Miljacka je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:22Bog predviđanjaSaurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:02Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.
Gospodin Daglišić mi liči na ozbiljnog čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo u Americi.Keep goin'!
Aaaaaaaaaa
crozla je napisao/la: ↑15 feb 2020, 09:58Pastrmko, nesto te simpaticna latergija.opalila, nisi vise nabrijan, boli li te ku.rac za sve ili samo.faza? Siroki je najveci klub u BiH i ti to znas. Bar drzi svoje, djecu , al'nema svijetlu buducnost. Ode sve u 3pmNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑14 feb 2020, 12:07Meni su forumasi sa teme Siroki bili ok. Ljudi vecinom na svojoj temi pisali. Normalno je svugdje ima cimpanza ako cemo procentualno mi Zeljo Sarajevo Celik Sloboda ne moze nam pera niko odbit po glupiranju. Ali eto. Gdje je onaj Kevin strasan forumas bio. SB Fidelis je bio stasau ali u nekoj blazoj varijantipozdrav za obadvojicu
![]()
Miljacka je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:22Bog predviđanjaSaurman je napisao/la: ↑18 nov 2021, 16:02Znači ako dođe magnat iz Amerike u Željezničar to će biti velika stvar za klub i ligu.Željo sa najvećom fan bazom u državi bi se vrlo brzo vratio na puteve stare slave.
Gospodin Daglišić mi liči na ozbiljnog čovjeka koji je izgradio poslovno carstvo u Americi.Keep goin'!
Nema šanse da je ovaj lik ozbiljan
Jel istina da sisoja ne stedi na plodnom materijalu?
Imaju previse i normalno je da su osigurani. Sisoji je jednom tako planula kancelarija i umalo sve izgorilo, a nije bio odiguran pa je naucio i dosao tobe.
Znaci ti si nas izvor informacija
U svakom smislu.
Sky9 je napisao/la: ↑18 nov 2021, 17:11U svakom smislu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, TylerBurey i 12 gostiju.