FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 17 nov 2021, 15:53

ElCartel11 je napisao/la:
17 nov 2021, 15:25
Lijepo ja kazem postavi kamere i tonu redara po tribinama i ko počne sa glupostima i grdnim psovkama lijepo se izvede sa stadiona, zapisu se podaci i udari se zabrana ulaska na Koševo.

Taman, da nas ostane 100 barem imaš normalne ljude oko sebe a ne isfrustrirane budale.
Ne idem na istok pa je glupo da komentarišem ali sam se raspitao među rajom i par osoba mi je reklo da je to bila jedna osoba i da su vidjeli dvojicu sa njim. Međutim, većina je rekla kako to nije ni čula ni vidjela što opet znači da je to neki neandartalac uradio na svoju ruku. Psovke ne bi puno komentarisao osim da toga ima svugdje na svijetu i ono, nije lijepo čuti ali šta ćeš. Na fudbalske utakmice dolaze drugačiji tipovi ljudi, to je činjenica. Da čuješ šta Englezi rešetaju tokom utakmice ti bi sjebao a eto sve kontaš to funte, kraljica, kraljevstvo **** materine :D
Ovako normalni navijači pa i sam klub ispašta radi jedne jedine osobe što je nedopustivo. Prođi ulicom, uvijek ćeš naletiti na nekog ko nije dobar u vugla, ista stvar i ovdje. Ova kazna je ok i zaslužena je iako je to uradio pojedinac ali može li mi neko objasniti kako zadojeni fašizam, šovinizam i glorifikovanje ratnih zločinaca prolazi?
Primjer Banja Luka i Široki Brijeg. Tu nažalost nisu pojedinci nego veći broj ljudi. Širokobriježani su imali simbol na tribini pod kojim je brutalno ubijeno 75 miliona ljudi. Ok, nisu svi čisto radi toga ali to su i dalje silni milioni i to ne treba nikada zaboraviti, slika ispod čisto da se ne zaboravi.

Ubistvo, kukasti krstovi, apartheid nad muslimanima, podrška ratnim zločincima, fizički napadi – Široki Brijeg je crna rupa civilizacije uz prešutno odobravanje FS BiH.

slika

Opet pišem, kazni ti nas bolan sa 20.000 KM i zatvori komplet stadion na 5 utakmica, ja sam prvi za to, sve ok. Kada nas kazne tako, šta ćemo onda sa ovima iznad, pa ti ljudi i taj klub bi onda trebao biti davno izbačen u niži rang, je li tako? Aršini nisu isti za sve klubove. Ovo je samo jedna stvar, neću da spominjem ostalo vezano za njih, sve znate sami.
Šta ćemo sa Banja Lukom i sa glorifikovanjem ratnih zločinaca? Istih onih koji su učinili najveća zlodjela na tlu Europe nakon Hitlera. To opet nažalost nisu pojedinci već određen dio ljudi, nekada i čitave tribine. To delegat uopšte i ne zabilježi, normalna pojava, šta li?
Zamisli da par hiljada ljudi uzvikuje Heil Hitler na bilo kojoj utakmici njemačke lige, možeš li samo zamisliti šta bi se desilo i kakve bi kazne bile?
Još gore, zamisli da neko negira holokaust kao što oni negiraju Srebrenicu javno?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 nov 2021, 15:58

U17

Siroki - FKS 3-0 :hmmmmm:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 nov 2021, 16:08

Na istoku najvise sljama ima, od ovih sto su vrijedjali Amoaha do onog papka sto Husrefu psuje majku. Isti takvi su i urlali Gorane odlazi nakon rudara. Igracima se psuje najodvratnije sto se moze. Ispoljavanje zivotnih frustracija im najbolje ide. Ne bi mi tesko palo da tu tribinu zatvore do kraja sezone.

Akta
Kontakt:

Post Postao/la Akta » 17 nov 2021, 16:10

Mirvicu, vrijeme je.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 nov 2021, 16:13

Kao sto sam i pricao za posjetu na stadionu al nekima nije bilo jasno. Shvatite da kad pisete o investiranju,pojacanjima i slucne nebuloze morate da znate da ono sto je Tan uradio i uzeo nas totalna nebuloza. Mirvic takodje vratio dug nazad vjerovatno nista nece dobit osim kazni po par hiljada maraka za baklje,takodje i za ostale gluposti koje izmisli savez. Vidjece uskoro 500 ljudi na tribinama i sve ce mu jasno biti. Kad vidi zelje i prohtjeve "velike armije" navijaca muka ce da mu bude zato se treba dobro na zemlju spustiti. Nema kluba sa manje navijaca na tekmama a sa vecim prohtjevima i kao takvi nikom privlavni nismo bas me cudi da je usao u klub i platio dugove

