlera. To opet nažalost nisu pojedinci već određen dio ljudi, nekada i čitave tribine. To delegat uopšte i ne zabilježi, normalna pojava, šta li?
Zamisli da par hiljada ljudi uzvikuje Heil Hitler na bilo kojoj utakmici njemačke lige, možeš li samo zamisliti šta bi se desilo i kakve bi kazne bile?
Još gore, zamisli da neko negira holokaust kao što oni negiraju Srebrenicu javno?