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 nov 2021, 16:13

Morteme, svaka ti je zlatna, od .. do. To se zove izivljavanje nad nasim klubom koje se radi odavno. To se nece jos zadugo promijeniti ali napravili smo gresku i oni su nas docekali. Nije bitno sto oni rade 1000 puta gore stvari ali znaju da ce za izrecene kazne dobiti podrsku od svakog u svijetu (moderna tema BLM) pa im se moze. Ovo je ironija itekako. Vjerovatno kreten pojedinac sa nase tribine poredeci sa 90% istomisljenika u Listici i BL.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 nov 2021, 16:15

Akta je napisao/la:
17 nov 2021, 16:10
Mirvicu, vrijeme je.
Napenalio je Sabru naredni 5 god ne mora nista uradit,spasio klub.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 nov 2021, 16:20

keli je napisao/la:
17 nov 2021, 16:08
Na istoku najvise sljama ima, od ovih sto su vrijedjali Amoaha do onog papka sto Husrefu psuje majku. Isti takvi su i urlali Gorane odlazi nakon rudara. Igracima se psuje najodvratnije sto se moze. Ispoljavanje zivotnih frustracija im najbolje ide. Ne bi mi tesko palo da tu tribinu zatvore do kraja sezone.
De i ti se smiri vise yebo te Sablic u pakaš, jel ti to Dnevnice dijeli pa ga branis toliko???

Vrijedjas prije nase navijace nego najgoreg trenera u historiji naseg kluba po svim podatcima.

Ima samo losih pojedinaca kao i u CITAVOM SVIJETU , sad zbog takvih vrijedjati sve navijace fuj!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 nov 2021, 16:28

Zukanovic je napisao/la:
17 nov 2021, 15:58
U17

Evo sada gledam 2 penala dao sudija iz Sirokog za Siroki. :kafa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 17 nov 2021, 16:30

Ismire vakat je..ne znas ti ba sta je FKS ti nekome govorit kako da se ponasa iz Amerike eto ti znas kako se klub voli. Treba shvatit psovku i to onu tesku. I osobu koja poslije buda sva ponosna jer su sve oci barem na sekundu uperene u istu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 17 nov 2021, 16:33

Zukanovic je napisao/la:
17 nov 2021, 16:28
Zukanovic je napisao/la:
U17

Kadija te tuži, kadija ti sudi
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 nov 2021, 16:34

Zukanovic je napisao/la:
17 nov 2021, 16:28
Zukanovic je napisao/la:
U17

Ni djeca im nisu sveta...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 nov 2021, 16:36

Citava tribina se vrijedja zbog max 5 pojedinaca za koje niko ne zna ni ko su ni sta su :rol:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Under
Kontakt:

Post Postao/la Under » 17 nov 2021, 16:52

MortemHz je napisao/la:
17 nov 2021, 15:53
ElCartel11 je napisao/la:
17 nov 2021, 15:25
Lijepo ja kazem postavi kamere i tonu redara po tribinama i ko počne sa glupostima i grdnim psovkama lijepo se izvede sa stadiona, zapisu se podaci i udari se zabrana ulaska na Koševo.

Taman, da nas ostane 100 barem imaš normalne ljude oko sebe a ne isfrustrirane budale.
Ne idem na istok pa je glupo da komentarišem ali sam se raspitao među rajom i par osoba mi je reklo da je to bila jedna osoba i da su vidjeli dvojicu sa njim. Međutim, većina je rekla kako to nije ni čula ni vidjela što opet znači da je to neki neandartalac uradio na svoju ruku. Psovke ne bi puno komentarisao osim da toga ima svugdje na svijetu i ono, nije lijepo čuti ali šta ćeš. Na fudbalske utakmice dolaze drugačiji tipovi ljudi, to je činjenica. Da čuješ šta Englezi rešetaju tokom utakmice ti bi sjebao a eto sve kontaš to funte, kraljica, kraljevstvo **** materine :D
Ovako normalni navijači pa i sam klub ispašta radi jedne jedine osobe što je nedopustivo. Prođi ulicom, uvijek ćeš naletiti na nekog ko nije dobar u vugla, ista stvar i ovdje. Ova kazna je ok i zaslužena je iako je to uradio pojedinac ali može li mi neko objasniti kako zadojeni fašizam, šovinizam i glorifikovanje ratnih zločinaca prolazi?
Primjer Banja Luka i Široki Brijeg. Tu nažalost nisu pojedinci nego veći broj ljudi. Širokobriježani su imali simbol na tribini pod kojim je brutalno ubijeno 75 miliona ljudi. Ok, nisu svi čisto radi toga ali to su i dalje silni milioni i to ne treba nikada zaboraviti, slika ispod čisto da se ne zaboravi.

Ubistvo, kukasti krstovi, apartheid nad muslimanima, podrška ratnim zločincima, fizički napadi – Široki Brijeg je crna rupa civilizacije uz prešutno odobravanje FS BiH.

slika

Opet pišem, kazni ti nas bolan sa 20.000 KM i zatvori komplet stadion na 5 utakmica, ja sam prvi za to, sve ok. Kada nas kazne tako, šta ćemo onda sa ovima iznad, pa ti ljudi i taj klub bi onda trebao biti davno izbačen u niži rang, je li tako? Aršini nisu isti za sve klubove. Ovo je samo jedna stvar, neću da spominjem ostalo vezano za njih, sve znate sami.
Šta ćemo sa Banja Lukom i sa glorifikovanjem ratnih zločinaca? Istih onih koji su učinili najveća zlodjela na tlu Europe nakon Hitlera. To opet nažalost nisu pojedinci već određen dio ljudi, nekada i čitave tribine. To delegat uopšte i ne zabilježi, normalna pojava, šta li?
Zamisli da par hiljada ljudi uzvikuje Heil Hitler na bilo kojoj utakmici njemačke lige, možeš li samo zamisliti šta bi se desilo i kakve bi kazne bile?
Još gore, zamisli da neko negira holokaust kao što oni negiraju Srebrenicu javno?
💯 :salut:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 nov 2021, 16:55

keli je napisao/la:
17 nov 2021, 16:08
Za to "Sablicu odlazi" ih treba nagradit. Uvijek je stadion skandirao trenerima, i puno boljim od ovog debila. Ovo je trebalo otjerat vec nakon prvog poraza od Zrinje, sad je svakako kasno.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 nov 2021, 17:18

Da ima diskriminacije ima, da mi mozemo iradit da mi budemo bolji mozemo..

Mi se moramo ponasat po pravilu, a sb borac ako se ne ponasaju mozemo uputit tuzbu mozemo javno govorit mozemo fifi uefi pisat mozese vico delegati kontrolori i ti sto daju kazne pozvat na tv.. i tako vrsit pritisak.

Ovde se pise da je jedan maximalno 5 ljudi vrijedjalo Igraca, zasto nemamo imena slike zasto klub nije izdao zabranu dozivotnu prisustvu tim ljudima..

Ovde nije poenta kolikaje kazna vec sto su svi presutno to odobrili..

Mirvic je rekao ne zelim bacat pare u vodu, to znaci zelim da izkoristim svaki fening koji mogu zaradit pa taman bilo to i 10 k km, jer sa 10 k km moze da pokrije troskove utakmice a dok 4 k km koje mu ostanu posle placanja gluposti (stetno za imidz kluba steta za navijace i za finansije) jer prihodi kluba su toliko mali a razhodi toliko velki da je 1 km kad je klub izgubi puno..

Posebno sto mi trazimo (simpatizeri navijaci) titulu dk grupnu fazu sto je jos veci udar na budzet kluba samim tim i dzep investitora..

Sabrinu i prije sabrine treba zaboravit, treba izvuc pouke uzet dobre i lose stvari i radit dalje i to je to..

Nekad razmisljam da nasi navijaci nisu svjesni uloge njihove. Jer svrha navijaca u svijetu nije samo da bi se izvrsio pritisak na protivnicke igrace i dala podrska svoim igracim, vec i da financiski pomognu klub

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 17 nov 2021, 17:21

Oni koji su čuli ovo vrijeđanje Amoaha, a nisu ništa uradili da to zaustave su isti gov.nari kao i ovi kromanjonci koji su ga vrijeđali. Grob te yebo, u gradu koji je toliko propatio u prošlosti i kojem se izdešavalo sve što mu se izdešavalo žive još ovakvi "ljudi". Istok me nekoliko puta razočarao ono pravo, ali ovo je dokaz da dno nekih ljudi ima i podrum. Go.vnari jedni, stid me što navijamo za isti klub!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 nov 2021, 17:26

Sada će se još više psovati i paliti baklje. Cilj je sve razj.bati, zašto nam to treba, što će nam i baklje, to je sve bacanje kluba u trošak.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 nov 2021, 17:30

Baklje su dio ultra furke. Rasizam nije dio nicega.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 17 nov 2021, 17:36

Trajno zatvoriti istok

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, Pitar6785 i 44 gosta.